מעללי אזולאי בעיר הגדולה..

Pyongwon

New member
ניצוץ קטן אבל נשמה גדולה. כנסו...:)

http://www.taekwondo.civ.pl/galeria01.html

eladי

New member
פתיחה של 4 אצבעות....

לפי התאור שלך זה לא היה באף

../images/Emo6.gif תקשיבו תקשיבו...

מה לא שמעת על טכניקת 4 האצבעות שבאף? זאת טכניקה ידועה מאוד שהומצאה במיוחד לטפול ב"ברק" אנשים אני יכול להבטיח לכולכם שהקרב יהיה מהיר וקטלני, אני כבר הולך לשדרג את המצלמה שלי בפלאש יותר חזק שיסנוור את "הברק" - ואן דאם בספורט הדמים יהיה פרייאר לידו בעיוורון .... אם זה לא יעזור תמיד אפשר שבמני ישב עליו.... יניב

nokia5

New member
אור- עם כל הדיבורים האלו

אתה הולך להתחרות בזירה הקרובה.? או שאתה סתם "לוחם" על ניוטרל?

Pyongwon

New member
עשה כבר קרב ראווה. לא יודעת מה אחכ

אבל זה לא תלוי בו. תלוי במאמן שלו - הוא קובע. אור ילך אחרי ההחלטה של המאמן שלו - אם הוא חכם. :) והוא מספיק חכם לא להסתבך יותר מידי, נכון, אור? :)

הוא לא מספיק חכם לא להסתבך עם במני

אני מקווה שהוא יעלה לקרב "בזירה" הקרובה אחרת איך יתקדם.... יניב

Pyongwon

New member
לא תלוי בך או בי - תלוי במאמנים.

לכן קוראים להם מאמנים..:) ותלוי במשקל, גובה אתם לוקחים בחשבון? :) זה אני לא יודעת - לא מכירה את החוקים שלכם..:)

כן בוודאי במידה והוא יעלה אז...

יתנו לו משהו במשקל שלו, ומשהו שקרוב לרמה שלו... יניב

Pyongwon

New member
מה ההגדרה של רמה - זמן אימונים

או חגורה (דרגה) או גובה? או רק משקל?

רמה לדעתי האישית זה...

איך העבודה נעשת בקרב עצמו.... קרב "מלוכלך" או קרב "נקי" מבחינת טכניקה, תזוזות, מכות חכמות, חשיבה, טקטיקה, אסטרטגיה, תיזמונים, ניצול חולשות היריב, כושר, וכו.... לדעתי האישית הדברים הנ"ל ועוד... הם הגורמים למדד הרמה של הקרב.... יניב

MikeTyson

New member
ג'ס, הטקוואנדו מתפתח בארץ?

לראשונה ראיתי טקוואנדו באולימפיאדה האחרונה. ראיתי את מאיה ארוסי מפסידה הפסד צורם אחרי שהובילה כבר 1-0. יש עתיד לטקוואנדו בארץ? או שנכון לעכשיו הוא רק דורך במקום.

Pyongwon

New member
תראה, דעתי יש עתיד ל-TKD בארץ.

יש לך אחלה מאמנים, אחלה מתחרים. מה שכן - זה שמשנים את החוקה כל הזמן. בזמנו היו 3 שופטים- כעת יהיו 4. המכשור האלקטרוני הוא סה"כ דבר מעולה, והמתחרים הרציניים (כולכם ראיתם את ה-KO של רון, אני משערת..:)) מקבלים הנחות מצויינו. ליגות - יש. תחרויות - יש. החברה כעת חזרו מקוריאה. נראה מה גילו, מה למדו. מה שכן - TKD בגדול הוא ענף חדש. עם כאבי גדילה. זה מעולה שהגענו עם מאיה לאולימפיאדה. זה מאולה שאילן גולדשמידט לקח שלישי בקוריאה ושרעבי חמישי. זה מעולה שדליה אביבי גם (כפי שהבנתי) בדרך לסגל אולימפי. כל אלו הגיעו מהארץ. אבל כמו בכל דבר אחר, יש פוליטיקה - ויש שיקולים. נראה מה העתיד יביא. הגענו כבר לאולימפיאדה. את העתיד - עוד נראה..:) נתן לזמן לעשות את שלו.

למעלה