מעין הבטיחה ומעין מקיימת
1

mayjen

New member
מעין הבטיחה ומעין מקיימת ../images/Emo13.gif 1

זוכרים שאמרתי לכם שקניתי את הדיסק של The Calling מאיטליה, ושצירפו לי לדיסק פוסטר יפההההההה ומילים של כל השירים באיטלקית?:) אז סרקתי בשבילכם
קבלו את התמונה הראשונה...העטיפה של הדיסק, יש עליה מדבקה עם קצת דברים שרשומים באיטלקית, אם מישהו מבין את מה שרשום הוא מוזמן לרשום לי:)

mayjen

New member
מעין הבטיחה ומעין מקיימת../images/Emo13.gif 2

ועכשיו הפוסטר היפההההההה:) אלכס הזה ש-ו-ו-ה!!!!!!:)

mayjen

New member
מעין הבטיחה ומעין מקיימת../images/Emo13.gif 3

הנה המילים של חלק מהשירים באיטלקית:) אז יאללה...להתחיל לזמר
אמור להיות עוד דף המשך של המילים של השירים אבל אין לי אותו עדיין:) אז תגיבו אם בא לכם:))) צ´או:)

mayjen

New member
אופס...כמובן ששכחתי את המילים../images/Emo9.gif

אז קבלו

mayjen

New member
טוב........משום מה אי אפשר להכניס

את המילים
אז מי שרוצה אני אשלח לו את זה דרך האייסיקיו:) האייסיקיו שלי- 169434205

ניצו"ש...../images/Emo15.gif

ניצי! זה כ"כ מזכיר אותך... מישהו מוכן לפרש את המילה סיטגמנטייז? (ווטאבר.. אינני יודעת איך לכתוב את זה...)

Charmed 4ever.

New member
אני יודעת שזה מזכיר.. ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif

תמיד שכותבים את זה אני מתעצבנת כי אני חושבת שפונים אליי..
סטיגמטייזד זה כאילו, ששמו עליו סטיגמה.... ואגב... פיפולים... אני מכריזה בזאת (בתור מיוחדת כמובן :)... על דרור... כ"המוכשר"!!!!! *מחיאות כפיים סוערות*
And I Have A Moo-Moo Butten!!! Moo-Moo Rulezzzz!!!!! מו-מו איז דה מיוחדות´ז מאסקוט!!! ולמי שלא הבין... מו-מו היא בובת הפרווה של אחת המיוחדות.. והיא הקמיע שלנו! אנד איי הב אה מו-מו באטן!!!!

WickeDevil

New member
חחחח אבל מה פתאום?!? ../images/Emo60.gif

סטיגמטייזד זה בכלל לא מישהו ששמו עליו סטיגמה stigmatize= להכפיש מכאן נאמר stigmatized= הכפשה!

Charmed 4ever.

New member
אוו... בבקשה לך ../images/Emo9.gif ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif

עכשיו אם תקרא לעצמך מוכשר לא יכולים להגיד לך שאתה שוויצר! כי אני הכתרתי אותך! ודניאלי הסכימה איתי..
And I Have A Moo-Moo Butten!!! And I Can´t Stop Saying That!! נידבקתי מדניאלי.. מחר כל החברים שלי ישנאו אותי..

מאיה Ms

New member
דרור..

סתם להגיד לך שאלתי את דוד שלי מחו"ל (כשהוא היה בארץ) מה זה סטיקמטיז- והוא אמר שזה סטיגמה..

WickeDevil

New member
אבל אם תדקי במילון את תראי ../images/Emo60.gif

שזה הכפשה גם גם אני שאלתי חבר מחול והוא אמר לי שזה מישהו מסטוגמט (חחחח) אבל לא יודע כבר

WickeDevil

New member
מעיייייייייינוששששששש! ../images/Emo60.gif

וווווואו המון תודה! עכשיו אני יכול להגיד שיש לי את הגירסא האיטלקית לדיסק חחחחחחחחחחחחחחחח איזו שווה את
את יודעת כמה אני אוהב אותך? ככה:
-----------------------------
ואפילו יותר!!!

mayjen

New member
דרור ממי ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אתה הכי חמוד!!!:))) תמיד יודע להעריך:)) מתה עליך

למעלה