מעלה לעוד קצת שאלות.

../images/Emo88.gifראיונות מנ"ר מכים שנית../images/Emo88.gif

והפעם -
ebony

ואני מתחילה שוב ../images/Emo26.gif

למבחן הנאמנות - אבוני, מה את מעדיפה? סבון נוזלי או מוצק? את סקארלט או את דן? 'מה נשים רוצות' או 'מה גברים רוצים'?

ebony

New member
תשובות....

סבון נוזלי כי אני רגישה למוצקים
אני ישמור את התשובה על מי אני אוהבת יותר לעצמי אבל אני חושבת שאת כבר יודעת את התשובה
וכמובן שאוהבת יותר את מה נשים רוצות

ואני ממשיכה...

1. למה את מציירת נשים? - ציירת אופנה במקרה? 2. מה יותר קל, לפתור בעיות שלך או של אחרים? 3. כמה זמן את נשואה? 4. כמה ילדים יש לך?

ebony

New member
עוד תשובות../images/Emo13.gif

אני מציירת נשים כי זה יותר כייף לי מלצייר גברים
הסיבות שמורות במערכת
לא אני לא ציירת אופנה לפתור בעיות של אחרים כמובן שיותר קל לפתור כי ככה לא צריך להתמודד (לא טוב בכלל) אני לא נשואה עדיין אני עדיין לא בת 20 זה כתוב שם כדי להרחיק מתקיפים פוטנציאליים מהתיבה שלי. אין לי ילדים יש לי כלבה מתוקה 1 שהיא כמו 20 ילדים

ebony

New member
את האמת

כן אני מאוד אוהבת חתולים אם היה לי מקום לעוד בעל חי בבית הייתי מביאה גם חתול\ה

Vdrums

New member
שאלות ברומו של עולם

1. ביסלי או במבה? 2. איזה קורנפלקס מועדף עלייך? 3. את מי יותר אהבת, אריק או בנץ? 4. האם בכית שראית את הסידרה "הלב"? 5. ת'אמת, גנבת פעם לשכנים מעריב לנוער או ראש 1?

ebony

New member
טוף אז ככה

אני אוהבת יותר ביסלי אבל רק ביסלי בצל. קורנפלקס שאני אוהבת זה כריות כי אני מכורה לשוקולד. לא לא בכיתי כשראיתי את הסידרה הלב אחרי הפרק הראשון שהוא גם היחידי שראיתי פשוט לא ראיתי יותר החלטתי שזה לא בשבילי. ולא אף פעם לא גנבתי לשכנים את המעריב לנוער או ראש1

Vdrums

New member
מה? איזה חור בהשכלה...

חומה, דברי ליד כי היד מקשיבה...

ebony

New member
בלי איומיים

אתה יודע שאתה מת עליי ולא יכול לכעוס עליי

Vdrums

New member
תתפלאי, תמיד יש את הקש ששובר

את גב הגמל, זה בלתי נסלח, מי לא ראה את "הלב"? זו יצירת מופת וקלאסיקה לשמה.

Vdrums

New member
אני מבקש לא לערב את המושג אהבה

באיזורים וירטואליים. תודה

ebony

New member
../images/Emo10.gif

תומר לא אוהב אותי יותר..... חכה חכה כשאני התפוס אותך במסנג'ר... או המפגש פורום חכה חכה.....

למעלה