מעבר עם כלבה

Maya Lintu

New member
ואיך הוא התנהג?

האם הוא נבח או עשה רעש בכלל? יהיה מאוד לא נעים אם נהיה בטיסה של עשר שעות וגם יהיה אולי סירחון מצרכים וגם הכלבה תהיה רועשת...

AlicePJ

New member
אתם שוכחים את הרעש של המטוס

בטיסה יש רעש די חזק של המנוע וזה יסווה הרבה מהרעש. אם תרגילו את הכלב מראש לתיק זה יקל עליו. סה"כ לשים אותו איתכם יעזור לכלב, לדעת שהוא איתכם ולא לבד כשאין לו מושג מה קורה ואם יראה אותכם שוב אי פעם. לשים אותו בתא המטען כשיש ברירה זה אולי יקל עליכם כי לא תצטרכו לראות אותו מסכן, אבל זה לא הופך אותו לפחות מסכן, אלא להפך, לדעתי.
אנחנו טסנו כמה פעמים עם הכלב, וכמו שאמרתי הוא גבולי מבחינת משקל ולמרות שהוא לא גבוה הוא לא יכל לעמוד בתיק שלו. עדין זאת היתה האפשרות הכי טובה מבחינת הכלב, הכי פחות לחץ, כי הוא היה איתנו.

ליאת59

New member
זה לא משנה

קודם כל, ואם להיות בוטה לרגע- הבריאות הנפשית והנוחות של הכלב שלי חשובה לי יותר מאי-נוחות כלשהי שעלולה להיגרם לאנשים סביב. זה לא אומר שלא אנסה לצמצם את ההפרעות למינימום, אבל לשלוח את הכלב למטען כדי שלא יפריע לאחרים? מבחינתי זה כמו לשלוח תינוק למטען כדי שלא יבכה בטיסה.

דבר שני, כפי שציינתי קודם, הדיילים בכל הטיסות (4 טיסות שונות) היו מאוד נחמדים וסובלניים. באל על העבירו את הבחור שישב לידנו בכיסא השלישי למקום אחר כדי לפנות לנו עוד מקום, כך שהכלב היה בעצם על המושב לידנו (עדיין בתוך הכלוב כמובן). חוץ מזה הכלוב שלו היה פתוח לאורך כל הטיסה. הוא קיבל נשנושים ומים וליטופים. הנוסעים הבודדים שהבחינו בכך שיש כלב על המטוס התלהבו ממנו מאוד. היו רגעים שבהם הוא בכה אבל הרגענו אותו די מהר, וכאמור ברעש של המטוס לא חושבת שמישהו שמע. רק החודש טסתי עם תינוק צווח מאחורי למשך 6 שעות, מה לעשות? עובדים עם מה שיש. זה לא שיקול.

לגבי צרכים- קחו אתכם חיתולים לכלבים/מבוגרים, מגבונים לחים ושקיות ניילון אטומות. במידת הצורך מנקים ונפטרים מהלכלוך (אצלנו לא היה צורך).

iris mom of two

New member
מצטרפת

אני לא טסתי עם הכלב. לא יכולה לחשוב על זה בכלל. והוא גדול מדי לתא הנוסעים.
&nbsp
אם היתה לי בחירה הייתי מביאה אותו איתי. טסתי בטיסה שהיה כלב מפוחד, גם הדיילים וגם בעלת הכלב ניסו להרגיע, זה היה מאד חמוד. מה היה קורה אם אותו כלב היה בתא המטען? כלב לא יעשה יותר רעש מתנוק צורח, ולא יסריח יותר מכמה נוסעים הולכים על שניים שהיה לי את ביש המזל לשבת לידם

Philip Jr

New member
אני יכול רק לעודד

עברנו לאילינוי עם כלב וחתולה, שניהם טסו בבטן המטוס כ - cargo במטוס נפרד מאיתנו, שבוע אחרי שאנחנו (אשתי ואני) עברנו.
&nbsp
הם שרדו, החתולה כעסה קצת, הכלב התרגש כמו שמעולם לא התרגש (ועשה פיפי במשך 5 דקות רצוף), ומאז חייהם עוד יותר טובים ממה שהיו..
&nbsp
לא טשטשנו או נתנו להם שום דבר, והייתה להם עצירת לילה בפרנקפורט בין שני הלגים.
&nbsp
יהיה בסדר!

rita2109

New member
אתה יכול לפרט קצת יותר לגבי ההטסה של הבעלי חיים?

