מעוניין לשמוע מאחד..רק אחד!!

ישות21

New member
מעוניין לשמוע מאחד..רק אחד!!

שהצליח איי פעם לייקש , להעלות רטט , לחמוק מהרשת האתרית..להיעלם.. מקווה שהבנתם את כוונתי

nivinivini

New member
מעניין אותי לדעת מה הרצון האמיתי

שלך מאחורי מה שכתבת. באמת. נסה להיות הכי כנה ופתוח איתי. דבר חופשי. נראה לי שרוב הכותבים פה (וגם אנשים "ממוצעים" כמו שחלקנו אוהבים לכנות אותם) הצליחו איי פעם לייקש ולהעלות רטט. בעניין הרשת האתרית, לא שמעתי אף אחד (כמעט, גם בגוגל אין יותר מדי מידע) שמשתמש במושג הזה חוץ ממני. מאיפה הבאת את זה? אני אשמח לדעת על עוד אנשים שרואים אותה ולחלוק מידע. לחמוק ממנה? לא הייתי מגדיר את זה ככה (לפחות אצלי). זה יותר כמו לפתוח בה שער. עדיין בחיתולים. להיעלם - האם אתה מתכוון ללאבד כל טיפת אנושיות והזדהות עם רעיון כלשהו? נראה לי אני מתאים למה שאתה מחפש. יש לך איזה ג'וב בשבילי? אגב, אהבתי את ה-21. מוכר לי מאיפשהו.

ישות21

New member
../images/Emo13.gifהאמת

אני מחפש מישהו..שיוכל ללמד אותי..מעין מדריך רוחני.. או חבר\ה באותו ראש.. כשאמרתי להיעלם ..התכוונתי : הגוף הפיסי האנושי הוא הקרנת המודע שלנו..ועם זאת הוא קיים בתור דבר פיסי שנע ברטט מסויים שיוצר את הצורה ואת הקשיחות שלו. יש דרכים רוחניות ומיסטיות לצאת מהגוף הפיסי ולחוות בעצם חויות חוץ גופניות של נשמה חופשית. ויש דרכים יותר מורכבות שדורשות יותר אימונים להעלות את הרטט האנרגטי, שנע בו הגוף החי.. כך שבמילים אחרות אתה הופך לחופשי בלי להשאיר את הגוף שלך מאחור.. אני אוהב לכנות את זה לחמוק מהסיפור..או מהחלום (של אלוהים) אין שום ביסוס מדעי לדבריי..אבל אני מקווה שאנחנו באותו ראש :) לגבי הרשת האתרית..אני בדרך כלל לא משתמש במושג הזה..חשבתי שבפורום הזה משתמשים בו אז הוספתי אותו.. אני גם לא מבין במלואה את המשמעות של אותה "רשת" אני לא חושב שאפשר לראות אותה. אני מבין שזה איכשהו מתקשר לתיאוריה של כפיל אתרי ..של ההוייה ..או משהו כזה. "ללאבד כל טיפת אנושיות והזדהות עם רעיון כלשהו" - זה נשמע כמו שלבים בתהליך רוחני כלשהו..(אולי באמת..של היעלמות מן העולם הגשמי) לגבי ה 21 .. אני בן 21 .. וגם יצאתי על 21נפשי :) שמח על תגובתך!

