מעניין..

• פותח הנושא fog
  • פורסם בתאריך

fog

New member
מעניין..../images/Emo59.gif

יש משהו שאני חושב עליו זמן מה ולכן אני סתם מחפש תגובה... דמיינו כדור המורכב ממראות חד צדיות (כלומר שקופות מצידם האחד ו-"מראות" מצידם השני) לתוך הכדור השברירי החדירו (לא חשוב באיזו דרך) אלומת אור. אלומת האור פוגעת במראות שבכדור ומחמת המהירות ישנו אור אין-סופי (העין רואה זו כך...) -דמינו אנו רואים את האור שבכדור מיפני שבעיננו הוא שקוף... לכן מוקרן אור אין סופי... מכוון שהקרן חוזרת חלילה... זוהי מנורה אין סופית !! - עכשיו כל מה שנותר זה לייצר נורות (שכאלה) בעלות "אנרגיה" אין סופית של אור, אין חשמל ... ואין עמל... :) +*+) הרגישו חופשיים לקרוא לי אידיוט ולקטול את ההודע הזאת ...

rshilkrot

New member
את הקטילה אני משאיר לתומר

רק שלענ"ד, כל אנרגיה (או אור) שתשקיע בכדור, פשוט תכלא בתוכו עד שתשחרר אותה. וגם אז... רק אותה כמות אנרגיה שהשקעת תשחרר. ככה שאור אינסופי לא תקבל, אבל כלי כיבול לאור - תקבל
(שזה דבר מאד שימושי... או שלא.)

fog

New member
וואלה?

טוב אני סולח לעצמי אני רק בן13! לא יכלתי לעלות בדעתי פתרון שכזה... וחוץ מזה אני עדיין לא לומד פיסיקה, ואופטיקה בטוח שלא... בכל מקרה תודה, כעת אני יפסיק לחשוב על הדבר המטופש הזה (בשעורי תנ"ך...)

rshilkrot

New member
להיפך

אם, כשהייתי בן 13, הייתי עולה על רעיונות כאלה - היום בטח הייתי מליונר. אף פעם אל תתן לאף אחד להגיד לך שהרעיונות שלך לא קבילים ולא יצא מהם כלום. אחרי הכל הם כל מה שיש לך... תמשיך להגות להתחבט לחלום ולהמציא - אלה החיים האמיתיים.
אני מת על אמוטיקונים.

IC4

New member
holy cow

אייקון של פרה
!!! וכן מר FOG אל תיתן לרוח החיים לדעוך! --- פורום מוק"א - התנועה למען מבוגרים ילדותיים

rshilkrot

New member
אתמול הייתי בשמירה ו...

איזה כמה פלסטינים שחטו שלוש פרות ממש מול העיניים שלנו (השומרים) זה היה מגעיל בטירוף. איכס כמה דם וקישקע´ס. אח"כ הם חתכו את הבשר כנראה בשביל איזה סופר-מנגל (כי בת´כלס פרה אחת מספיקה לאיזה 100 איש) לכל השבט שלהם. אבל הצורה שהם עשו את זה - איזה ברבריות, איזה שבטיות. פשוט עם של פרימיטיביים פאגאנים. בעעעע

srullli

New member
ומה המסקנה ????!!!!../images/Emo3.gif../images/Emo88.gif

אני כבר אמרתי את דבריי !

rshilkrot

New member
בלי לגלוש לפסים פוליטיים...

