מעוניין לקנות מחשב מהיר.... ../images/Emo176.gif
אני יודע שלא מדובר בשאלה שקשורה ישירות לפורום הזה אבל משום שאני יודע שאתם זקוקים למחשבים חזקים ומהירים לצורך עבודתכם אולי תוכלו גם אתם לתת לי כמה טיפים בנידון - שלום, אני מעוניין לקנות בקרוב מחשב שיחליף את המחשב הנוכחי שלי, כרגע אני משתמש ב - פנטיום 4 מהירות 2 ג'יגה-הרץ, וזיכרון 256 מגבייט. התחלתי להשתמש לאחרונה בכמה תוכנות דיי כבדות שצריכות לבצע כמות ניכבדת של חישובים, המחשב הנוכחי פשוט איטי מדיי לטעמי ואני מחפש מחשב חזק ומהיר יותר
שקצת יאיץ את מהירות הריצה של התוכנות הנ"ל, אין לי הרבה מושג במחשבים ולכן באתי להתייעץ אתכם, מה המחשב הכי מהיר שאני אוכל למצוא היום במחיר סביר של לא יותר מ 7,000 ש"ח? בכמה או פי כמה התוכנות שלי ירוצו עליו יותר מהר? אני זקוק גם לכמות גדולה של זיכרון, לפחות פי כמה מ 256 המגבייט שיש לי עכשיו, מה נפח הזכרון הכי גדול שאפשר להוסיף למחשב בצורה סטנדרטית בלי יותר מדיי קומבינות? חשוב לי מאד גם שהגישה אליו תהייה מהירה ושהוא לא יהווה צוואר בקבוק בזמן ריצות התוכנות על המחשב. דרך אגב רצויי שהוא יתמוך טוב גם בנושא גראפיקה כפי שיש היום במשחקים הגראפיים הממוצעים שיוצאים לשוק, אבל בואו נגיד שנושא הגראפיקה כאן ממש לא קריטי, הכי חשוב זה שהמחשב יהיה חזק ומהיר ככל שאפשר ושיגרום לתוכנות שלי לרוץ מהר יותר בצורה משמעותית, חשוב גם נושא הזיכרון כפי שציינתי קודם. דרך אגב האם יש דגם מסויים שאוט-טו-טו עומד לצאת לשוק וכדאי לחכות לו? (ואני לא מדבר על הליבה הכפולה כי לא נראה לי שהתוכנות האלו תומכות בליבה כפולה כך שזה לא יעזור מהחינת המהירות...) אשמח מאד מאד לקבל מכם עיצות בנושא, תודה רבה!
אלי ברון.
אני יודע שלא מדובר בשאלה שקשורה ישירות לפורום הזה אבל משום שאני יודע שאתם זקוקים למחשבים חזקים ומהירים לצורך עבודתכם אולי תוכלו גם אתם לתת לי כמה טיפים בנידון - שלום, אני מעוניין לקנות בקרוב מחשב שיחליף את המחשב הנוכחי שלי, כרגע אני משתמש ב - פנטיום 4 מהירות 2 ג'יגה-הרץ, וזיכרון 256 מגבייט. התחלתי להשתמש לאחרונה בכמה תוכנות דיי כבדות שצריכות לבצע כמות ניכבדת של חישובים, המחשב הנוכחי פשוט איטי מדיי לטעמי ואני מחפש מחשב חזק ומהיר יותר