מעדכנת: שבוע 36

debby12

New member
מנהל
מיילד שמתמחה בלידות מים/דולפינים

חוץ אשפוזיות כמובן <אין דולפינים בבתי חולים. חבל... דווקא היו יכולים להרגיע קצת את הצוותים הלחוצים
> הזכרנו אותו בעבר פה בפורום - הנה קישור (ושם בתוך ההודעה שלי יש קישור למידע שמצאתי עליו בזמנו) הוא חי ברוסיה אבל מבקר פה לפעמים כך הבנתי [הוא יהודי אני מניחה? אחרת מאיפה הקשר לישראל דווקא?]

Rakefetsagman

New member
ה-תה-פ-כ-נו!

זהו הייתי אצל המיידלת הדיקור עזר והיא התהפכה וגם אינגייג'ד (אייך אומרים בעברית). אני ממש מאושרת! וגם ממשיכה את מסורת הפורום. הבעיה היחידה שלנו כרגע זה שבגלל מצב חירום משפחתי אני חייבת לנסוע הלילה לישראל - ולא רוצה שייעכבו אותי שם בדרך חזרה - למישהי יש נסיון עם זה? המידע שקיבלתי זה שאף רופא בארץ לא יתן מכתב שמאשר לי לטוס אחרי שבוע 26 בהוראת קופ"ח.

ייפי-קא-יי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה יופי !! אינגייג'ד זה מבוססת באגן. כלומר - התהפכה ולא מתכוונת להתהפך חזרה...
לעכב אותך אף אחד לא יעכב אותך, השאלה היא שאלה ביטוחית ולא רפואית כלומר את צריכה ביטוח נסיעות לחו"ל שמכסה אותך. אפשר לטוס גם בלי ביטוח אבל זה ממש לא רצוי. בישראל, חברות הביטוח שמבטחות הן בעלות מדיניות שונה, חלקן עד שבוע 30 ואף 32 וחלקן אכן רק עד 26, 27. בקיצור שאלה של מחיר ותנאי פוליסה.

swann

New member
מצוין ../images/Emo45.gif

כנראה שלפורום באמת יש סגולה
... מדהים שיעור ההתהפכויות פה. ולגבי הטיסה - כמה זמן את אמורה לשהות בארץ? תוודאי שתוכלי לטוס לשני הכיוונים. מקווה שתעברי את זה בקלות ובשלום. זה מאוד הכרחי?... בשלב הזה, גם אם מותר, נראה לי שמאוד לא נעים לטוס ולשבת בצפיפות של מטוס.

Rakefetsagman

New member
תודה ../images/Emo140.gif

באמת פורום מביא מזל. אני נוסעת ל-4 ימים. ודיברתי עם אל-על הם אמרו שיהי בסדר, כי באמת שאין לי ברירה. אני נוסעת להיפרד. מאמא שלי.

swann

New member
../images/Emo201.gif ../images/Emo10.gif מצטערת לשמוע

מקווה שתעברי את זה איכשהוא בשפיות
לא יכולה אפילו לדמיין את הקושי.

debby12

New member
מנהל
וואו ../images/Emo201.gif

איך השחלת את זה ככה בשתי מילים בסוף. האמת היא שזה מסר קצר אבל כבד כבד (מזכיר לי שורה מספרו של אריך קסטנר "הכיתה המעופפת" - על דוור שאוסף מכתב קצר מבן להוריו וכתוב שם "ולא ידע הדוור כמה אנחות צנחו לתוך אמתחתו"). אין לי מילים. רק שולחת לך חיזוקים.

ס ו ל ה

New member
יופי ממש שמחה לשמוע, שהטיסה תהיה

קלה הלוך וחזור.... וחיזקי עם אימך עצוב לי לשמוע מקווה שאת בסדר איך שהוא, שולחת חיבוק

Rakefetsagman

New member
תודה כל כך לכולן

האמת היא שדי התלבטתי אם לכתוב את זה, ואייך לכתוב -- אבל משהו בפורום הזה, בדינמיקה שלו (תודה מיוחדת על כך אמארונה), ובשאלה הפשוטה 'האם הנסיעה הכרחית' העמיד אותי מול המציאות שלי. ומשהו בכתיבה של זה שחור על גבי לבן -- התחיל את התהליך. תודה על כל החיבוקים בנות - לקחתי אותם איתי לביקור היום. ובדיוק כמו שמנטי אמרה - אמא שלי אמרה משהו על החיים שמתחילים... תחזיקו לי אצבעות על הדרך חזרה - ביום ראשון אני הולכת לראות רופא שמוכר ע"י אלעל ע"מ לקבל אישור ממנו.

Rakefetsagman

New member
אמארונה = אמ פי 3 סליחה

הגעתי לפה ב-4 בבוקר ואחרי היום שהיה... הראש לא ממש במיטבו.

למעלה