מעניין לי לקרוא את הפורום הזה

Mלביאה

New member
האמת, שמיד אחרי שנכנסתי להריון השני

אמרתי לו שככל הנראה זה הילד האחרון (על אף שכמהתי ועודני כמהה לעוד ילדים) כיוון שלהערכתי את עצמי יש בי כוחות לגדל לבדי שניים ולא יותר. הייתי אומרת לו את זה הרבה... הפסקתי כי זה התחיל להשמע כהטפות
שנינו גדלנו בבתים לא מי- יודע- מה, לשנינו לא היה מודל הורי ראוי, ההבדל הוא שאני רוצה ילדים ובאה לגידולם תוך מודעות נרחבת למעלה מן הרגיל ולכן מסוגלת לשנות את הדפוסים בהם גודלתי (למעשה זה עוד מלפני שנולדו לי ילדים), והוא, שלא מעוניין בשום דבר שקשור לזה- לא מוצא עניין בלהשקיע בכיוון.

forglemmigej

New member
אוי הצרות שאנשים

גורמים לעצמם..אנחה.הספור שלכם לא פשוט ובהחלט מורכב. האמת שבעלך נראה לי קצת כמו מתבגר שרוצה לא רוצה לקחת אחריות.ואת נשמעת כמו הטיפוס היותר דומיננטי והחלטי במערכת. בעלך כן רצה את הילדים אחרת לא היה מביא אותם לעולם. עכשו, מנסיון אני יכולה להגיד לך שיש גברים שלא מרגישים שהם צריכים להשתתף במטלות של הבית. זה לא רק טפול בילדים. האם הוא מנקה את הבית,עושה קניות,מכין אוכל,כביסה ושאר שרותים נלוים.??יכול להיות שאת צריכה להגיד לעצמך זה מה שזה ואני ,לביאה, צריכה להתמודד אם זה ולא להגיד לו "עשית טעות-תתמודד"! אף אחד לא רוצה לחיות באוירה של פקודות מטכ"ל.יש פשוט אנשים שזוגיות זה דבר גדול עליהם בכמה מספרים ואולי בעלך הוא כזה..

ב ה י ר

New member
כמה קשה....

אני ממש מעריצה אותך על היכולת להשלים עם המצב ,להבין את בעלך וכמובן לשאת בנטל כמעט לבד. אני לא הייתי מסוגלת לעמוד בכך אולי בגלל חוסר השלמות שלי בעיניין ילדים.

Cat79

New member
ברוכה הבאה

סבתא שלי לא אהבה ילדים מעולם. אבא שלי בן יחיד. אביו נהרג בשואה כשרק היה בן 3. היא התחתנה מחדש לבן אדם מקסים שהוא זה שאהב אותנו. היא שנאה אותנו הנכדים ולא התייחסה אלינו. אבא שלי גם לא ממש אוהב ילדים. במיוחד לא תינוקות וילדים קטנים. בגלל זה הוא גם שלם עם ההחלטה שלי ולמרות שיש לו נכדים, הם גרים רחוק והוא שמח על העניין, פעם אחת הוא נסע לשם ורק התלונן על זה שהם הרסו לו את החופשה כי צריך להאכיל אותם כל 3 שעות ולהחליף חיתולים. בעלי כן רוצה ילדים ואני לא. הוא כמובן משלים עם העובדה בעיקר בגלל שהוא חולה עם בעיות פוריות. הוא תמיד אמר לי שהוא מעדיף להשאר בלי ילדים מאשר עם אמא שלא אוהבת אותם. ואני מכירה זוג כמוכם. חבר טוב מאד שלי נשוי ועשה 2 ילדים רק בגלל שהחברה מצפה, עם הגדולה הוא מסתדר פחות או יותר אבל את הקטנה הוא שונא, הוא גם שונא את עצמו על האפליה הגדולה שהוא עושה ביניהן, מאד קשה לו עם העניין. הוא ממש מעריץ את ההחלטה שלי לא לעשות ילדים. נ.ב וציטטת את עצמך אומרת לבעלך "עשית טעות - תתמודד". אני זוכרת שאמא שלי תמיד אמרה את המשפט הזה לאבא שלי כשהיינו מרגיזים אותו

ronaviv

New member
המרויחים הגדולים

היי, אני מאד מבין את זה שאת חייה איתו, אך גם יודע יותר. רבים מאיתנו, לא ממש רוצים ילדים. חלק מקבל את הצורך של נשותיהם חלק קטן לא. אנחנו מרויחים ובגדול, את הקשר איתם כשהם גדלים וקל לנו יותר לתקשר איתם בכלים שיש לנו, כלים שונים בתכלית מכלי התקשורת הנשיים. זה לא אומר שנתק בקשר יוליד קשר חזק בהמשך. ברור שלא. אך קשר אשר ניתפס טכני, ברבות הימים מתרגם לו לקרש עמוק וטוב. יש לי שלושה בנים שאנחנו חבורה קטנה ומלוכדת שעושה המון ביחד מטיולים בולם, ארוחות במסעדות, טיולי שטח. ארוחות שמכינים יחד. לפעמים עם לפעמים בלי חברות. מאד קרוב ומגובש. זה יקרה לו, תמורת השקעה דיי קטנה אך יציבה. כשהם יהיו באמת גדולים, הוא יזכה ברווחים נאים.

למעלה