מעדכנת

מעדכנת

סקירה תקינה ויש לנו בן!
שכבתי שמה, והחזקתי לבעל את היד, וחייכתי וצחקקתי במקומות הנכונים. והיתה אחלה חוית סקירה. וכאילו היתה איזו מאמארוני נוספת עומדת שם חנוקה מדמעות ולא מאמינה בכלל איזה יכולות בהעמדת פנים יש לה. ולא נשמתי לרווחה אפילו לרגע.
בקיצור אני שונאת בדיקות בהריון הזה, איכשהו יותר קל להדחיק את כל החרדות כשאין בדיקה באופק. אוףףףף.

ספרקית

New member
אני שמחה לקרוא על הסקירה התקינה

איזה יופי!
לגמרי מזדהה עם שנאת הבדיקות

אני מרגישה שכל בדיקה מורידה לי כמה שנים מהחיים.

מאחלת לך שרק ימשיך כך... עם בדיקות תקינות שיאפשרו לך להמשיך להעמיד פנים כאילו את הריונית נורמלית

שמחה כל כך שחציתם עוד משוכה

עכשיו נשאר עוד חודש וחצי בערך להדחיק עד לסקירה הבאה, לא?

זהו שלא

התקשרה רופאת הנשים שלי, והיא מעבירה אותי ישירות להריון בסיכון בלי לחכות לסכרת, על רקע סיום ההריון הקודם. זה אומר בדיקות, בדיקות, ועוד בדיקות. ורופאה חפרנית מאוד שממש חיבבתי עד עכשיו, ובהריון הזה לא יודעת איך אני אעמוד בחפירות שלה.

שירהד1

Member
מנהל
מאמרוני- הרופאה שלך חופרת בהיבט הרפואי,

או באופן כללי על מגוון נושאים?
.
אני שואלת כי בהריון עם מעיין, הייתי צריכה לבוא לרופאה שלי כל שבוע, ופיתחנו שיחות על כל מיני נושאים, וזה היה נחמד והפיג מעט את המתח שהייתי נתונה בו.

ועוד שאלה- ואני מתנצלת מראש עליה ומקווה שזה בסדר לשאול- האם יודעים מה קרה בהריון עם אושרי? או שזה נשאר בגדר אניגמה? האם יודעים משהו כיום אצלך שלא ידעו אז, ושזה יאפשר שחס וחלילה לא יישנה המקרה?

שירה דוד - מרפאה בעיסוק -
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים בעלי קשיים התפתחותיים ולקויות למידה.
מדריכה קלינית של מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות.
מנהלת פורום אובדן הריון.
09-7749028

אוי, הזכרת לי משהו בהקשר של רופאים חופרים

בבדיקה הראשונה שעשיתי אחרי הגרידה הרופא שלי התחיל לדבר איתי על העבודה שלי ועל אחד התחביבים שלו שקשור למה שאני עושה. אני מניחה שגם הוא רצה קצת להפיג את המתח, אבל זה היה בעיצומה של בדיקה ואגינלית והסיטואציה הייתה הזויה לחלוטין

חופרת בהיבט הרפואי ועוד איך

ממש כל פיפס מדריכה בהקפדה יתרה ועל כל חריגה בסכרת מעלה על גרדום וכזה. האמת בפעמים קודמות זה ממש התאים לי "מאמנת התעמלות קרקע רוסייה" כזו, בעיקר כי אני הייתי שאננה ורגועה, וזה שעשע אותי במקום להלחיץ.
לשאלתך - די ברור לנו מה קרה, ז"א בלידה עצמה הוא נולד עם חבל טבור קשור בקשר אמיתי, ונראה שסיבת מוות אחת זה מספיק אז לא ביררנו מעבר לכך. אז מצד אחד הסטטיסטיקה לא אמורה להכות שנית, מצד שני התמימות לא ממש חוזרת.

שירהד1

Member
מנהל
שמחתי לקרוא על הסקירה התקינה!-

אבל לא הבנתי משהו- זה שחייכת וצחקקת היתה העמדת פנים, או שבאמת הצלחת לחייך ולצחקק ולהיות מאושרת לכמה רגעים. כלומר, מי היתה האמיתית? או ששתיהן?

שירה דוד - מרפאה בעיסוק -
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים בעלי קשיים התפתחותיים ולקויות למידה.
מדריכה קלינית של מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות.
מנהלת פורום אובדן הריון.
09-7749028

נדמה לי

שהאמיתית עדיין ממררת בבכי מאחורי הכורסא.
והשחקנית ממלאת המקום הרימה כוסית קוקטייל בים עם הבעל, וקיבלה ברכות מכולם שזה בן, וממשיכה להסתובב ולחייך פה איפשהו.
בדרך כלל כשאין בדיקות אני מצליחה לחבר ביניהן טוב יותר, ובכל בדיקה ממש יורדת ממני הקליפה, או המסכה, וצריך להחזיק בכוח שלא תיפול לגמרי.

כל כך היטבת לנסח

כל בדיקה הרגישה עבורי כמו עלייה לגרדום. אפילו בבדיקה האחרונה, אחרי שהרגשתי את הבעיטות של העוברית כל הדרך לרופא, כשהתיישבתי בחדר ההמתנה עדיין היה לי חשש שהוא יראה שמשהו לא תקין, שהיא פתאום לא תזוז או תצמיח ראש נוסף. ה-US היה כ"כ מהיר עד שלא האמנתי שהכל בסדר.
מקווה בשבילך שתצאי מכל בדיקה בהתרוממות רוח שתצליח לסחוף גם את אותה מאמארוני נוספת.

למעלה