מעבר לחמישה ממדים

להבנתי, ממה השקיבלתי בתיקשור

אכן עומדים להתרחש שינויים, ואנחנו בעצם כל הזמן בתוך תהליך שינוי אנרגתי חזק מאד, כיקום. אבל יש כל הזמן בחירה שלנו, והשתנות. בזכות עבודה של עובדי האור השונים (מתקשרים, הילרים וכו') כנראאה שלא יהיה שום הרס ומוות של אנשים. שמחתי לשמוע בעניין הדתות - כי זה חיזק אותי. קיבלתי גם תיקשור על זה לא מזמן ונאמר לי גם לדבר על זה בקורס. על מה שהדת היתה ואיך היון היא כבר לא ממלאה את תפקידה ודווקא תיקשור ועבודה אנרגטית משמשים לכך. בהתחלה לא הבנתי למה זה קשור - אבל עכשיו אני רואה את כל התמונה.

תיקשור ראשוני שלי בנושא

תשובה בנושא תיקשורים ושיחות על " סוף העולם " ביולי 2007, 22:05 נהבלוג שלי: " בכל פעם שאני רואה את המסרים ואת התוכניות על `` סיום`` או ``סוף העולם`` כפי שמדברים בהרבה תוכניות, אני אישית ,מרגישה התנגדות- שאלתי את ישויות האור והאמת- למה ההתנגדות שלי ? ותשובתם היתה- `` המצב שונה מכפי שהינכם מבינים את סוף המסע שלכם. אין סוף- יש צומת !! בצומת הזו - אתם בוחרים לאן ללכת, לזמן זה קוראים המאמינים, ``ימות המשיח`` עד לתקופת ה``צומת`` הזו תצטרכו להחליט באיזו דרך אתם הולכים, אם תלמדו להכיל את האהבה, את השלום בתוככם,ומסביבכם, תובלו להמשך המסע, אשר תכליתו יהיה שונה מעט מהתקופה הזו- פניכם יהיו לקראת עידן של שלווה ושלום. הסוף הינו `` אנרגטי `` של מצב המשנה את מיקום כדור הארץ ביחס לשמש ולירח, אך התוצאה לא בהכרח תהיה סוף החיים , אלא התחלה של עידן חדש .`` - סוף- - תודה לכם. באור ואהבה אריאלה כל הזכויות שמורות © לאריאלה ארדיטי מקווה שזה יביא מעט אור על מה שקורה בתקופה זו, באהבה אריאלה
www.metaplim.co.il/ariela1 הצימרים שלנו: www.zimmer.co.il/arditi

רותי 11

New member
אריאלה על זה בדיוק

דיברתי כמו שאמרתי אין סוף עולם ושטויות כאלה. מי שאומר את זה משתמש בתדר של הפחדה וחבל.

spinareo

New member
המימד השישי הוא נסיעה בין יקומים

ישות אחת שאני בקשר איתה ניסתה לעשות זאת ונקרעה בין שניהם כך שהשתיים הקרועות מחליפות יקומים מקבילים כל 24 שעות בערך!!!...

למעלה