מעוניין לקנות אופניים

natyh

New member
אתה עוד תבין

וברוך בואך לפורום : אחד כמוך רוכב אמיתי שוה לשלושים מזבלי שכל עם מכנסיים מרופדות ! קרא פעם על דוור איטלקי צעיר בשם פאוסטו קופי שרכב כמוך וראה לאן הגיע . נתי

raall

New member
נראה לי שחלה כאן טעות קטנה

טוב אני חייב להוסיף הבהרה קטנה. אני אומנם ספורטאי פעיל (משחק כדורגל בליגה נמוכה בשביל הכיף בלבד - נראה לי שאני בקבוצה החלשה בישראל או בעולם), אבל האופניים שביקשתי לרכוש הם לא לצרכי ספורט גרידא. פשוט החלטתי שבמקום לנסוע עם הרכב כל בוקר מצד אחד של העיר לצד השני יהיה נחמד יותר לעשות זאת ע"ג אופניים (פקקים, אויר, בריאות). אין לי ולא היו לי כוונות להפוך למקצוען בתחום, אם כך השתמע בטעות מדברי (כתבי). ושוב תודה לפחות על כל העצות המעשיות. חיפשתי בכל מיני לוחות יד 2 וראיתי שטווחי המחירים זהים פחות או יותר לאופניים יד 2 בחנויות, אני אישית לא מבין בתחום הזה כלל וכלל לצערי, ויכול להיות שמה שיש בלוח יד 2 שווה יותר מאשר מה שיציעו לי בחנויות. בכל אופן מה אני אמור לעשות כדי שאח"כ אני לא ארגיש שסתם זרקתי 250 - 300 שקל ? מה שיביא אותי להוצאה גדולה יותר בהמשך. יש פתגם שאומר מה שעולה בזול משלמים עליו ביוקר - עד כמה זה נכון בתחום האופניים אני לא ממש יודע.

raall

New member
אני לא מתעקש אבל נראה לי ש

שפוט בטווח של עד נניח 300 ש"ח אני אשיג אופניים משומשות במצב סביר שיהיו יותר טובות מאופניים חדשות שעולות נניח 500 - 600. קיבלתי כבר כמה הצעות לאופניים שיצאו מהניילונים מה שנקרא ושפשוט אנשים לא נסעו עליהם יותר מידי, קנואותם לפני חודשיים - שלוש וכבר מורידים במחיר 200- 300 ש"ח, אז לדעתי זה יותר ממשתלם.

eitanob

New member
תראה...

אם הם בנות כמה חודשים יתכן שהם בסדר, השאלה אם אתה יודע להבחין שמשהו לא דפוק בהם (אני מבין שלא), כמו כן, אופניים ברמות מחיר כאלו הם לא ממש אמינות, מכיוון שאתה הולך לרכב עליהם לא מעט, שירות הוא דבר שאתה צריך לקחת בחשבון. אני לא פוסל, אך לפני שאתה קונה, דאג שמשהו שיש לו נסיון עם אופניים ייתן בהם מבט, אולי תיתן כמה זוזים למוכר השכונתי כדי שיעשה את זה

למעלה