ושאלה לי אלייך! החדש של אוונסנס אמור לצאת בימים הקרובים. ידוע לך מתי הוא יגיע אליכם? לא?
L limors2 Active member 31/7/06 #35 ושאלה לי אלייך!../images/Emo54.gif החדש של אוונסנס אמור לצאת בימים הקרובים. ידוע לך מתי הוא יגיע אליכם? לא?
ושאלה לי אלייך!../images/Emo54.gif החדש של אוונסנס אמור לצאת בימים הקרובים. ידוע לך מתי הוא יגיע אליכם? לא?
L limors2 Active member 31/7/06 #39 מיאו, חתולה!../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif למה זה מזכיר לי את לימור
L limors2 Active member 31/7/06 #44 היום היה את "עוד סיפור אחד של../images/Emo54.gif אהבה" ואני לא אוהבת תשיר הזה. הוא תמיד מזכיר לי תסוף של רקבי, כי היה תשיר הזה בקליפי סיום אולי אראה היום כמה פרקים
היום היה את "עוד סיפור אחד של../images/Emo54.gif אהבה" ואני לא אוהבת תשיר הזה. הוא תמיד מזכיר לי תסוף של רקבי, כי היה תשיר הזה בקליפי סיום אולי אראה היום כמה פרקים
ג גינגימניה New member 31/7/06 #48 בא לי על לראות עכשיו רק בישראל את העונות הממש ראשונות העם נקע רגלו..
L limors2 Active member 31/7/06 #65 היו שמועות על דיוידי, אבל אין../images/Emo4.gif יש לי בוידאו בלי דרך להעתיק אז זה... ולא מצאתי אנשים שיכולים להביא לי
היו שמועות על דיוידי, אבל אין../images/Emo4.gif יש לי בוידאו בלי דרך להעתיק אז זה... ולא מצאתי אנשים שיכולים להביא לי
L limors2 Active member 31/7/06 #47 נועם נועם../images/Emo54.gif ב24/8 יש הופעה של דפנה והעוגיות בי-ם
R RJlake New member 31/7/06 #52 קראתי שכתבת על זה אתמול!! איפה זה? והיום היה את דפנה בחינוכית 23 והיה את הקליפ של דפנה והעוגיות והוא כזה משעשע ולא ברור
קראתי שכתבת על זה אתמול!! איפה זה? והיום היה את דפנה בחינוכית 23 והיה את הקליפ של דפנה והעוגיות והוא כזה משעשע ולא ברור
L limors2 Active member 31/7/06 #55 אני רוצה לראות../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif במעבדה! לא יודעת איפה זה!
E Euterpe New member 31/7/06 #58 מקום שווה ../images/Emo99.gif אני הולכת להופיע שם פעמיים!! פעם אחת בתור שחקנית אנחנו מעלים שם הצגה [משו מקצועי, לא דבר שקשור לביצפר] ופעם אחת בתור נגנית. אני מנגנת שם בקלידים שיר שהלחנתי במסגרת הופעות של "יד ושם"
מקום שווה ../images/Emo99.gif אני הולכת להופיע שם פעמיים!! פעם אחת בתור שחקנית אנחנו מעלים שם הצגה [משו מקצועי, לא דבר שקשור לביצפר] ופעם אחת בתור נגנית. אני מנגנת שם בקלידים שיר שהלחנתי במסגרת הופעות של "יד ושם"