מעוניין לקנות מחשב מהיר....

מימדיון

New member
אתה עושה חתונות וארועים?

יש לי ארוע ארוע מוחי וחשבתי לפני שאעצום עיניים פעם האחרונה אולי תעשה לי איזה פריסטייל או לפחות קפה, קטן, קפיש, קפישון, קפוצ'ון? אני אתן לך שקל, שלם. תוכל להשתולל ולקנות ארטיק יהיה טעים וקריר מה אתה אומר?

3Demented

New member
טוני גיבור, טוני המלך, אומנות לחימה

זה מרעיד לי ת'ברך. מי המורה וכמה שנים ? כנראה די מתחיל, ולא מאומן לנסות להפחיד אנשים, מראה על .... קטן עשה לי טובה חמדמד מתלהב גלה קצת איפוק ואל תתלהם "סייג לחוכמה שתיקה" אמרו אבותינו יש סיכוי שזה עובד גם בימינו

אם כבר אסייג לחכמה שתיקה חחחחחח

דבר שני אודות ניסיון אתה יכול לבוא לנסות אני תמיד "פותח" דברים חדשים מילים כדורבנות תזמין למשפחה של ארונות וזה לא בראפ אנשים כמוך שולח לחר"פ יותר מהיר מסנאפ ומוחק אותך במארקר תמשיך לפתוח ת'פה אני יטביע עליך פארקר יו סאקר חושב שאתה סאגר קופים כמוך מפרק בלאגר U סאקר טוני BAD MATHER FUCKER

מימדיון

New member
גם אני רוצה לנסות ראפף, מיין קאמפף

אני אומר לכם הכל מגיע כמו תרנגול אולי אין תוכן ופיסוק אבל עליכם אני משקיף מצוק לא בגלל שאני כזה חכם ומעמיק הכל קשור לבחירה של הניק בחרתי בשם של פושע מסרטים אולי גם עלי ידבוק אבק של כוכבים אז אני כותב בסלנג עבריינים ומקווה שאולי הקוראים מפחדים ממני, מהתדמית, מהסגנון אולי זה טוב, אחרי הכל אני בסך הכל מלפפון ירוק כזה, יבש ומשעמם שמדבר על רוחניות ואומנות אבל בלילה אובל את הקשה של הלחם מחפש אהבה מחפש ידידות כותב בעיקר הרבה שטויות אז לכן ידידיי להתעסק איתי לא כדאי אני אדם עצוב ומסכן וכשאגדל אהיה ערירי וזקן אנסה לעשות ראפ כמו אחד מהילידים ולהשתמש בלועזית כדי לסגור חרוזים עברית שפה יפה, אז מה? אני אנקנק גם לה את הצורה אני טוני, הנמר יורה בכולם וממהר להסתתר קפוש?

פש... הרבה זמן לא היה לי באטל

מניאק אם לא לקח לך שעה לרשום אבל בחרת בזה מניאק, ועכשיו גהנום טוני ינקום את כל מה שאתה מבטא ועוד מעט תנקה, יא ראש מטאטא אולי אני גאנגסטר אבל זה הסגנון גם אחותך שייכת לעולם התחתון עם החזייה שלה יורדת בקלות של המילים אני יעשה לה ילד ונקרא לו "וודים". תקשיב לי נקניק עדיף להיות מלפפון אתה אוהב סלמי? אז תצא מהארון זה כל הקטע תחליף צד קסטה 9 מילימטר ותאמין לי זה ברטה בום בום היא מתה אימשלך סבטה חושב שאתה מכיר אותי עם ניתוח פסיכולוגי? הראפ הזה פוליטי והלחן אנלוגי הבנת את זה פרוגי? מוכר אוויר בשקל? לך תחפש דברים לזיין חוץ מהשכל תקשיב לי מיסטר אגו קופים כמוך אני מפרק כמו לגו אני דיאגו ואתה מדונה הגרסא הכורדית של קוקסינל פרימדונה אז קחי אותי שרונה תזרקי לפח המימד הזה הוא דלת, ולטוני אקדח בום בום טארח הוא נפל בפח כי המשחק מלוכלך אבל טוני תותח לא שרית חדד אבל עדין מוצלח פאק יו ביץ ואומרים קפיש, בשבילך קפוט טוני יהפוך את החיים ש'ך לסיוט קברתי אותך כלב ופה קבור העצם כי מי אתה אפס בעצם?????