nivinivini

New member
בעניין החוויות חוץ גופניות

אני "עושה" את זה בערך 11 שנה ואתה יודע מה הלוואי והייתי יכול ללמד אותך איך. העניין שגם אני עדיין לא יודע איך, זה פשוט בא לי ספונטני. זתומרת אין טכניקה או נוסחא (טוב, אולי יש). זה יותר להתחבר לשביעות רצון טוטאלית ולמוות. להשיג את הסוויץ שמכבה את ההכרה ולהדליק שוב בצד השני. הסוויץ הזה יודע טוב מאוד להסתיר את עצמו מאחורי כל מיני לכלוכים אנושיים למינהם. הצד השני מתחיל באתר, שהוא חומר "ממשי" כמעט (ולא ניכנס לוויכוח פילוסופי מה זה ממשי אתה מבין למה אני מתכוון). הרשת האתרית נראית ב"עין" שרואה תחום רחב יותר של תדרים. היא לא נראית בדמיון אלא ממש מול העיניים. ובנאדם שיצא עם הכפיל האתרי שלו מחוץ לגוף ייראה גם הוא לעין כזאת. כמובן שזאת לא ה"מטרה" האולטימטיבית משום שבכל אופן אתה עדיין נמצא בזמן ובמרחב הארצי וההכרה עדיין בונה את העולם הרגיל. אחר כך יש את האסטראל (חומר יותר עדין) ואתה מטייל בו כל עוד יש לך רעיון ב"ראש". השלב הבא, מה שאתה מכנה לחמוק מהסיפור בלי להשאיר את הגוף הפיזי מאחור, במושגים של קסטנדה נקרא הקשב השלישי. אם תמצא לזה נוסחא בקשה תגיד לי. גם אני רוצה. אני רק יכול לתאר את זה בתור אחיזה בנקודת מודעות זעירה ביותר וזהו, בלי רעיון כלשהו נוסף. בכל אופן בכל העניינים האלה צריך לרצות ולא לרצות באותה שנייה (זה התכוונות טהורה בעצם). אני אוהב להשוות את זה לקופידון, שתמיד מצוייר עם כיסוי עיניים ובשלב שלך מתיחת הקשת שלו. זה לירות את החץ בידיעה שהוא יגיע ליעד שלו בלי לכוון בכלל למטרה מסויימת ומוגדרת (זאת נקודה חשובה וטריקית מאוד). יאללה, שרק כולנו נלמד אחד את השני איך עפים מפה. הגרביטצייה כבדה עליי.

"אמנות התעופה טמונה ביכולת להפיל

את עצמך ולא לפגוע בקרקע." (/הרעיון: דאגלס אדאמס הגאון. הזכרון הקלוש וכנראה גם עיוות המילים והכוונה: אני)

זרוק את עצמך אל הרצפה, ונסה להחטיא

אותה. (הבהרה: זו אינה המלצה מעשית, אלא ציטוט {ולא מדויק במיוחד} מסדרת הספרים הגאונית "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה")

ישות21

New member
מעניין

תינוק בן יומו.. ללא זכרונות וללא תפיסות קודמות.. נופל ועדין פוגע בקרקע . כך שיכולות להיות 2 אפשרויות (או יותר) 1. מחיקת התפיסה והזכרון של הפגיעה בקרקע כתוצאה מנפילה..לא תגרום לנו להישאר באוויר 2. יכול להיות שהתינוק פגע בקרקע כיוון שלא ניתן לו מספיק זמן ל"התכוונות טהורה" להישאר באוויר !! אם כן .. מה היא ההתכוונות הטהורה?

בוא נבהיר - אני לא הייתי חושד

שדאגלס אדאמס הוא מין נזיר מעופף שלמד לעוף בכוח המדיטציה או ההתכוונות. הציטוט הינו בדיוני ואינו מהווה באמת הנחיה ל"איך נתפתח ונלמד לעוף". זה לגבי הציטוט. עכשיו, אם אתה מעוניין ללמוד לעוף, הייתי מתחיל בלהפוך להיות אדם חופשי. כשתשלים את המטרה הזו, הדרך אל אדם מעופף תהיה הרבה יותר אפשרית וברורה. לא נראה לי נכון כרגע לנהל דיון תיאורטי (ואפילו מעשי) על הטכניקות הנכונות לתעופה. זה פשוט לא רלוונטי כרגע, להבנתי.

ישות21

New member
מרתק

11 שנה ..ואוו משיטוטי בפורומים הבנתי שדרך "חלומות צלולים" וטכניקה שנקראית "התקמקדות בעין השלישית" לפני השינה..אפשר לחוות חויה חוץ גופנית. אמרת שהרשת האתרית נראית בעין...מה בדיוק רואים? (איך בדיוק נראה תחום רחב יותר של תדרים?) מהו בדיוק האסטראל? ולגבי הקשב השלישי : מה זה אומר בדיוק "אחיזה בנקודת מודעות זעירה, בלי רעיון נוסף.? איך לרצות ולא לרצות דבר באותו רגע, זה התכוונות טהורה , לא הבנתי? איך סוחבים מוזיקה קסומה למרחבי מימדי היקום , עם הנפש..( כאשר יש שירים ויצירות שלא קיימות בתודעה ובזיכרון?)

nivinivini

New member
טוב, זה לא כזה וואו. אני לא קרוב

לליהיות מאסטר בזה. זה סתם בא ספונטני לרוב כשהראש שקט. למען האמת התבלבלתי כבר מרוב מושגים, כנראה שזה יותר פשוט.

nivinivini

New member
קשה לענות על כל השאלות האלה

כשלא נמצאים במצב. זה כאילו לענות מאיזה זיכרון כלשהו. חוצמזה לכל אחד התפתחות ספציפית לו. לאיזה כיוון אתה מתפתח?

