האביר שלא היה
New member
לשיטתך אני יכול להכין עוגת שוקולד ממתכון של
עוגת גבינה אפויה? הרי לא השמטתי שום דבר מהותי... זה מזכיר לי את האישה שהתקשרה לרדיו ושאלה אם במקום שמן סוייה היא יכולה להשתמש בשמן דקלים, במקום חמאה במרגרינה בטעם חמאה ובסוף אמר לה השף "גברתי, יצרת עוגה שונה לחלוטין". או שאתה מצהיר שאתה כותב "פגימה" או שאתה מתרגם כמו שצריך. לא לכאן ולא לכאן - "לא בבית ספרנו"
עוגת גבינה אפויה? הרי לא השמטתי שום דבר מהותי... זה מזכיר לי את האישה שהתקשרה לרדיו ושאלה אם במקום שמן סוייה היא יכולה להשתמש בשמן דקלים, במקום חמאה במרגרינה בטעם חמאה ובסוף אמר לה השף "גברתי, יצרת עוגה שונה לחלוטין". או שאתה מצהיר שאתה כותב "פגימה" או שאתה מתרגם כמו שצריך. לא לכאן ולא לכאן - "לא בבית ספרנו"