AMD 64 BIT

תשקיע ולא תתחרט. אומנם מהירות שעון נמוכה יותר מזו של הפנטיום 4 המהירים, אבל במהלך השנה הקרובה כבר לכל תוכנות התלת תצא גירסאת 64BIT וזה אומר מהירות עבודה של למעלה מפי 5 ממעבדי הפנטיום. כמובן שזה מחייה רכישה של לוח אם מתאים. כרטיסי מסך מצריכים מערכת שיקולים אחרת. ממליץ על משפחת ה ATI 1GB זיכרון ומעלה של DDR2

תודה רבה רבה לכולם על התשובות! ../images/Emo45.gif

אני מכין טבלה עם כל ההמלצות שקיבלתי עד כה ואולי נתייעץ אתכם שוב, תודה רבה!
אלי ברון.

izackv

New member
64 ביט תעבוד במהירות של

למעלה מפי 5 מאשר פנטיום זהה במהירות השעון שהוא רק 32 ביט? אתה בטוח שאתה מבין על מה אתה כותב? המעבר למעבד 64 ביט לא משפר את הביצועים יותר מידי. המעבר למערכת הפעלה 64 ביט על גבי מעבד 64 ביט בלי להפעיל שום תוכנה ובלי לטעון שום DLL שהוא 32 ביט ישפרו את הביצועים קצת. כמה? די קצת. תלוי באופי של התוכנה המורצת, במהירות הזכרון ובעוד הרבה דברים. בכל מקרה, זה לא יתקרב ל 70% ובטח שלא ל 500%. לא צריך לקנות כל לוקש שמוכרי מחשבים מוכרים. הם מרויחים הרבה כסף טוב מזה שאנשים שלא ממש מבינים קונים מחשבים בצורה לא חכמה ועל סמך הנחות משעשעות כאלה... פי חמש...

i say stay with 32

it will take more than a year or two until all app will be 64 bit with bugs in that issue and in two years for that money you may buy better computer or upgrade

izackv

New member
אם אתה אוהב לזרוק כסף טוב, אז לא.

חומרת מחשבים מתקדמת בקצב מסחרר. תמיד הדור האחרון עולה הרבה, אבל משהו דומה מאוד בביצועים רק קצת פחות "חדיש" עולה הרבה פחות. בגלל זה מומלץ לקנות היום את מה שצריך היום, ובעתיד לשדרג. היום אין שום סיבה לקנות מעבד 64 ביט (אלא אם קונים במילא מעבד חדש ואין שום הבדל מחיר בין 32 ביט ל 64 ביט). כשמערכת ההפעלה היא 32 ביט, או 64 ו 32 מעורבבים יחד, הייתרונות של 64 ביט קצת נעלמים. נכון שעוד שנה-שנתיים יהיה הגיוני לקנות מעבדי 64 ביט, אבל אז גם יצא בטח סטנדרט חדש לזכרון מהיר שיוכל לנצל את ה 64 ביט של המעבד... ואז מי שהשקיע היום בתור "הכנה" ליום שמערכת ההפעלה תתמוך באמת ב 64 ביט, יגלה שאם הוא רוצה לנצל את מערכת ההפעלה של ה 64 ביט כמו שצריך, אז כדאי מאוד להחליף גם לוח אם מעבד וזכרון... ואז מסתבר שה"הכנה" הייתה מיותרת ויקרה. נכון שכיף להיות תמיד עם המעבד והלוח וכרטיס המסך הכי חייתיים שיש, אבל... מה שחשוב זה מעבד זריז יחסית (כל פנטיום 4, 3.2 מגה-הרץ שנחשב לפני שנה לתותח, הוא עדיין מעבד זריז מאוד!) הרבה זכרון. (לפחות 1 גיגה... משפר הרבה יותר מאשר עוד 5% מהירות למעבד) הרבה דיסקים ועדיף מהירים (היום גם IDE וגם SATA הם מאוד מהירים, ונפח הוא גם דבר זול יחסית) כרטיס מסך - שזה מה שקובע למשל את מהירות העבודה בחלונות העבודה של מאיה... וכמובן מסך טוב - שזה מה שאתם יושבים מולו 28 שעות ביום (בערך) אני אישית ממליץ להשקיע במערכת קרור טובה (אפשר גם קרור של מאווררים גדולים ושקטים. יש חיה כזאת) להשקיע בספק טוב שלא יקרוס פתאום ואולי גם לקנות UPS או מייצב מתח קטן. לרוץ אחרי טכנולוגיה זה יפה, וזה משרת את האינטרסים של הרבה חנויות, יבואנים ויצרנים. אבל זה לא תמיד נחוץ. בדרך כלל כדאי לראות מה נחשב השיא שבשיא לפני כ 8 חודשים ולראות אם המחיר של זה הפך לריאלי יותר... אם הייתם מאושרים לקבל את התצורה הזאת לפני 8 חודשים, סביר להניח שדרישות המיחשוב שלכם לא השתנו במשך 8 החודשים האלה.

