מעניין, מי מכן שמרה על שם משפחתה??

הילית*

New member
אני !!!! ואני מתכוונת להוסיף לו את

השם של בעלולי בינתיים משרד הפנים שינה את השם לשם של בעלולי (ללא אישורי !) אבל אני מתכננת לקפוץ לשם ולשנות בחזרה בכל המקומות רשום השם המקורי שלי ובכרטיס הביקור שלי מופיעים שני השמות

אני!!!!

הוספתי את השם החדש לשם נעוריי. אולי כי אנחנו 3 בנות, ולא יהיה המשך, ואולי כי השם הזה הוא חלק מהזהות שלי. מצד שני, אם היה לי שם ארוך וגלותי כמו זוזיאשווילי או זערבלדשטיין בטח לא הייתי משאירה אותו..... אני גם אוהבת את שם המשפחה שלי, כי בהולנדית הפירוש שלו הוא "לביאה" וזה קצת מתאר אותי...

daldan

New member
אני כרגע עם בעית זהות ../images/Emo6.gif

מתכננת לשנות את שם המשפחה לשמו של בעלי, אבל ביום בו התכוונתי ללכת למשרד הפנים לבצע את השינוי (כולל שוני כתובת) - הם פצחו בשביתה.
לכן כרגע יש לי משבר זהות קל ואני לא ממש יודעת איך לקרוא לעצמי בימים אלו בשם משפחתי הישן או החדש.

uti

New member
מזדהה איתך....

אני רציתי לשמור על שלי - הרבה יותר יפה משלו! (שלנו
) והוא ממש כעס...וכיוון שהבחור אף פעם לא כועס לא רציתי לפתוח את זה ואמרתי שאני אוותר כאן כי בכל מקרה שיהיו ילדים זה קצת יותר מסובך. בכל מקרה, עכשיו שישנה שביתה ועדיין השם שלי מופיע על הויזה שלי תעודת סטודנט וכו´....אני בהחלט עם משבר זהות קל... בכל פעם שעולה השאלה..ושם משפחה מהו?....

rona25

New member
אני הוספתי את שמו לשמי

ואני ממוקפת עם בעית זהות קשה

מיכלכהן

New member
היתה לי כוונה לשנות..

אבל יום לפני שהלכנו למשרד הפנים החלטתי להוסיף.. מה לעשות, היה לי קשה.. אבל כעקרון אנחנו משפחת כהן..

dorlim

New member
אני שיניתי ../images/Emo13.gif

אבל בעבודה לדוגמא הוספתי את שלו לשלי

uti

New member
רעיון טוב, אולי זה מה שאני יעשה....

גונבת לך ת´רעיון...חי חי חי ....

Ronnie*

New member
אני החלפתי...

לאחר לבטים רבים, הגעתי למסקנה שזה הכי טוב בשבילי. אני משערת שיהיו מצבים שבהם אשתמש בשני השמות (דברים שקשורים בעבודה או בלימודים). ביום יום, יותר נוח לי עם שם אחד (למרות שבאמת לא קל להתרגל).

M25

New member
לא אני

שם המשפחה שלי היה כל כך ארוך... ככה שרק הרווחתי מכל העיניין.

רחלילי

New member
אני עם שני השמות אבל זה זמני

זה היה החלטה של רגע כי לא ידעתי מה אני מעדיפה. אני מתכוונת ללכתולשנות ולהשאיר רק את השם משפחה החדש. קצת גדול עלי וכבד לי עם שני שמות משפחה.

סמיילי22

New member
אני!!! ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לא הפכתי להיות רכושו של "בעלי"! (אני שונאת את המילה הזאת ומעדיפה את המילה אישי)

למעלה