אני עוברת לארה"ב בפברואר והחלטתי להשאיר את החתול שלי עם אמא שלי. איך הטסתם אותם שבוע אחרי שעברתם? השתמשתם בחברה שעושה את זה בשבילכם?
אשמח לכמה שיותר פרטים כדי לחשב מסלול מחדש לגבי החתול שלי
תודה

Philip Jr

New member
תשובה

אכן, הטסנו את החיות בעזרת חברה (לא חושב שמותר לפרסם פה שמות, אבל לא קשה למצוא אותה). לנו השירות מאד עזר והתאים, וזה אפשר לנו לעבור בלי החיות ״על הראש״, ולבלות שבוע בכניסה לבית, קניות, הצטיידות וגם הכנת הבית לחיות.
&nbsp
עם זאת, אם את רק עם חתולה - מדוע להטיס אותה רק שבוע אחרייך? כלומר, למה פשוט לא לקחת אותה איתך בקבינה, או במטען באותו המטוס? אם יש לכך סיבה מיוחדת, אז א בהחלט יכולה לשקול את האופציה של להטיס אותה אחרייך. אני בטוח שהיא תשמח להישאר איתך, ושאת תשמחי להישאר איתה!

rita2109

New member
תודה על התשובה

אני אשמח אם תשלח לי בפרטי את שם החברה.
ולגבי טיסה עם החתול- אני מעדיפה לא לקחת אותו כי אני בשבוע שבועיים הראשונים אהיה אצל חברה שלי שיש לה משפחה ונראה לי קצת לא לעניין להלביש עליה גם את החתול שלי, מה גם שהוא לא תמיד מתחבר לאנשים.

krambo1

New member
הגיעה הזמן שימצאו פתרון אחר לבע"ח

ושיבינו שהם לא מזוודות אבל יצורים חיים ונושמים ומגיעה להם לטוס בתנאים טובים.

Philip Jr

New member
שני דברים

קודם כל, הטיסה היא כמה שעות, שמתגמדות ביחס לשנים של חיים נהדרים יחדיו, כמו שיש לנו עם הכלב והחתולה שלנו. גם אם הטיסה לא בדיוק מפנקת (היא גם לא כל כך מפנקת לבני האדם), זה עדיף בהרבה מאפשרויות אחרות, כמו כל האנשים שנוטשים את החיות שלהם כשהם עוברים לחו״ל.
&nbsp
שנית, תנאי הטיסה של החיות שלי לפחות לא היו תנאים גרועים.. הם היו בכלובים מרווחים, קיבלו עצירת לילה בפנסיון, טיול, אוכל ושתייה. הם בהחלט לא נהנו, בין השאר כי אי אפשר להסביר לכלב שלך שתיכף תבלו ביחד בגינת הכלבים העצומה, ושאחר כך הוא יקבל עצם עסיסית. לא נורא.

peperony

New member
הכלבים שלנו נראו רעננים מאיתנו בתום הטיסות הקיץ

אנחנו הטסנו את שני הכלבים שלנו בעזרת חברה ששכחתי את שמה - במודיעין.
נעזרנו בהם יותר כי אני הייתי בחרדה ממה שיעבור עליהם.
בדיעבד, הם היו בכלובים מרווחים יותר ממוששב המטוס העלוב שלנו

הכלבה שלהו עדינה כל כך ודאגתי לה במיוחד, לגבי הזכר שלנו שמתקשה להתאפק הייתי בטוחה שיעשה צרכים ואולי אפילו יקיא - סליחה על הגרפיות.

הכנתי מגבונים ושקית זבל מגבות ומה לא שקיות זבל גדולות כדי לעטוף את הכלובים, כדי לעטוף אותם למקרה שיהיה ריח בלתי נסבל - היינו צריכים לנהוג איתם כשלוש שעות- כי בגלל הכלבים היינו צריכים לטוס לדאלאס במקום ליעד שלנו - אוסטין.
נקצר ונגיד - הכלובים והכלבים היו נקיים ויבשים - כל הציוד הגיע לדירה השכורה נקי!
הילדות ואנחנו נראינו סחוטים ועייפים - הכלבים נראו והתנהגו כאילו הם אחרי שנת יופי!
בהצלחה!

Maya Lintu

New member
תודה על ההודעה המרגיעה!

כנראה שאין באמת אופציה לטוס עם כלבה ולא להיות לחוצים...
תודה לכולם על העזרה :)

למעלה