הגעת עם מטענים
בירושלים באמת נתקלתי בתחבורה ציבורית מסוג אחר- הרבה פעמים שוכחים שיש עוד רכבים על הכביש, ונכנסים לנתיב שלך בלי לקחת אותך בחשבון...
בת"א אני דווקא מאוד אוהבת לנסוע מאחורי אוטובוס. הם מהירים, לא מחכים רבע שבע אחרי שהרמזור מתחלף לירוק, אלא עירוניים ונוסעים מיד כשהוא מתחלף, ותמיד דואגים לאותת כשהם עוזבים תחנה ומעוניינים לחזור לכביש. הם מפטרלים בצורה מושלמת בין מה שהולך בתוך האוטובוס ומה שהולך בכביש, והאמת שאני תמיד נפעמת- גם כשאני יושבת בתוך הרכב הפרטי שלי, וגם כשאני יושבת בתוך האוטובוס. יש גם נהגים קצת איטיים וחולמניים, אבל לא הרבה, ואני לא יודעת מה איתך, אבל כמה שנהגי האוטובוס יותר מהירים (גם כנוסעת באוטובוס וגם כשאני ברכב) זה יותר טוב בשבילי.
נהגי מוניות חושבים שהכביש של אבא שלהם. לא מאותתים, נוסעים לאט בהתאם למה שקורה להם בתוך הרכב בלי התחשבות במה שקורה בחוץ. הם עובדים בכביש (זה לא נשמע טוב
), אז אין להם ממש את הקטע הזה של להגיע מנקודה A ל- B כמו שיש לנהגי אוטובוס וכמו שאמור להיות לנהגים פרטיים (אבל אנחנו לא מדברים עליהם כרגע, ועד כמה רובם גרועים!), ולכן הם חושבים שלכולנו יש זמן, וכולנו לא ממהרים לשום מקום. נהג מונית יכול לתקוע אותך מאחוריו כשיחליט לעצור פתאום ולהוריד אנשים מהרכב, מבלי לאותת אפילו. אתה צריך לנחש לבד מה הוא עומד לעשות....
עכשיו אחרי שפרסתי את טענותיי, פרוס את שלך (כי דיברת בסיסמאות, מה שלא בדיוק מאפשר לי להגיב נקודתית
)