מעונות - שקר גס!

זיגזג8

New member
כן ברור

כי אני בתור סטודנטית יכולה הרי להשפיע על מחיר המגורים. נכון? מאוד הגיוני! לא רע לי בחיפה כי עוד לא התחלתי ללמוד שם. רע לי מבחינה כלכלית, כי כמו שאמרתי - מעונות ב-1000 ש"ח לחודש (כולל חשמל ואוכל) זה שחיטה!

את לא יכולה לשנות את מחיר המעונות

אבל את בהחלט יכולה לשנות את זה שלא תצטרכי לשלם את זה, אם לא תגורי שם. אפשר לשאול למה את לא הולכת ללמוד בבן גוריון?

stkachov

New member
דווקא לא מדוייק

המעונות הכי טובים בטכניון עולים כמעט 700 שקל, ובנוסף לזה יש לשלם חשמל שזה יכול להגיע לעוד 100 שקל בחודש. מלבד זאת, המעונות הללו כלל לא שווי ערך לטליה, שכן בטליה יש לך בכל חדר מקלחון ושירותים אישיים, ואילו במעונות הכי טובים בטכניון, השירותים והמקלחון הם משותפים ל 6 שותפים. . דבר נוסף... אין טעם להשוות בין מוסדות ומחירים, כיוון שבכל מקום מחירי הנדל"ן שונים, ומחירי המעונות תלויים הרבה פעמים גם בזה. בתל אביב למשל, ב 1000 שקל אפשר לקבל את החדר הכי ישן והכי מסריח שיש, עם עוד שותף וגם אז אתה נחשב לבעל מזל. אז מה זה אומר? זה לא אומר כלום. זה אומר שבכל מקום ישנם אילוצים כספיים שונים. נווה שאנן, שבה נמצא בטכניון, היא שכונה יחסית זולה, ולכן גם מחירי הדירות באיזור זולים. לעומת זאת איזור האוניברסיטה זאת קרקע נדל"נית יקרה בטירוף, והמחירים בהתאם.

למעלה