דו
K ketas New member 26/10/05 #26 אם אנחנו בקטע של החיית אנשים אני רוצה את ג'ורג' הריסון... ואת קורט קוביין ~השרשור הזה הולך ונהיה הזוי~
אם אנחנו בקטע של החיית אנשים אני רוצה את ג'ורג' הריסון... ואת קורט קוביין ~השרשור הזה הולך ונהיה הזוי~
H Hey Dude New member 26/10/05 #28 סבבה אז אני אקבל את ג'ון! ואת רינגו טוב נו וגם את פרדוש' ועוד המונים של אנשים חמודים שאינם כבר איתנו
H Hey Dude New member 27/10/05 #33 חס וחלילה!!! רינגו לא מת (טפו טפו טפו) אבל מותר לי להתחתן איתו גם אם הוא לא מת
M Mr Squirrel New member 27/10/05 #34 אם אני כבר עם פרדי, שאלונת... הוא היה קודם עם שיער ארוך ואז הסתפר וגידל שפם, או קודם היה עם שפם וזה ואז גידל את שערו? השפם שלו מפחיד S:
אם אני כבר עם פרדי, שאלונת... הוא היה קודם עם שיער ארוך ואז הסתפר וגידל שפם, או קודם היה עם שפם וזה ואז גידל את שערו? השפם שלו מפחיד S:
K ketas New member 27/10/05 #35 אממ תולדות חייו של השיער של פרדי שיער ארוך וערפדי שיער קצת יותר קצר (עדין די ערפדי) שיער קצר שיער קצר+שפם שער קצר ללא שפם (ימי הI want it all) כמעט בלי שיער...נו, איידס מה אתם רוצים. ורק השיניים נשארו אותו דבר לאורך השנים
אממ תולדות חייו של השיער של פרדי שיער ארוך וערפדי שיער קצת יותר קצר (עדין די ערפדי) שיער קצר שיער קצר+שפם שער קצר ללא שפם (ימי הI want it all) כמעט בלי שיער...נו, איידס מה אתם רוצים. ורק השיניים נשארו אותו דבר לאורך השנים
M Mr Squirrel New member 29/10/05 #37 בהתחלה הוא הכי כוסון >< עם שיער ארוך. טוב נו, מה שחשוב זה מה שבפנים! (תרביצו לי, אוקע?)
ה האריסונית New member 27/10/05 #36 וייזמיר,איזה קונפליקט! חכי שנראה אותו מתהלך פה עם בוקסר ... אחלה שיר יש לך בחתימה