מעוניינת בחוות דעתכן

ממליצה על אדים קרים ולא חמים

אדים חמים עוזרים רק לנזלת, אדים קרים עוזרים גם לנזלת, לדלקות בדרכי הנשימה העליונות, להקלה על אלרגית קדחת השחת וליובש בחדר כתוצאה מחימום. החיסרון הוא שאי אפשר להוסיף טיפות של שמן אקליפטוס לאדים קרים אז אני קושרת חיתול למיטה במקום.

מלח

New member
תשובה

שלום למיכל של הדר שמי גלי אם לשתי בנות. המלצות: גלגלים לסלקל בערבון מוגבל, השאלה כמה את מסתובבת עם התינוק/ת. לי יש רק סלקל. נוח מאד, קצת מסורבל אך זה בהחלט זמני כי צ´יק צ´אק עוברים לכסא ולעגלת טיולון - דבר נהדר. כרית להנקה - לא ממש. יש לי. קיבלתי במתנה משילב - לא שימושי יתר על המידה או מצדיק את הסכום שדורשים עליו. מכשיר אדים קרים - בהחלט כן. עוזר בעיקר בחורף עם הצינון ועם הרדיאטור בחדר הילדות. נדנדה - שוב, זמני בלבד, משקל התינוק/ת גדל במהירות וכך השימוש בנדנדה שגם תופסת מקום מוגבל מאד. מנשא - כנ"ל. רק למשקל קטן מאד אחר כך משתמשים בו לעיתים מאד מאד רחוקות, אם בכלל. את טריה ולכן את מתלהבת, כולנו עברנו זאת. תשקיעי יותר בצעצועים עכשיו ובעיקר בהמשך. את יכולה לקנות בסכום הנ"ל - אם צברת אותו - טיולון, שעולה לא מעט, הכרחי ושימושי מאד, בעיקר בקיץ ושיהיה בהצלחה. קחי בקלות הכל. מוזמנת לשאול אם יש ורוצה. גלי

למעלה