הפתרון יכול להיות באסירת ייצוא הפרות לרשות הפלסטינית. או איסור על שחיטת פרות. או התצמחנות (מלשון צמחוני) של כלל האוכלוסיה הפלסטינית.
המבורגר צמחוני.
ושאר ירקות

IC4

New member
לי לגלוש לפסים פוליטיים ../images/Emo6.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo8.gif

הצחקתני :) הרשה נא לי - LOL אם חזרנו הרי לנושא הזה אז למה להפלות פלסתינאים כשהסכמנו שיהודונים מסורתיים (שומרים כשרות) גורמים סבל לפרות גם הם? אם כבר חוקים, חוקים לכל החוטאים ולא רק לאויב

rshilkrot

New member
לא כלכך אכפת לי מהפרות ../images/Emo80.gif

"Tommorow Our seeds will grow All we need is dedication" ל. היל אכפת לי מהצורה שבה הם רצחו אותן... החיות-אדם האלה לפני שהם שחטו אותם סופית הם דקפו אותם בקיר כדי שלא יצעקו יותר מדי. איכס גועל נפש

lin23

New member
ולא התערבתם?!

איך יכולתם לעמוד בצד ולא להתערב?! אז אתם לא פחות גרועים מהם אם נתתם לזה לקרות!!! גועל נפש!!! אני מקווה שהמחזה הזה ירדוף אותך כל חייך!

rshilkrot

New member
נראה לך באמת שמותר לנו?!

חוצ´מזה שאנחנו חיים בתוך החיים שלהם, יושבים במגדלים עם משקפות ומשקיפים להם לחלונות שלהם, שזה מספיק להכנס להם לחיים, אנחנו גם צריכים להגיד להם לשחוט או לא לשחוט פרות? יש גבול... תאר לעצמך ש10 מטר מהבית שלך יש מגדל שכל היום יש בו מישהו משקיף לך לתוך החיים, איך היית מרגיש?

lin23

New member
סליחה?!

לא אמרתי שתפרצו להם לבית...מאוד מעניין שכשבא לחיילים להתעלל בפלסטינים הם עושים את זה בלי בעיות (ושלא תחשוב לרגע שאני מצדיקה את פשעי המלחמה הללו) אבל כשזה קשור בהתערבות לטובת בע"ח YOK. יכולתם לצעוק משהו, לנסות...אבל כלום, פתאום אתם חיילים ממשומעים נכון?! BULSHIT

rshilkrot

New member
אני כולי

ג´ובניק. ואפילו אם זה היה ממש מפריע לי שהם שוחטים פרות (מה שלא, רק שיעשו את זה יותר מתורבתת
) אסור לי להפריע להם, כי אם איזה פלסטיני יתעצבן וישלוף אקדח או משהו - מה אני אעשה? שיעשו מה שבראש שלהם, לא אכפת לי. חוצ´מזה הם מאחורי גדר, ואין לי שום דרך להפריע להם פיזית, ואני לא מתכוון לצעוק להם שזה מפריע שהם שוחטים פרות ככה, והם גם בכלל לא יבינו אותי.

חובשת

New member
בפעם האחרונה ששמעתי את הביטוי

"יהודונים" זה היה בסרט על התקופה שלפני מלחמת העולם השניה... (סרטים שאני לא מרבה לראות ואותו ראיתי לפני הרבה זמן) וזה לא היה באור מחמיא כ"כ למי שאמר זאת... אלו סתם רמזים דקיקים... THINK

goldi san

New member
תגיד, מעולם לא נתקלת בטלויזיה

החיננית של ארגון אנונימוס ברחוב שיינקין?

Chot

New member
לא שבקיבוצים צורת השחיטה שונה בהרבה

(לא צמחונית) - בל תקשר ברבריות לפלשתינאים. במקרה הטוב, תוכל להגיד שהם למדו את זה מאיתנו, (סביר להניח שזה לא המצב). לדעת הרבה מאוד אנשים עדיפה אותה שבטיות, על שחיטה זהה בצורה המונית. בע"ח לפחות בארץ סופגים התעללות על פס ההיצור של הקיבוצים ושל תנובה, ולאו דווקא בדרך אל השחיטה.

חזיר בר

New member
בנחרצות אמרה

ספרי לי,פלג איזו התעללות בדיוק סופגות הפרות לאו דווקא בדרך אל השחיטה? כי אני באמת צמא לידע.

למעלה