מעניין אותי לדעת-

הייתי מעיפה את כל המבוגרים

המתחנחנים... אוי! אנחנו כל כך מושלמים, בלאה בלה בלה, כשלכל אחד יש איזה סוד נתעב בעברו... טם טם טם! :/ הצעירים הם היחידים שמעניינים אם למשל היה פרק רק על גרייס, סאם, איב, טיסי, ג'וליאן, ואייבי הייתי מתה! זה היה סיוט... עדיף פשוט פרק שסובב סביב שואיס וזהו... את כל השאר אפשר להעיף מצידי
או את כולם ולהשאיר את לואיס אבל להעיף גם את החולצה שלו - חולצה מרגיזה!

הצילצול

New member
כן אני שונאת אותה!!

וגם את עיניים הגדולות שלה... איכס אני שנאתי אותה מההתחלה ואמרתי שהיא ממש מעופפת. גוון לעומתה פצצתית יותר ויותר מתאימה לאיתן השווה

Passion4Life

New member
זהירות זהירות זהירות!!!!!!!!!!!!!!!

רוצים כבר להעיף את השחקנים אשר מגלמים את גרייס וסאם מחוסר ברירה. ההפקה אומרת שהם לא מקדמים את העלילה ואין סיבה להחזיק אותם יותר... כעת מראים אותם פחות ופחות.

Bow Wow2004

New member
כן, זה כבר די ידוע

JERk מתכוון להשעות אותם מהסדרה יחד עם פוקס (אם זכרוני אינו מטעני). הם יבואו להתארח מדי פעם... לא יפה מה שעשו להם. עכשיו לא עוד התפרעויות עם הכספים. לא עוד לקחת את הילדים לקניון, לא עוד לעשות קניות כל שבוע ב600 שקל, לא עוד להדליק חשמל בלי הכרה... פשוט בושה!

p_nurit

New member
הייתי מעיפה את.........

איב
גרייס
האנק
צ'ריטי
וויטני

soapsfan

New member
לא.

מי שהועבר למצב רקורינג הם:גרייס ודייויד[פוקס/סאם לא]

HAINEEKEN

New member
איך אפשר לא לאהוב את תרזה???

היא מחזיקה את הסדרה הזאת לדעתי

backstreet girl

New member
יש בזה משהו.......

גם צ'ריטי לדעתי חשובה.... גם קיי... וגם גרייס.... בקיצור כולם חשבים חוץ מהאנק המעצבן.... ב'ת חשובה...עם כמה שאני רוצה להעיף אותה היא חשובה..... כי היא תעשה למוות לשרידן ויהיה איתה מעניין.... למרות שאני לא רוצה ששרידן תסבול... מסכנה.... אבל שואיס כ"כ מאוהבים שהם ישרדו כל דבר......

למעלה