טוף חוץ מרפואה משלימה
כרגע אני לא לומדת כלום היות וזה תחום מאוד אבל מאוד רחב ואני רוצה ללמוד בו הכל ויש לי משהו כמו 10 קורסים רק השנה אז אין לי ממש זמן לעוד קורסים מסביב
... בעברי הלא רחוק למדתי אומנות בכלל
ובזה אני מתעסקת כשיש לי זמן פנוי... איך הגעתי לתחום זה קצת ארוך: תמיד אהבתי צמחים ותמיד התעסקתי ברקיחות של קרמים , שמנים וכ"ו... לפני שלוש שנים בערך עשיתי מנוי למגזין מדהים ברפואה משלימה זה עוד כשהייתי בתיכון והתחלתי לקרוא ולהתעניין בצמחים קצת יותר לעומק... ואז ראיתי בפעם הראשונה בחיים שלי פרסומת למכללה שמלמדת נטורופתיה לא ידעתי מה זה בכלל וחקרתי.. הראתי לאמא שלי ושתינו חשבנו שרק רופאים יכולים ללמוד את זה כי היה רשום שם תוארN.D .. אז עזבתי את זה והמשכתי עם הלימודי אומנות שלי... כשסיימתי את התיכון לא רצו לגייס אותי ותהליך ההתנדבות שבר אותי אז החלטתי ללכת ללמוד חיפשתי בכלל קורסים באומנות אבל שום דבר לא מצא חן בעיניי והחלטתי לחפש תחום אחר. ואז בוקר אחד בשיטוטי הבילתי פוסקים באינטרנט בחיפוש אחרי לימודים מעניינים נפלתי ממש בפוקס על אתר של מכללה לרפואה משלימה והחלטתי הנה זה מה שאני צריכה לעשות בחיים שלי... הלכתי עשיתי מבחנים התקבלתי
והנה אני כבר בשנה שנייה בדרך לדוקטורט
.... הכי מצחיק זה שהפרסומת שראיתי בתיכון זאת הפרסומת למכללה שאני לומדת בה עכשיו גיליתי את זה רק לפני כמה חודשים כשעיינתי בגליונות ישנים שיש לי בבית של אותו מגזין מדהים ברפואה משלימה (מנטה)... כנראה שהיעוד שלי הוא ללמוד שם
אבונית