ישות21

New member
אם יש פה מישהו שיכול לענות ולפרט

על השאלות ששאלתי תחת הנושא "מרתק" למעלה אני מאוד ישמח.. אני דווקא חושב שכל המין האנושי (כולל כולם) מתפתחים לאותו כיוון (אומנם במסלולים שונים) (תורת האבולוציה) לכיוון של הוויות מפותחות יותר מבחינות רוחניות רבות.. כולם צועדים לאותה נקודה מאוחדת.. שבה כולם פועלים על פי אותם עקרונות!

nivinivini

New member
לאותו כיוון כללי כן...אבל

זה לא אומר שצריך לעבור דרך היכרות מעמיקה עם האתר או האסטראל או מה שזה זה לא יהיה. מה שאני מנסה לומר, שלא צריך להתאמץ. אם יש לך נטייה טבעית להתעסק עם האתר והאסטראל וכו' אז לך לכיוון הזה. אם יש לך נטייה טבעית דרך מסלול אחר אז לך על המסלול הזה. העיקר בקלילות ובלי להתאמץ כי אז ההתכוונות נהרסת לה, היא עדינה. בכל אופן הנה כמה תרגילים לראייה אתרית: 1. שב בחדר חשוך עם נר דולק ובעיניים פקוחות הבט במרחב בלי להתמקד על משהו ספציפי. שדה ראייה רחב. נסה להגיע למצב שבו אתה לא ממצמץ ואתה יכול להשאר ככה שעה בנוחות בלי שהעיניים יכאבו וידמעו. 2. אותו דבר אבל בחוץ, אפילו באור יום. קח נקודה באופק ושוב התבונן בשדה ראייה רחב. 3. מראה שחורה (השיטה האהובה עליי ואיתה התחלתי). ריבוע לבן גודל של 40 סנטים מרובע ועיגול שחור במרכז קוטר 30 סנטים. עדיף בחדר חשוך עם נר ליד. אתה יכול לשכב על המיטה ולתלות את המראה שחורה ככה שיהיה לך נח להתבונן בתוכה. שוב, לא להתמקד בנקודה אחת. 4. להסתכל על השמש עוזר מאוד, אבל תזהר לא יותר מדי כדי שלא יהיה לך קעקוע של השמש במח
. יש קישור לציור שזרקתי פה לפני שבוע של הרשת האתרית. שוב, אין שום טעם לנסות לראות אותה בכח. אסטראל - החומר שממנו עשוייים החלומות. כל מחשבה, רגש וכו' לובשים באסטראל צורה לפי מה שההכרה שלך מכירה. יש גם חלימה שעדיין לא הצלחתי לשים אותה בתוך מושג לפי המאגייה המערבית אבל זה נראה כמו הנקודת חיבור בין האתר לאסטראל. טוב, גם סך הכל הקפיצות בינהם מתרחשות כל הזמן כך שבאמת קשה לקטלג אותם. הקשב השלישי - כמעט אין לי מושג מה זה, אני רק יכול לתאר לעצמי שזה מצב בו אתה קודם כל <<מסכים>> להמיס את הגוף שלך ומשם הלאה. ומה שנשאר זאת נקודת מודעות זעירה (ללא מודעות לגוף פיזי ולעולם בכלל) ומודעות לתנועה. בעניין הזה, אם למיינד שלנו קשה לקבל את העובדה שאפשר לשוטט מחוץ לגוף וליהיות מודע לגוף הפיזי באותה שנייה, אז להמיס את הגוף זה כבר סיפור בפני עצמו. איזי איזי. לרצות ולא לרצות באותה שנייה - במילים פשוטות לא לחפור. לסמוך על החיבור שלך עם הרוח. זה לא להשתוקק וכל זה. לרצות בעדינות באחורה של הראש ובבטן. מוסיקה - אתה מתכוון למצב הזה שפתאום משום מקום מתנגנת לך היצירה הכי יפה ששמעת? למה אתה מתכוון? זהו בינתיים, על קצה המזלג. אפשר לחפור על כל אחד מהנושאים האלה שעות, ואפשר גם לא. פשוט למחוק את העולם הזה מהתודעה ולהרגיע את הדיבור בראש. ובאמת, תעשה לי טובה, לאט ולא באלימות. סבלנות.