ZDanielZ

New member
הנקודה היא...

..שבכמעט כל המשימות, Athlon 64 מהיר יותר מה Pentium כבר היום. גם במשימות 32 ביט, הוא כמעט תמיד לוקח, ובנוסף לכל, הוא יותר זול. ה Pentium-ים מעבדים סבבה, אבל אני ממש לא רואה למה לא לקנות Athlon 64. ביצועים טובים יותר, מחיר נמוך יותר, וכשתהיה מערכת הפעלה נורמאלית שתומכת 64 ביט בכלל יהיה שמח. אבל גם בלי זה, על Windows XP רגיל לגמרי, ה Athlon-ים טובים יותר וזולים יותר. בקיצור, אין פה בכלל אין של Trade-Off. כל זאת, לדעתי, כמובן. (דעה שמגובה בשלל מאמרים, אבל בכל זאת, דעה). דניאל.

izackv

New member
אין לי ויכוח על עדיפות בין AMD

לאינטל... זה נושא שאני מעדיף לא להכנס אליו בכלל. שכל אחד יבחר מה שמתאים לו. ההערה המקורית שלי הייתה לגבי טענת ה"שיפור בביצועים פי חמש" שבוודאי לא נתמכת באף מאמר ושעליה הגבתי באופן ישיר. מי שעובד היום עם 32 ביט, אין שום סיבה לשדרג את המערכת ל 64 ביט. (ובטח שלמי שמעדיף אינטל אין שום סיבה לשדרג ל 64 ביט) גם מי שקונה מחשב חדש עם מעבד 64 ביט של AMD לא צריך לצפות שעצם ה 64 ביט ישפר לו את הביצועים בצורה רצינית. אם הברירה היא בין 64 ביט ל 32 ביט באותו מחיר, אין סיבה לקנות 32. אבל אם הברירה היא בין להוסיף קצת כדי לקבל 64 ביט, אני לא בטוח שזה חכם.

אם קונים 64BIT..

חייבים להיות מוכנים לבגים, חוסר תמיכה של דרייבים, דפי אינטרנט לא תומכים ועוד זה לא קשור למחיר

izackv

New member
רק הבהרה קטנה...

הבעיות הן במערכת הפעלה 64 ביט ולא במעבד. לכן קניה של מעבד 64 ביט ושימוש בו ביחד עם מערכת הפעלה של 32 ביט, לא גורם לבעיות תאימות. אבל במקרה כזה אין שום יתרון לעובדה שהמעבד הוא 64 ביט.

תלוי...

אם אתה קונה מערכת עריכת וידאו אז INTEL יותר טוב בטסטים יש גם עוד תוכנות כמו TOXIC שעובדת רק עם INTEL ויש עוד אחרים הכול תלוי

למעלה