מעניין למה בפסטרנק לא מקבלים paypal?

אלי הם דווקא נחמדים

אני קונה בבן בשט שבתוך הפסג' והם תמיד נחמדים ואדיבים. אמנם לפעמים ההנהלה שם מחליטה על נהלים מוזרים ומרגיזים אבל המוכרות עצמן מאוד אדיבות ונעימות.

אני מאוד אוהבת את בן בשט שפסאג'

צריך לזכור שכשמגיעים בשעות עמוסות יהיה קשה יותר לקבל שירות. זה הכל אני לרוב מגיעה בשעות הבוקר, החנות שוממה, תמיד נחמדים ואדיבים! הבנות תמיד מציעות להכין לי קפה... ואני חייבת להגיד ששירות כזה קיבלתי עוד כשהייתי חיילת ובאתי אליהם עם מדים!

nbrosh

New member
אחרי שמישהוא יצא עם איזה 2 קילו כסף בלי לשלם

הם הפכו פרנואידים. מסתבר שיש גנבים רציניים בשטח. גם לקפ"ש מאבני החן זה קרה עם טורקיזים יקרים. ומצלמות האבטחה לא מגלות דבר! כלומר שזה מישהוא שמודע מצוין למיקומן ולנהלי החנות..

orithadad

New member
פסטרנק פשוט איומים

בכל פעם שנכנסתי, הם ממש עושים טובה שהם מתייחסים אליך. וכן, הם כנראה נותנים שירות טוב רק למי שמזמין בטלפון, כבר שמעתי את הטענה הזו גם מחברה טובה.

nbrosh

New member
סו"ס מישהיא שאומרת את האמת בפרצוף

לא היתה פעם אחת שלא קיללתי קשות את הרגע שנכנסתי וקניתי אצלם! מקום דוחה שלא מבים שירות לקוחות מהו.

סיגליתא

New member
אני אוהבת את בן בשט שבפסאג'

קונה אצלם עוד לפני שהיתה חנות, והיו מאוחדים כמשפחה נחמדה ומלוכדת ולא שתי חנויות, כשאין לי מה שאני צריכה הולכת אל בן בשט שבצד של רשבל, לעומת זאת לא סובלת להיכנס אל רשבל

אני קונה גם ברשבל וגם בבן בסט בפסג' ויש

נחמדים יותר ופחות בשניהם, לומדים להכיר למי לגשת ...אבל לכל אחד מהם יש דברים שבהם הוא יותר אטרקטיבי, בסופו של דבר חשוב מה צריך...

איזה בעיה עם המע"מ?

אנחנו גם מוכרים באטסי אז אי אפשר לעבוד עלינו עם תשובות כאלה. יש אפשרות להגדיר בפייפאל שלכל הזמנה מישראל מתווסף אוטומטית 16% מע"מ. כך שזו ודאי לא הסיבה האמיתית לכך שלא מאפשרים לישראלים לשלם בפייפאל. באופן כללי יש לחנויות צורפות בישראל הסתייגות מהאינטרנט. בבן בשט למשל יש אתר אינטרנט שהם נותנים סיסמא אליו רק למי שלא מישראל. למה? לא ברור. אולי חשש ממתחרים או העתקות או לא יודעת מה. אבל פסטרנק בחרו למכור באטסי ולכן זה די הזוי בעיני שהם יחסמו בפני קונים ישראליים את האפשרות לתשלום בצורה זהה לתושבי יתר העולם.

לימיצ

New member
למה הזוי דבורה? אנחנו מכירים מספיק מוכרות יש

ישראליות באטסי שלא מעונינות למכור לקהל ישראלי, כל אחת מסיבותיה, אז למה שהם יהיו שונים?

יש הבדל

אם מישהו מחליט שהוא לא מוכר לקהל ישראלי מכל סיבה שהיא, זכותו. אבל מדובר בחנות שמוכרת לישראלים. אולי אפילו בעיקר לישראלים. אז דווקא להקשות ספציפית בעניין אופן התשלום נראה לי מוזר. אולי יש להם מחירים שונים לארץ ולחו"ל בלי קשר למע"מ?

