מעבר לשעון חורף

מצב
הנושא נעול.
מעבר לשעון חורף

מעבר לשעון חורף
שלום בעלי עובד במשמרות וביום שבת הוא עשה משמרת לילה מ23.00 עד 7.00 אבל בפועל הוא עבד 9 שעות מאחר והשעון הוזז שעה אחת אחורה. החברה בה הוא עובד לא מוכנה לשלם על השעה הנוספת. האם זה חוקי?

שיר ורד

New member
לא

מעבר לשעון חורף
שלום בעלי עובד במשמרות וביום שבת הוא עשה משמרת לילה מ23.00 עד 7.00 אבל בפועל הוא עבד 9 שעות מאחר והשעון הוזז שעה אחת אחורה. החברה בה הוא עובד לא מוכנה לשלם על השעה הנוספת. האם זה חוקי?
לא
אז מה, תגישו תביעה בגין שכר של שעה אחת?

לא ציינתי שזאת חברת שמירה

לא
אז מה, תגישו תביעה בגין שכר של שעה אחת?
ומין הסתם הם לא משלמים על תוספת על שעות נוספות, אז נראה לי מוגזם גם לנצל את העניין הזה. אני בטוחה שאף אחד לא היה נותן שעת עבודה בחינם.

אז תדאגו לרישום מדויק של כל שעות

ומין הסתם הם לא משלמים על תוספת על שעות נוספות, אז נראה לי מוגזם גם לנצל את העניין הזה. אני בטוחה שאף אחד לא היה נותן שעת עבודה בחינם.
אז תדאגו לרישום מדויק של כל שעות
העבודה וכאשר בעלך יפסיק לעבוד שם הוא יוכל לתבוע בגין כל השעות הנוספות שלא שלמו לו עפ"י חוק וכמובן להוסיף גם את השעה הזו של שעון החורף. חשוב מאוד שיהיה בידכם רישום מדויק.

שיר ורד

New member
גם חברת שמירה צריכה לשלם על שעות

גם חברת שמירה צריכה לשלם על שעות
נוספות. יש הסכם קיבוצי המאפשר לחברות השמירה (בהסכמת העובד) לא לשלם תעריף שעות נוספות על השעות הנוספות אלא תעריף רגיל , אבל במקרה כזה התעריף הרגיל צריך להיות מוגדל, נדמה לי ב- 9% מהשכר שהיה מגיע לעובד אלולי זה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה