לא ראיתי חנות שלהם באיטסי פשוט נכנסתי לאתר של
לאתר שלהם וראיתי שיש אפשרות קניה בפאיפאל - אבל לא לישראלים. התקשרתי אליהם ושאלתי אותם למה אני לא יכולה לקנות דרך פאיפאל, כי יש לי כסף שם והם ענו לי שישראלים לא יכולים לקנות דרך פאיפאל. כששאלתי מדוע? המוכרת אמרה שהיא לא יכולה לפרט, פשוט אי אפשר. ודרך אגב..סיפור על פסטרנק.... אני קונה אצלהם שנים כסף וזהב....יש שם מכשפות רציניות ביותר.... אני לא קונה שם בגלל המוכרות "הנחמדות" אלא פשוט בגלל שיש להם אתר ממש נוח באינטרנט שבו אתה רואה את כל המחירים וכיוון שאני גרה בצפון הארץ, זה הפתרון כדי לא לסוע כל שבוע לתל אביב... הם מכירות אותי בשם שלי. כשאני שולחת הזמנה בפקס הן מיד מטפלות בה והשרות בטלפון הוא מ-ע-ו-לה!!! באמת, אני רצינית... אבל לעיתים ממש רחוקות אני גם מגיעה לתל אביב ואני נכנסת לחנות...ולא אומרת את שמי... ואלוהים!!!! הן נוראיות, הן מגעילות..(מקווה שמותר להגיד את המילים הללו פה...מצטערת אם אסור..) השרות שלהן פשוט מזעזע!!! אני כל כך מתבאסת מזה!!! בסוף כשאני בקופה אני אומרת להן את השם שלי.....ואז פתאום הן נחמדות... אני באה לעיתים כל כך רחוקות שעד הפעם הבאה הן שוב לא יזכרו אותי....אלא רק את שמי בפקס מבאס שזה השרות שנותנים לנו....ואנו עוד משלמות להן כסף....ולפעמים הרבה.. אבל...אני מבטיחה להתקשר אליהם מחר ולשאול אותם שוב למה זה בלתי אפשרי לשלם דרך פאיפאל כאשר יש להם כל כך הרבה לקוחות מישראל.... אעדכן אותכם!!! אולי אני עוד אצליח ונוכל לקנות שם דרך פאיפאל...בקשר לשרות...נראה לי שזה מקרה אבוד...