מעין הבטיחה ומעין מקיימת
1

WickeDevil

New member
ושיר לכבוד מעין (עם י´ אחת) ../images/Emo60.gif

את תותחית אין אין עלייך חולם רק עלייך ובוגד בשרון את תותחית עם י´ אחת או שתיים את תמיד תהיי מקום ראשון!
love ya

mayjen

New member
ייייייייייייווווווווווווווווו:)))

איזה ממי אתה, אבל ממש
מצחיקול:) קבל

Charmed 4ever.

New member
מעיני..! ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif

עוד לא קראתי את המילים... אבל אני אקרא... ואני יכולה לבקש מסבתא שלי לתרגם את מה שכתוב על הדיסק... היא איטקיה... וגם אני!!! יש לי אזרחות!!! אגב... אנשים.. למה אתם מתחפשים בפורים?

WickeDevil

New member
גם אני יכול לתרגם את זה... ../images/Emo60.gif

איזו טיפשונת! יש לי את המילים באנגלית

Charmed 4ever.

New member
דיברתי על ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif

המדבקה שעל הדיסק.. לא על השירים...

mayjen

New member
לניצן :))))))))

יוווווווווווו:) באמת תשאלי את סבתא שלך:)))))))) אני מתה לדעת:)))))) תודה תודה תודה:))) ואיזה כיף לך:))))) אזרחות איטלקית:))))) אז מה את עושה בארץ??:))) את יודעת איזה בנים יש באיטליה?!:))) חבל"ז:))) ובקשר לפורים:) אני בדיוק "אתחפש" לחיילת:) אני מתגייסת ב- 18 למרץ...בדיוק בפורים

Charmed 4ever.

New member
אוו.. חבל... ../images/Emo4.gif ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif

ו... מה אני עושה בארץ?! אם לא הייתי פה לא הייתי מכירה את הפורום! או ... לא הייתי יכולה לבוא למפגשי פורום.. או להפגש עם חברים..
אני רק חושבת על זה נהייה לי עצוב.. ובנים חתיכים אפשר למצוא בכל מקום...

WickeDevil

New member
צרפתיה צרפתיה אבל עם שערות ../images/Emo60.gif

בגב! אומרים צרפתית או שמא צרפתיה?

WickeDevil

New member
מהההה? אנחנו צריכים לגלח? ../images/Emo60.gif

דיייי יא גרוזינית! את צריכה לגלח לא אני! הבנות מגלחות לא הבנים! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

WickeDevil

New member
../images/Emo6.gif ממממ כתבתי עוד שיר ../images/Emo60.gif

לאחרונה, תהיתי מי יחליף את מעין כשהיא תלך לצבא מי יאיר את הצללים על פניי? אם גל גדול יבוא ויפול על כולנו אז בין האבן והחול מעין תבוא לאכול (מה הקשר??!) אם הייתי יכול אז הייתי עושה אני אבוא לכל מקום שמעין הולכת למעלה, למטה אני אבוא לכל מקום! ואם יום אחד אני אגלה שמעין בוגדת בי אני אגיד לה לא נורא כי גם אני עושה את זה אני בוגד בשרון אחרי החתונה בורחת עם לבייייייי בורחת עם התקוההההההה הולכת לצבבבבאאאאאאאאא נה נה נה נה
זה במנגינה של WUWG כמובן

למעלה