אני ממש לא מגוונת: יש לי שני ילדים ממש לא אכלנים. מה אני כן מכינה? תמיד ביצה, בד"כ קשה. פרוסת לחם/פיתה ולפעמים מלפפון ירוק. שום ירק אחר הם לא אוכלים. רומי לפחות אוהבת גבינת קוטג´. גל - גם את זה לא. לפעמים מכינה פיצה או טוסט. לא נעים אך ממש אוכל של עניים, לא?
ראשונה שסגרה את הפה עד גיל ארבע וחצי. באמת קשה לגוון. קודם כל לגרות אותם שיאכלו מה שאנו אוכלים. חוצמזה, ילדים מאוד אוהבים את המיץ של סלט עם לחם ויש בזה רווח גדול משום שכך אנו שמים יותר שמן בסלט ממה שאמרה הדיאטנית (סלט בלי שמן לא שווה כלום כי הויטמינים מסיסי השומן לא נספגים אצלנו בגוף), הילד קולט ויטמינים טריים וכמובן לחם טעים ומזין. פיתה עם כל דבר: חומוס, קוטג´, גבינה לבנה, טחינה (לא שוקולד, כן ריבה). פיצה לא שרופה (של פוד קלאב ולא המזעזעת של מעדנות) וחתוכה. עם מזלג. ביצה מקושקשת שנותנים בחתיכות תוך כדי משחק. לא חובה לאכול כמו ג´נטלמן. מרק עם צדפי פסטה קטנים. הילדים מתים על זה. קורנפלקס ממותק בצלחת פלסטיק מול הטלויזיה. לא חובה חלב. נראה חטיף אבל מזין. גמדים. אורז בכל צורה, אפילו טבוע בקטשופ שהוא עצמו פצצת בריאות. לא מאמינים? ההפסד כולו של הילד. כשאזכר אציין עוד דברים.
אני כמו השף בבית, אני צריכה כל פעם להפתיע מחדש, לא רק את שון המתוק אלא גם את אבא שלו, והשניים נהנים מכך
אז אני עושב את זה בכייף ככה: ביצה קשה או חביתה עם הפתעות (קוביות עגבניה ובצל, ופתיתי גבינה צהובה) אבוקדו בקוביות, עגבניות בקוביות, מלפפון אצלי לא מלהיב במיוחד.... גבינת קוטג´ או לבנה, חתיכות טונה.... לפעמים גם פנקייק טעים שהולך טוב עם גבינה לבנה...... לפעמים דייסה של רמדיה ששון מאד אוהב בכפית והיא חיזוקל- יש לה ריח משגע וגם טעים לא פחות אבא של שון אומר
בקיצור כל מיני דברים והעיקר שיהיה מעניין ושכולם יאכלו ביחד זה עוד יותר כייף ,,קורנלפקס רגיל ללא סוכר אני נותנת כחטיף אחה"צ וזה בריא... מתכון קל וטעים לפנקייק: 1 כוס קמח 1 אפיה 3 כפות סוכר לאחר ערבוב היבשים 1 ביצה 3/4 כוס חלב 2 כפות שמן 1 כפית תמצית וניל וזה טעים לכולם תהנו ובתאבון
אצלנו די קבוע. בדרך כלל מעדן חלב, וביצת עין עם פרוסת לחם. לפחות פעם בשבוע פנקיקס. לפעמים פיצה (הקפואות המשפחתיות, לא האישיות) בורקס גבינה אם נשארים עוד רעבים, מקבלים מנה של קורנפלקס. הילדים מעדיפים את הסוגים הממותקים ואוכלים אותם עם ריוויון (שהוא פחות נוזלי מחלב אז עושה קצת פחות לכלוך).
פסטה עם גבינה מתוקה - אטריות רחבות או צדפים או סלילים או כל צורה אחרת מעניינת. גבינה לבנה עם קצת סוכר, תמצית וניל וקינמון. הן מתות על זה ולוקח 5 דקות להכין. אבוקדו עם ביצה קשה. פיינקייק כמובן ספגטי עם קטשופ במקום פיצה קנויה - לחם עם קטשופ וגבינה צהובה בטוסטר או במיקרו (לא להזדעזע, הן אוהבות את זה) חומוס ובעיתות מצוקה (כשאני שפוכה לגמרי) קורנפלקס עם חלב בתאבון
) בורקס גבינה עם עגבניות ומלפפון חמוץ בצד רביולי של גרבר טוסט גבינה צהובה שניצל צמחי (בסגנון של טבעול) פסטה עם גבינה כדורי פלאפל ביצה מקושקשת עם גבינה חצי פיתה עם חומוס לפני השינה סימילאק
אנחנו לא אוכלים חלבי כי לאור אסור. אז אני מכינה מעין ארוחת צהריים אבל קלה יותר: שניצלים, חטיפי עוף, המבורגרים... אטריות, לזניה צמחית, ולפעמים "סתם" חביתה וסלט. בתאבון