undersun

New member
תודה על ההכוונה

הרעיונות נשמעים מעניינים, בקשר למוסיקה נראה לי שאני מבין למה הכוונה.. קרה לי משהו חזק שהייתי בחופשה בצפון באזור תל-חי, היה לי המון זמן פנוי והייתי לבד, פחות או יותר לא היו לי דברים על המיינד, ובמשך כמה ימים נכנסתי עמוק לאחד הספרים של קרלוס, בכל מקרה הרגשתי עייף בצורה מוזרה בסביבות השעה 10 בבוקר, אז אמרתי למה לא ננמנם קצת, הכניסה לשינה הייתה לא רגילה, ממש לפני שהתעוררתי שמעתי מין הרמוניה יוצאת מהכלל של צלילים שמילאו אותי בתחושה לא רגילה של אושר, מין סוג של אוברטונים עשירים בהדהוד מדהים. אני לא יודע אם לזה הייתה הכוונה, בכל מקרה זה הסיפור שלי.. בכל מקרה תודה על התרגילים שהעלת, נעשה היום ניסיון, לילה טוב.

nivinivini

New member
"הרגשתי עייף בצורה מוזרה..."

תן לי לנחש. נכון התחושה הייתה לא עייפות בגוף, לא עייפות שאתה מרגיש סחוט. אלא להיפך, כולך עירני אבל פשוט מאוד המודעות הופכת לנקודה זעירה והעולם נמחק לאט לאט וכל זה מלווה בתחושה נעימה וזמזום נעים בראש. משהו כזה לא? זה מה שקורה לי כמה דקות לפני ההקרנות אתריות, ואני יודע שברגע שאניח את הראש על הכרית, וווורוום.... שוב, אני מנסה לתפוס את הנקודה הזאת וזה פשוט מאוד שקט בראש מהדו-שיח הפנימי. וזה מגיע אצלי לרוב כשהרגשתי:"מממ היום הספקתי הרבה ועשיתי מה שיכלתי, לא הייתי עצלן היום"... טוב זה לא כל כך פשוט מאוד, בלי עין הרע לא חסר עומס על המח המסכן ולא חסרות מחשבות בסגנון של:"לא עשיתי כלום עם החיים...הזמן עובר ובלה בלה". וליישות21, קראתי מה שכתבת ב"חלומות צלולים" על העניין שהיית רוצה להיות בתוך חלום כל הזמן. שמע, זה לא בריא, מנסיון. השאיפה הזאת אמנם תקדם אותך במישור הזה, אבל בשלב מסויים אתה תקלוט שלא דאגת לבסיס בחיי היום יום ואז תעבור למצב רברס. שקט בראש כבר לא יהיה. הכי חשוב קודם כל זה לאהוב את חיי היום יום המעפנים האלה ולדאוג לעצמאות (בלי לקבל סיוע מההורים ולא מביטוח לאומי).

undersun

New member
משהו כזה

עייפות לא מובנת, אני בדרך כלל לא עייף בשעה כזאת בבוקר, זאת הייתה עייפות מתוקה כזאת (אין לי דרך אחרת להסביר אותה), שום דבר לא הטריד אותי, כי הייתי רחוק מהבית.. ואז זה נפל עליי, הרגשתי גם סוג של תחושות בגוף שבדרך כלל ביומיום אני לא מסמפט אותן כלכך, התחושות היו יותר עדינות והרגשתי שהן כמעט ולא מפריעות לי.. הייתה פעם אחרת, שהרגשתי שאני נשאב לתוך איזה נקודה וקשה לי לעבור ולראות באופן צלול פנימה, עשיתי מאמץ עליון וראיתי משהו מוזר לגמרי, אין לי מושג מאיפה זה הגיע ואם מה שראיתי מתרחש באותו זמן שאני נמצא במיטה ההיא וישן, או שפשוט הפכתי למשהו אחר.. אין לי מושגג. בלי עין הרע באמת לא חסר עומס על המוח, אחד הדברים שהכי עוזרים לי זה נשימות עמוקות או/ו לעשות אוםםם.. הצליל הזה שעושים אותו לאורך זמן עושה פלאים.

nivinivini

New member
נו, אז מה שנשאר לנו כדי לשחזר את

המצב זה פשוט מאוד לעשות מדיטציות לשקט, לנשימה. אוםםםםם גם לך
. אגב, כשאני חושב על זה זה כמו לחקות את האומממ הגדול הזה ששומעים כשמקשיבים לשקט הגדול. זה ממש אותו תדר.

למעלה