דעת יחיד
ביקשת פרוטוקול ב 2017, שלחו לך מ 2014 על מספר רחובות גדול, כשפונים ב 2017 על דברים שארעו למעלה מ 12 שנים קודם יכולות להיות בעיות (יש גם מקומות מסודרים, למשל פניתי בשבוע שעבר למוסד בזכרון יעקב וביקשתי תעודה מ 1939, כשהיו ברשותי מינימום פרטים - עשיתי זאת טלפונית ותך כ 40 שניות מתחילת השיחה הוקראה לי התעודה בטלפון, כשפניתי למוסד בתל אביב בקשר לתעודה דומה - לקח להם 3 ימים לחזור אלי ולהקריא - תמורת משלוח עותק רצו כמה עשרות שקלים) -
ולשאלותייך - לפנות ליועץ המשפטי? - איזה? - זה שמעכב חקירות שנים? - לא נראה לי שהוא יטפל בעניינך, זה קטן עליו.
להגיש תלונה נגד התובעת העירונית ? - על מה על זה שמשכת תשלום 12 שנים? על זה שעובדת לפי הנהלים? גם אם שגתה לא גרמה לך נזק, היא האשימה אותך בעבירה במסגרת תפקידה, ואינה אשמה שלא ניצלת זכותך להישפט.
בלשכת עורכי הדין? - הם מראש נוטים לטובתה. במשטרה? - על איזו עבירה, מה אתה רוצה מהמשטרה?
לשלוח מכתב מעורך דין? - אתה יכול, אם הוא ממליץ לך שלח, אל תתלה בזה הרבה תקוות, ויש לזה גם עלות.
יש כמה אפשרויות פעולה
1. לא לעשות כלום, אם כמה שנים (כמדומני 3 אך איני בטוח) לא תהיה כל פעולה, כולל תכתובת, בתיק אולי תהיה התישנות)
2. להתמקח עם העיריה על ההצמדה והקנסות, להתפשר על משהו קרוב לקנס המקורי לשלם ולהפסיק לעסוק בזה - אתה משקיע מהאנרגיות והזמן שלך ואולי גם גם כסף - והם מקבלים משכורת תמורת הזמן שמשקיעים ולא סוחבים את המרירות הביתה.
וסיפור מהחיים בעניין פרחים
עצרתי נהגת שעקפה בכביש 1 לתל אביב על אי תנועה כדי לחסוך חלק מהפקק, שאלתי למה עשתה זאת, אמרה לי שהיום יום וולנטיין ויש לה חנות פרחים, היא מאחרת לפתוח וזה יגרום לנו לצרות כי לא נספיק לקנות פרחים לאהובותינו והן עלולות "לקבל כאב ראש" - צחקתי והשבתי - קנית אותי, סעי לשלום, אבל דעי לך שאני מפיץ את הסיפור בין השוטרים והשוטר הבא שתספרי לו - לא יוותר לך על הדו"ח