מעניין אותי לדעת-

dorininlove

New member
מעניין אותי לדעת-../images/Emo26.gif

אם היו צריכים לעשות קיצוצים בתשוקות והיו מחליטים להעיף שחקן או שחקנית אחת...את מי הייתם מעיפים ואיך? אני הייתי מעיפה את וויטני-סימון הייתה רואה את וויטני וצ'אד מתמזמזים ואז היא הייתה מתעצבנתומפוצצת לה את הצורה... וויטני מאבדת את ההכרה ומתה אחרי כמה ימים. חיחיחיחי...אני רעה.

moran14h

New member
אני את צ'ריטי

קיי וטאביתה מגלות שעם הם יחנקו את צ'ריטי היא תמות ,אז הם חונקות אותה והיא מתה..חחחח

LauraLF

New member
אני הייתי מעיפה את בת'

בחיי אין דמות יותר נעתבת ממנה.. לואיס מגלה שבת' אחראית להכל (הכל = כל מה שהיא תעשה להם ועשתה כבר בארה"ב ) ומפיל אותה מהגג של סיי סקייפ בדיוק כמו בערב ראש השנה ומרטין המזוייף

Bow Wow4

New member
אני את האנג'ל-ברט

זה היה הולך ככה חוץ - מסילת הרכבת - לילה טימי וטאבי חוזרים לשם במטרה שצ'ריטי תדחוף את מיגל לרכבת הנוסעת. לפתע האנג'ל-ברט מופיעה על מסילה ועוצרת הכל, מעלימה את צ'ריגל למקום מבטחים. טאבי: "עוד פעם את?!?! נמאס ממך!" אנג'ל-ברט: "כוח הרשע לעולם לא ינצח, יש לך הזדמנות אחרונה, טאביתה, לעבור לצד הטו... לפני שהיא מספיקה לסיים את המשפט רכבת באה במהירות של 500 קמ"ש ודורסת את האנג'ל-ברט למוות!!! אח...איזה סוף טוב...

AsHtOn GiRl 3

New member
הייתי מעיפה את../images/Emo26.gif

גרייס סימון גוון ג'סיקה האנק צ'ריטי

AsHtOn GiRl 3

New member
והנה איך../images/Emo26.gif

גרייס צ'ריטי וג'סיקה נתקעות ביית ויש מלא עשן, סימון מנסה להציל אותם אך היא נלכדת יחד איתן.. גוון גם כן נכנסת אבל במטרה להתאבד..... האנק מתקשר ללואיס כדי שיציל אותן,אבל מפצלת מפחידה וענקית(צ'ריטי) חוטפת אותו פנימה........:)

python 4

New member
אני הייתי מעיף את כולם

ומשאיר רק את אייבי. הייתי קורא לזה "עלילות אייבי בעיר הגדולה". אם היה צריך להעיף רק שחקנית אחת, הייתי מעיף את *****, ככה לואיס יוכל להתפנות לנשות הרמוני המוצלחות יותר (אייבי?) ואיך הייתי עושה את זה? פשוט, שם קצת טיפת אינטליגנציה בראש של רוג'ר ופייר.

Shiranus

New member
את צ'ריטי!!

היא כזאת מעצבנת!!!!! מיגל וצ'ריטי הולכים לנשף ואז קיי הייתה באה ומנשקת את מיגל וסוויט צ'ריטי הקדושה המעונה הייתה מתפוצצת מרוב עצבים :) נכון יפה ??

backstreet girl

New member
אני הייתי בשמחה רבה מעיפה את

ב'ת- כי תעשה לשרידן את המוות ואני מתה על שרידן. האנק- די לנג'ס לשרידן,די להיות כזה נודניק....

אני הייתי מעיפה את

גרייס שרידן צ'רטי מיגל אך הייתי עושה את זה כך: לצ'רטי יש חיזיון של כול הרמוני נשרפת בלהבות אז היא מנסה לפנות את כולם כולם מתפנים אבל גרייס לא מוכנה לצאת בלי עוגת עגבניות שלה(או משהו כזה) ושרידן גם לא יוצאת(לכו תדעו למה) אז צ'רטי לא מוכנה לצאת בלי גרייס ושרידן ומנסה להוציא אותם אבל הם לא מוכנות אז מיגל מנסה להוציא אותה ולא מצליח ואז הרומוני נשרפת אם מיגל, צ'רטי, גרייס ושרידן בתוכה

tomaya

New member
יו...יש לי רשימה

אבל אם כבר משהו אחד אז....רגע אני חושבת....קשה לי לבחור....טוב נו אז את... ממש קשה לבחור.... טוב בחרתי! את אליסטר!!!!! הוא רע מעצבן והוא מנסה לבפריד בין שואיס למרות שיש עוד שמנסים להפריד אבל הוא אם הכוח כאילו והוא זה שיודע הכל ומעצבן מאודדדדד!!

למעלה