מעלה שוב הודעה שלי - לא הייתה תגובה.

GrimBoy

New member
מעלה שוב הודעה שלי - לא הייתה תגובה.

קיבלתי דו"ח לפני כמה זמן על נסיעה במהירות 101 קמ"ש במקום בו מותר 60 קמ"ש. (צולמתי) במתנה קיבלתי 10 נק' ולאחר מכן גם זימון למשפט. בזימון למשפט מצויין לי בטופס תחתון שכזה שאני יכול להודות מעכשיו בעבירה, יש לי גם שם מקום לבקש הקלות מסיבות כאלה או אחרות. נראה לי שרצוי שאני פשוט אמלא את הטופס ואשלח., לא נראה לי שהולך להשתנות מש'ו במשפט. שאלתי אם כן, איזה בקשות כדאי לרשום ובאיזה ניסוח באזור בו מבקשים הקלות? האם רצוי להסביר איזשהו ראציונל מאחורי הטעות שבגללה צולמתי ? (לא שמתי לב או חדש באיזור וכאלה?) אני סטודנט.. זה נראה לי נתון הולם.. בנוסף אני מעדיף שלילה על דו"ח כספי כבד.. תודה על כל עזרה.

be_roo

New member
צר לי אך אין לי נסיון בפרוצדורה הזו

מתוך הגיון והכרות מסויימת עם המערכת, יש טעם לפרט את העדפתך לעונש שלילה על פני קנס ולציין את היותך סטודנט ללא אמצעים רבים. סיבות לביצוע העבירה אין ממש טעם. טעית ועברת על המהירות המותרת. אתה יכול להתנצל באופן כללי על הטעות שנעשתה בתום לב ולהכיר באחריותך.

shlang

New member
אינני מבין איך הרשתה לעצמך לנהוג

במהירות גבוהה במקום בו המהירותהיא מוגבלת ל- 60, למה, רצית להרוג מישהו? אני מקווה שימוצה הדין איתך.

GrimBoy

New member
זה מקום בקושי מאוכלס

שלא עובר בו אף אחד.. ההחלטה להגביל אותו היא בגלל העתיד הנדלני בו שמשום מה מתעכב מלהתממש כבר המון זמן... אנחנו מדברים גם על אמצע הלילה.. צר לי, אבל בהתחשב בעובדה הזאת ובעובדה שאני נהג מאוד טוב.. לא כועס על עצמי.. כן מכיר באשמה וסביר להניח לא אחזור עליה..

למעלה