מעוניין לשמוע מאחד..רק אחד!!

undersun

New member
נחמד

לא חשבתי על הרעיון של השקט הגדול בהקשר לאומממ, מי שלא ניסה מפספס.. מי שיש לו/לה "ביצים", כדאי לעשות אומממ במקומות פתוחים ובכלל בכל מיני סיטואציות שונות. אומממ לכולם. זהו.. זה עובר לחתימה שלי

nivinivini

New member
כמו שכתבתי ליישות21:

אל תשכח להוסיף לחתימה: ססססססססססססססססססססס גם הוא בשקט הגדול גם בזזזזזזזזזזזזז נמצא שם צצצצצצצצצצצצצצצ גם כן ררררררררררררר בקיצר מה נשאר לעשות זה לחבר את כל הצלילים יחד באיזה הרמונייה ו...לדבר אחד עם השני...לתקוע גרעפס...לצעוק לפעמים...אולי לבכות... ומה שבא ומתאים לאותה שנייה...לא?!

undersun

New member
אוף איתך

היו לי תוכניות גדולות בקשר לאומממממ, עכשיו שאני יודע שיש גם ססססססססס ובזזזזזזזזזזזז, לא לדבר על צצצצצצצצ, אמאלא בא לי גרעפס.. וכן אני צועק עלייך, ועכשיו בוכה.. זהו נגמר לי החומר.. אהה.. זאת הייתה הדרך שלי להסכים עם מה שרשמת.

ישות21

New member
נקודת מודעות זעירה...

לאוו דזה .. כינה את המצב הזה של המדיטציה "שיכחה עצמית" בה אתה שוכב או יושב מודט ופשוט שוכח הכל ..(או משהו כזה) קראתי את התרגילים לגבי ראייה אתרית (ראיית הילות אם הבנתי נכון...) לא הבנתי כל כך איך (אם בכלל) זה יכול לעזור בהתפתחות כלשהי.. אם כן איזה תרגילים יכולים לקדם אותי במסע הרוחני הזה? תודה בכל אופן .. :)

ישות21

New member
לגבי המוזיקה..

זה כנראה הייתה שאלה שמוקדם מידיי לשאול אותה.. לא.. לא התכוונתי לסדרה של צלילים אוברטונים בהדהוד מדהים.. הכוונה הייתה לאחרי שמתים או מעלים רטט ונעלמים [ "הנבואה השמימית" "התובנה העשירית"(ספרים)] איך שומעים מוזיקה שאוהבים ומתוודעים למוזיקה חדשה..במימדים הבאים.. (שכביכול נטולי חומר) כן, כנראה היה ממש מטופש לשאול את השאלה הזאתי בשלב הזה.

undersun

New member
ממש ככה

שוכח הכל נשמע טוב, "פשוט תאמין שזה לא שם.." השורה מצוטטת מהפרק הבא של 4400 שיהיה ביום ראשון הקרוב, אני מכור, מי שלא ראה עד עכשיו.. מומלץ בחום לראות!! זהו.. תסלחו לי על היחצנות

undersun

New member
מרוב התלהבות

שכחתי להגיב שמו שצריך (מי קבע?) בכל מקרה לפי מה שהבנתי עד היום שקט פנימי הכי חשוב להתקדמות בראייה/חלימה אז כמו שאמרת שכח מהכל, תשאף לשקט פנימי. תמצא סביבה מתאימה, ולך על זה.

nivinivini

New member
איזה תרגילים יכולים לקדם אותך במסע:

1. לקום בבוקר להגיד בוקר טוב 2. לשטוף פנים 3. לאכול איזה ארוחת בוקר נחמדה 4. אפשר לקרוא עיתון שנראה מה הולך פה 5. אפשר לעשות בזזזזזזזזזזז 6. אפשר גם אוםםםםםםםםםםם 7. גם סססססססססססססס יכול לבוא בחשבון 8. רצוי לא לחפש תרגילים שיקדמו אותך לאיזה מטרה שנמצאת באופק הרחוק 9. המטרה יכולה להשתנות כל אלפית שנייה, וכנראה היא משתנה 10. אולי אין שום מטרה ויש רק הוויה נוכחית 11. הבנת אותי נכון? 12 אל תאמין לכל השטויות שאני כותב 13. אם לא תחפש להתקדם לכיוון משהו תדע שאתה כבר פה או שם או בבת ים

undersun

New member
והכי חשוב

תודה על התגובות, אני מעריך את זה מאוד. שיהיה לך יום נפלא.

nivinivini

New member
שאלת: "מה בדיוק רואים? איך נראה

תחום רחב יותר של תדרים?", נכון? הדרך היחידה היא שאתה בעצמך תראה ותראה. לא? מה יעזור שאני יתאר לך את זה. איך זה יכול לעזור בהתפתחות. זה לא. אולי כן. בכל אופן אני רואה את כל ההתעסקות הזאת בתור האקינג של עצמך. זה לא נראה לי תחום שבנאדם אמור לגעת בו, אבל האפשרויות קיימות.

ישות21

New member
../images/Emo51.gif על הכל

ולסיום: 2 משפטים חשובים ביותר: "דע את עצמך" ו.. "הדברים החשובים באמת, סמויים מן העין"

undersun

New member
אויש

אני רציתי לסיים
אז לסיום: "זה לא נגמר עד שהאשה השמנה שרה"

למעלה