מעוניין להוציא את התסכול, תודה לחברי הפורום על העזרה הרבה.

zaske

New member
if you want to shoot, shoot , don't talk

אם את מוכנה לחזור לבירת האוכל, התרבות האופנה, והחבר'ה עם השיער בצבעים ההזויים בשיער, אבל להחליף מקום עבודה על הדרך , דברי אתי.
אני אנסה לברר מה אפשר לעשות.

arieltr

New member
אוף גמרת אותי מצחוק

פוסט אפוקליפטי.

שמעי זה קצת לא פייר, בכל זאת ועם כל הכבוד, אבל עברת לאיפה שעברת. ואני מניח שעברת כי היתה לך סיבה בריאה לעבור. לא פייר להשוות תפוזים לענבים. אני רק יכול לשער שאם משווים אגסים לאגסים אז פרת' מקום לא באמת רע. אולי לא הכי מרטיט ומעניין עבור רווקים/רווקות ואולי זה לא ניו יורק או לונדון, אבל ג'וקים זה גם משהו. עדיף על כרישים לבנים, או כרישי נדל"ן.

לגבי הקפה, כן, יש פה תרבות בתי קפה שלפעמים עושה רושם שאם חס וחלילה כל הג'אז הזה יקרוס ויעלם אז אולי מישהו סופסוף יוכל להכריז על פשיטת הרגל של התרבות המערבית. או משהו. בסך הכל קפה...

zaske

New member
הערות וכו'

א. המקרה שלך הוא אישי בלבד.
ב. אשתי פחות רצתה להגיע לפה (אוסטרליה, ספציפית מלבורן). ולהגיד לך את האמת? מזל מזל מזל מזל (ושוב מזל) שהכרתי אותה והתחתנו.
הסיבה היא שהיתה לי נקודת שבר די רצינית במהלך השנה הראשונה, ואשתי היא שדחפה אותי לזה שלא אשבר, ולא נחזור. היום אני והיא במקום אחר, ואין לי ספק שזה הרבה בגללה.
ג. אני חושב שאתה צריך להבין שלא הכל ורוד. המערכת הסוציאלית באוסטרליה היא סבבה, אבל ממש ממש לא מה שאתה מפנטז עליו. אם אני אהיה מפוטר, אני אתחיל לשרוף חסכונות. יש לי חבר טוב במלבורן שנמצא בסרט הזה , והוא שורף עכשיו חסכונות.
ד. הדבר היחיד שאני יכול להסכים איתך זה לגבי נושא החופש דת.
ה. לגבי זכויות אדם ומיעוטים - גם, debatble . יש קתדרלה ליד תחנת הרכבת המרכזית של מלבורן, ויש עליה שלט ענק - we welcome refugees . הרשה לי לגחך, היחס של ישראל לפליטים/מהגרי עבודה לא חוקיים מאפריקה הוא די דבש לעומת מה שאוסטרליה עושה, ואני לא נכנס לנושא בכלל של האם אתה בעד או נגד מה שקורה בעניין הזה בישראל
ו. לדעתי האישית בלבד, הכי טוב להגיע לכאן כזוג ללא ילדים, אבל הנה, זו דעתי האישית, דעתך היא אחרת.

oriyahoo

New member
הארות כו'

לדעתי הכי טוב להגע לכאן חתיך רווק בן 25 עם מיליונים בבנק.. ורצוי לאזור בונדי כי מה שהולך שם זה סדום ועמורה... אז מה ?
לא מכיר הרבה שעונים על הקריטריונים...
&nbsp
בכל מקרה, איפה אתה עכשיו מבחינת תפיסת המציאות ? כבר הבנת שלא הכל מושלם כאן אבל עדיין **הרבה** יותר טוב מ'שם'?
ואם אמא שלי כבר אומרת שהיא מבינה למה עברנו זה אומר הרבה על מה שקורה שם..

&nbsp

zaske

New member
בהחלט כמו מה שכתבת

אבל אני מעביר את תמיכתי ליהדות התורה.

zaske

New member
וכשאתה כותב הודעות בתפוז, אני מצפה ממך לדייק

השם הרשמי הוא
"הרפובליקה הפסודו-דמוקרטית היודו-איסלאמית של יהודה/איסמעאיל"

תודה.

איך חילוני גמור כזה מתחתן עם דתיה?

אתה אמיתי? סלח לי אך איזה הסכמים מפגרים/
&nbsp
תחכה שהילד יגיע לגיל שהוא יוכל להתנגד לאמא החותכת
ותהגר לקנדה.

Onkatz

New member
מי אמר שהיא דתיה, הייתי מעדיף למות מאשר להתחת

באמת נראה לך שהיא דתייה, יתרה מכך, באמת נראה לך או למישהו שהייתי מתחתן עם מישהי שאין לה תפיסת עולם קרובה לשלי?
זה שמישהו מגיע מבית דתי עדיין לא אומר שהוא דתי בעצמו או אף מאמין. היא חילונית אתאיסטית גמורה שקוראת את דוקינס, אבל היא מסוג האנשים שמתקופפים למען המשפחה ופוחדת שיגלו שהיא כבר ממזמן לא מאמינה ולא מקיימת מצוות.

JaneLame

New member
יש לא דתיים שהם לאומיים

יש מספיק אנשים לא דתיים ששירים של שלמה ארצי, התקווה, ידיעות אחרונות, "עם חשבונית?" ופלאפל הקוסם זה מאסט אצלם, שלא ירגישו בבית בשום מקום אחר. ככה זה. לא מסוגלת להבין את זה. מבחינתי, איך אמרו מטאליקה?
Where I lay my head is home.
&nbsp

arieltr

New member
השיר הזה רץ מאוד חזק פעם. מאז כבר החלפתי אצלם ל:

Sanitarium, just leave me alone

למעלה