הפייה הראשונה גם הכנפיים ממשי יש כאלו שלא. הגוף-צמר.
L limich New member 30/5/06 #32 עוד אחת מקווה שאחרונה להפעם עם המשי עובדים כמו עם הצמר, בשיער האם מלבדים עם מחט, או שיש צורך לתפור? תודה
עוד אחת מקווה שאחרונה להפעם עם המשי עובדים כמו עם הצמר, בשיער האם מלבדים עם מחט, או שיש צורך לתפור? תודה
O oro45 New member 30/5/06 #22 מקסים מקסים../images/Emo45.gif את עובדת מאוד יפה ויצירתי האם את קונה את הצמר בנס ציונה? הבנתי שאת תושבת חולון. כמוני כמוך האם יש גם בחולון חנות שמוכרת את הצמר? .מאוד אוהבת את העבודות שלך
מקסים מקסים../images/Emo45.gif את עובדת מאוד יפה ויצירתי האם את קונה את הצמר בנס ציונה? הבנתי שאת תושבת חולון. כמוני כמוך האם יש גם בחולון חנות שמוכרת את הצמר? .מאוד אוהבת את העבודות שלך
א אור224 New member 30/5/06 #25 תודה oro45 תודה רבה על המחמאות. את כל הצמרים שברשותי קניתי אצל אירית. הבנתי,שיש צמרים גם בפנאי לי בתל אביב, לא יצא לי לראות אותם ואין לי מושג איזה סוגים יש שם.
תודה oro45 תודה רבה על המחמאות. את כל הצמרים שברשותי קניתי אצל אירית. הבנתי,שיש צמרים גם בפנאי לי בתל אביב, לא יצא לי לראות אותם ואין לי מושג איזה סוגים יש שם.
O oro45 New member 30/5/06 #29 אור שלום לך שוב../images/Emo24.gif האם הכוונה לאירית ברח שנקר? אודה לך על התשובה,
י ים כחול New member 31/5/06 #33 ../images/Emo99.gif מדהימות חלומיות ../images/Emo99.gif אאאאאח איזה ידי פלא המובייל מטריף !!