מעלה לעוד קצת שאלות.

GraspOfAir

New member
ועוד שאלה

למה סגרת את הבלוג?

ebony

New member
סגרתי את הבלוג

כי הרגשתי שאני יותר מידי חושפת את עצמי באינטרנט את הרגשות שלי לפחות והתחלתי לקבל פרופורציה על דברים שאני מרגישה... חוץ מזה זה היה בלהט הרגע אני עדיין לא מאמינה שעשיתי את זה

ebony

New member
מה הייתי רוצה לראות יותר בפורום...

וואוו זה קשה אבל הייתי רוצה לראות קצת יותר פעילות בפורום אבל חוץ מזה מגניב לי פה

את יודעת

לרוב מה שנראה לנו ממש מביך וחושפני, נראה הרבה פחות נורא מהצד השני.. לא שאני יכולה להתמודד עם זה יותר טוב ממך.. אני בעצמי מחקתי כמה רשומות שנראו לי די מביכות בבלוג.. אבל השארתי פתח להמשך. כי מנסיון, תמיד אפשר להתחרט..

ebony

New member
אני מעדיפה להיות ככה בלי בלוג

אני אישיות מוכרת מידי בתפוז וכשחשבתי על זה לא כל כך היה לי נעים מזה שכל מי שמכיר אותי יודע מה עובר לי בראש.....

ebony

New member
מי מעורבת או גיזעית?

נראה לי שאת שואלת על הכלבה שלי... המתוקה שלי מעורבת הישר מהחניון של הקניון הקרוב מתה על המתוקה שלי

טוב, אני מבינה משתיקתכם

שכולכם, חוץ ממני כמובן [תמיד נידו אותי חברתית
], יודעים הכל על אבוני. אז אני אשאל משהו - חוץ מרפואה משלימה, מה עוד את לומדת? איך הגעת לתחום הזה?

ebony

New member
טוף חוץ מרפואה משלימה

כרגע אני לא לומדת כלום היות וזה תחום מאוד אבל מאוד רחב ואני רוצה ללמוד בו הכל ויש לי משהו כמו 10 קורסים רק השנה אז אין לי ממש זמן לעוד קורסים מסביב
... בעברי הלא רחוק למדתי אומנות בכלל
ובזה אני מתעסקת כשיש לי זמן פנוי... איך הגעתי לתחום זה קצת ארוך: תמיד אהבתי צמחים ותמיד התעסקתי ברקיחות של קרמים , שמנים וכ"ו... לפני שלוש שנים בערך עשיתי מנוי למגזין מדהים ברפואה משלימה זה עוד כשהייתי בתיכון והתחלתי לקרוא ולהתעניין בצמחים קצת יותר לעומק... ואז ראיתי בפעם הראשונה בחיים שלי פרסומת למכללה שמלמדת נטורופתיה לא ידעתי מה זה בכלל וחקרתי.. הראתי לאמא שלי ושתינו חשבנו שרק רופאים יכולים ללמוד את זה כי היה רשום שם תוארN.D .. אז עזבתי את זה והמשכתי עם הלימודי אומנות שלי... כשסיימתי את התיכון לא רצו לגייס אותי ותהליך ההתנדבות שבר אותי אז החלטתי ללכת ללמוד חיפשתי בכלל קורסים באומנות אבל שום דבר לא מצא חן בעיניי והחלטתי לחפש תחום אחר. ואז בוקר אחד בשיטוטי הבילתי פוסקים באינטרנט בחיפוש אחרי לימודים מעניינים נפלתי ממש בפוקס על אתר של מכללה לרפואה משלימה והחלטתי הנה זה מה שאני צריכה לעשות בחיים שלי... הלכתי עשיתי מבחנים התקבלתי
והנה אני כבר בשנה שנייה בדרך לדוקטורט
.... הכי מצחיק זה שהפרסומת שראיתי בתיכון זאת הפרסומת למכללה שאני לומדת בה עכשיו גיליתי את זה רק לפני כמה חודשים כשעיינתי בגליונות ישנים שיש לי בבית של אותו מגזין מדהים ברפואה משלימה (מנטה)... כנראה שהיעוד שלי הוא ללמוד שם
אבונית

למעלה