מעניין למה בפסטרנק לא מקבלים paypal?

chop007

New member
מעניין למה בפסטרנק לא מקבלים paypal?

קונים מחול יכולים לשלם דרך פאיפאל ואני לא יכולה.... מענין למה?

InbarBareket

New member
יש להם

בעיה עם המע"מ. נראה לי שגם יותר כדאי לך לעשות הזמנה (אם יש לך כרטיס לקוח אצלם) - יש לך הנחה על הזמנה דרך האינטרנט.

chop007

New member
כן אבל גם יש לי כסף בפאיפאל אז כדאי לנצל אותו

כי אם אני אכניס אותו לבנק אני אקבל עליו רק 3.4....משתלם יותר לקנות בו. יש לי כרטיס לקוח אצלם כבר שנים. אני לא מבינה איך אני עושה הזמנה דרך האינטרט, אין שם בכלל אפשרות משלוח לישראל....או שאולי פיספסתי את זה....בכל אופן כל השנים אני עושה הזמנה טלפונית. הנחה אין שם.....

chop007

New member
כן...גם אני עושה את זה...אבל אני לא מבינה אות

אותם...למה אי אפשר לשלם בפאיפאל?

E i t a n 47

New member
אני חושב שהתמורה נמוכה באטסי מאשר כרטיס אשראי

כנראה שהנטו שנשאר להם ביד נמוך באטסי ממה שהם מקבלים מכרטיס האשראי. אבל זו רק השערה...

glassarah

New member
הייתי אצלם לפני שבועיים והם עצבנו אותי

שירות אנטיפאתי ומתנשא, כאילו עושים לי טובה שהם מאפשרים לי לקנות אצלם (וזה לא שהייתי לא מנומסת או שעשיתי משהו שדרש את זה). אז מבחינתי הם פסולים... זה לא שאין להם 100 מתחרים באיזור.

chop007

New member
בגלל זה אני עושה רק הזמנות טלפוניות- שם הם נח

נחמדות מאוד. אני מכירה רק את רשבל ופסטרנק איזה עוד חנויות יש לזהב וכסף?

glassarah

New member
אני אוהבת את בן בשט

אלה שנמצאים ליד רשבל... גם רשבל בסדר, אבל אני לא אוהבת את הקטע הזה שאי אפשר להסתובב ולהסתכל בלי "השגחה".

milshake

New member
שונא את הקטע הזה..

למה צריכים לשים לי מישהי על הראש? אני רק רוצה לקחת את הזמן להסתכל ולבדוק מה מתאים לי. אחת הסיבות שאני בד"כ נמנע מלקנות ברשבל כי זה פשוט לא נעים לי. בטח לא עם התור שיש שם כל הזמן. פסטרנק זה החנות שמולם בתוך הפסאג' הזה או שזה בן בשט? שם הם גם לא ממש נחמדים בפעמים שיצא לי לעבור. בכל אופן יכול להיות שפסטרנק באינטרנט מוכרים ללא מע"מ ולכן הם נמנעים מלמכור לישראלים כי זה ידרוש מחיר שונה ממה שבאתר שלהם.

לפי דעתי הראשון שיאפשר רכישה אינטרנטית

ייצור לעצמו יתרון תחרותי אמיתי. לי אישית לא הכי נוח להגיע לתל אביב על כל דבר שאני צריכה לקנות. ובכל ביקור כזה צריך להקדיש זמן לראות איזה דברים חדשים יש בחנות וכו'. היה לי הרבה יותר נוח לראות הכל באתר אינטרנט מהבית ולהזמין בשקט בזמני החופשי. חבל שאף אחת מחנויות הצורפות בארץ לא מאפשרת באמת לעבוד בצורה כזו.

glassarah

New member
יש שני בן בשט

הבעלות שונה, נראה לי שהם פעם היו חברה אחת והתפצלו או משהו... לא מכירה את הסיפור המדוייק. אחד מהם נמצא בתוך הפסאג' והם אכן לא נחמדים אז גם שם אני לא קונה (מה זה הקטע הזה של חנויות צורפות בארץ? "אנחנו מוכרים כסף וזהב אז אנחנו יכולים להתייחס בזלזול לקונים שלנו"?! ממש הזוי). הבן בשט השני נמצא כמה חנויות מרשבל, לכיוון דרום.

למעלה