מעבר לשעון חורף

מצב
הנושא נעול.

mikko1

New member
מעבר לשעון חורף

מעבר לשעון חורף
היי יש לי שאלה: עבדתי במשך 8 שעות בלילה שבו עברו משעון קיץ לשעון חורף. בתלוש המשכורת ראיתי ששילמו לי רק על 7 שעות (בגלל שחוזרים כביכול על שעה מסויימת פעמיים). דיברתי עם המעסיק שלי, והוא מסרב לשלם לי על השעה הנוספת. מה אפשר לעשות בנידון? תודה, מיקו

בוא נראה:

מעבר לשעון חורף
היי יש לי שאלה: עבדתי במשך 8 שעות בלילה שבו עברו משעון קיץ לשעון חורף. בתלוש המשכורת ראיתי ששילמו לי רק על 7 שעות (בגלל שחוזרים כביכול על שעה מסויימת פעמיים). דיברתי עם המעסיק שלי, והוא מסרב לשלם לי על השעה הנוספת. מה אפשר לעשות בנידון? תודה, מיקו
בוא נראה:
ממכתבך ברור שהמעביד שלך נוכל. אם תתבע אותו לדין על שעת עבודה אחת הרי לא תרויח הרבה, וסביר להניח שתפוטר (הרי מעבידך נוכל, ולכן לא יהיה אכפת לו לעשות עוד עבירה) ברגע שהוא ימצא תירוץ. מאחר וגם המעביד שלי נוכל, אני מציע לך לעשות מה שאני עושה: לנהל רישום מדוייק של כל הפוילע שטיקים שלו, וכשתרצה לעזוב את העבודה לתבוע אותו לדין.

המעסיק אמור לשלם לך על השעות

מעבר לשעון חורף
המעסיק אמור לשלם לך על השעות
שעבגת בפועל. בפנייך עומדת האופציה לתבוע על השעה הזו. לצערי, זו הדרך היחידה.

שיר ורד

New member
לחפש עוד מקרים בהם הוא משלם

מעבר לשעון חורף
לחפש עוד מקרים בהם הוא משלם
לך פחות מחובתו על פי חוק ולהגיש תביעה לכל הדברים ביחד. לחילופין, לחכות חצי שנה ולעבוד בלילה שעוברים לשעון קיץ.

מצב
הנושא נעול.
למעלה