"מעלה הנחל" ברמות מנשה - מי מכיר?

חשבנו על שינויים...והנה התוצאה

לשיפוטכם - כמה שינויים שהכנסנו בתכנית אנחנו מאד מתלבטים לגבי בניית מעטפת לקומה השנייה - מה שיאפשר להגדיל את פינת המשחקים שתכננו (בניית הפרדה בגבס, קיר בגובה נמוך שיחצוץ בין אזור המשחק והסלון ויתחם את האזור לילדים) בצמוד לפינת האוכל, אבל מאלץ חשיבה על ויתור על החדר הראשון כבר עכשיו (צמצום שלו, לגודל שיהווה בהמשך את המדרגות לעלייה לקומה ב' אם נבנה אותה. נשמח לשמוע חוות דעת על מה שמוחנו הקודח העלה
תודה זיו וגלי

אם פי 3

New member
נראה יפה

אני הייתי בודקת אם ניתן להזיז את מיקום האסלה בשירותי הורים, כך שלא תהיה צמודה לקיר חדר השינה: גם כך, כל הליכה לשירותים בלילה, תגרור אור ורעש, אז לעשות את המקסימום על מנת לצמצם אותם - וזרימת המים עושה הרבה רעש. הממ"ד אכן נראה תקוע, וגם קטן מאד - אם יצטרך להגיע לידי שימוש אמיתי. כמו כן, הייתי מנסה למצוא סידור פנימי אחר, כי המרחק בין המטבח לשולחן האוכל נראה לי די לא נוח לשימוש יומיומי (אלא אם כן הכוונה היא שארוחות יומיומיות יהיו בדלפק במטבח, אבל אז צריך לעשות אותו גדול יותר - שיתאים גם למשפחה עם כמה ילדים).

אם פי 3

New member
אה, ומצטרפת לדעה שזה אחד האיזורים

היפים ביותר בארץ (למרות שאני לא אובייקטיבית, כי יש לי סנטימנטים עזים לאיזור הזה)

שיהיה בהצלחה!

אני מסכימה עם האדם הפשוט- מיקום הממד ממש לא לעניין הוא יוצר לכם חדרים ממש קטנים, ואם זה באמת אפשרי כדאי להעביר אותו לחדר הארונות ואז לפתוח את החדרים ולתת להם מרחב רב יותר, כנל לגבי המקלחת וחדר הכביסה- למה למעשה צריך חדר נפרד? אפשר להכניס את מכונת הכביסה לחדר האמבטיה ולשלב אותה בתוך הארונות שלצד הכיור, כך תרויחו מקלחת הרבה יותר מרווחת. אם הבית עדיין לא נבנה תוכלו לבקש שינויים אלו, וכל שינוי שתבקשו יש צורך להוסיף לחוזה!

תודה רבה ../images/Emo8.gif

אנחנו רגע לפני חתימה - בשבוע הבא פותחים את השמפנייה מתחילים למשכן את החיים... וכוססים ציפרניים עד לקבלת המפתח. מפתחים עצבי ברזל, ומקווים להרבה טוב... בקרוב - המנגל בחצר (תוך שנתיים +/-... ועוד חצי שנה עד לקיץ...) זיו וגלי

למעלה