לימיצ

New member
צודקת...לא חשבתי על זה שהקהל העיקרי

שלהם הוא ישראלי.. אבל לא נראה לי שזה קשור למע"מ, כי מי שלא רוצה, שלא יקנה, לא? אולי יש איזה חוק אחידות מחירים (גם לא נראה לי...). בקיצור, אז אין לי תשובה

nbrosh

New member
אולי אפשר לדווח על זה לאטסי?

שהם מפלים לקוחות ישראלים. זה מותר לפי נהלי האתר? בא לי להעלות אותם על טיל..

לימיצ

New member
תרדי מהטיל. אין כאן שום CASE.../images/Emo100.gif

(אין אייקון של טיל, סורי). מותר ואם כבר נהלי אתר (תפוז)- אתם יוכלים להעלות על טיל את מי שתרצו אבל לא כאן בפורום בבקשה, כי אאלץ למחוק הודעות מסוג זה והדיון חשוב.

nbrosh

New member
אולי יש אייקון של פצצה ../images/Emo13.gif

בקיצור - מרד צרכנים פרטי.

glassarah

New member
../images/Emo59.gif ../images/Emo13.gif

אני קצת מבולבלת, יש להם חנות באטסי או שאתם מדברים על הפייפאל באתר שלהם?

chop007

New member
לא ראיתי חנות שלהם באיטסי פשוט נכנסתי לאתר של

לאתר שלהם וראיתי שיש אפשרות קניה בפאיפאל - אבל לא לישראלים. התקשרתי אליהם ושאלתי אותם למה אני לא יכולה לקנות דרך פאיפאל, כי יש לי כסף שם והם ענו לי שישראלים לא יכולים לקנות דרך פאיפאל. כששאלתי מדוע? המוכרת אמרה שהיא לא יכולה לפרט, פשוט אי אפשר. ודרך אגב..סיפור על פסטרנק.... אני קונה אצלהם שנים כסף וזהב....יש שם מכשפות רציניות ביותר.... אני לא קונה שם בגלל המוכרות "הנחמדות" אלא פשוט בגלל שיש להם אתר ממש נוח באינטרנט שבו אתה רואה את כל המחירים וכיוון שאני גרה בצפון הארץ, זה הפתרון כדי לא לסוע כל שבוע לתל אביב... הם מכירות אותי בשם שלי. כשאני שולחת הזמנה בפקס הן מיד מטפלות בה והשרות בטלפון הוא מ-ע-ו-לה!!! באמת, אני רצינית... אבל לעיתים ממש רחוקות אני גם מגיעה לתל אביב ואני נכנסת לחנות...ולא אומרת את שמי... ואלוהים!!!! הן נוראיות, הן מגעילות..(מקווה שמותר להגיד את המילים הללו פה...מצטערת אם אסור..) השרות שלהן פשוט מזעזע!!! אני כל כך מתבאסת מזה!!! בסוף כשאני בקופה אני אומרת להן את השם שלי.....ואז פתאום הן נחמדות... אני באה לעיתים כל כך רחוקות שעד הפעם הבאה הן שוב לא יזכרו אותי....אלא רק את שמי בפקס מבאס שזה השרות שנותנים לנו....ואנו עוד משלמות להן כסף....ולפעמים הרבה.. אבל...אני מבטיחה להתקשר אליהם מחר ולשאול אותם שוב למה זה בלתי אפשרי לשלם דרך פאיפאל כאשר יש להם כל כך הרבה לקוחות מישראל.... אעדכן אותכם!!! אולי אני עוד אצליח ונוכל לקנות שם דרך פאיפאל...בקשר לשרות...נראה לי שזה מקרה אבוד...

milshake

New member
ניסיתי להירשם באתר ואמר שיש מינימום..

..של 150 דולר! חשבתי אולי לנסות בכרטיס אשראי במקום PAYPAL, מה זה המינימום המטורף הזה?

nbrosh

New member
זו החוצפה הפסטרנקית הידועה

עד היום לא הבנתי מי קונה אצלם. אולי צורפי זהב גדולים.

למעלה