מעניין..

• פותח הנושא fog
  • פורסם בתאריך

Chot

New member
אני לא יודעת איך לקרוא לזה

פרות שמגדלים אותן כדי שיהיה חלב. זה הכי טוב שיצא לי. עוקרים להן את הקרניים, כדי שלא תפגענה אחת בשנייה- זאת ללא הרדמה, תוך שימוש ב- (רגע תופים) להביור! כדי לסגור את הפצע אחרי העקירה. אם זה לא מספיק- אני מניחה שאתה יודע מה עובר על האפרוחים הזכרים שאין למגדים תועלת בהם, באילו תנאים מוחזקות התרנגולות שמטילות ביצים ומה עבר עליהן ועל אלה המיועדות לשחיטה לפני הגיעתן לגיל מצוות, (חותכים להן את המקור). וואו אני צבועה. בכל מקרה, אל תהיה כזה סרקסטי, זה לא כל כך נעים לי. יש דרכים אחרות לבקש ממני לפרט.

Chot

New member
טוב, הבנתי הכל.

אני מניחה שבקיבוץ שלך זה לא קורה, אחרת לא היית מנסח את ההודעה שלך בצורה שבה היא מנוסחת. אבל מסתבר שזאת תופעה די שכיחה בקרב בני האדם, (הנה- לא רק בקיבוצים), חבל שתנועת הקיבוצים שאמורה לנהוג נגד התופעה הזאת, הכניסה את עצמה למצב הזה.

חזיר בר

New member
הבנת נכון

וחוץ מזה,אני נהנה לענות בסרקסטיות. פלג,אצלנו ברפת אין התעללות בפרות,וחוץ מנקודת ההתחלה הלא ממש מאירת פנים לפרות (כלומר להיות במכלאה סגורה עם עוד כמה מאות פרות),הרפת והרפתנים מנסה להתייחס לפרות טוב.

Chot

New member
מה-טוב

חבל שזה לא מחייב את שאר הקיבוצים בהתנהגות כזאת.

חזיר בר

New member
אילו קיבוצים?

כי למרות שתרבות האינטרנט פה היא לזרוק עובדות בלי ביסוס זה לא אומר שאת צריכה להרגיש מחויבת לזה.

rshilkrot

New member
אצלנו בכלל משתמשים

בהורמון שמונע גדילת קרניים עם פרות, והם נולדות ללא קרניים. ואלה שם נולדות עם קרניים, פשוט חותכים אותן לא שורפים להם את הראש עם להביור. וחוצ´מזה, אני לא מכיר קיבוץ ששוחט פרות בחצר הבתים הפרטיים כשהילדים מתרוצצים בין הגווית.... איכס מראה פשוט מזוויע

goldi san

New member
לחזיר

נו אני לא זוכרת איזה קיבוץ בידיוק אני אבדוק לך אם אתה באמת רוצה ואל תפקפקו

TomerZimmermann

New member
אוף

לא רציתי לענות על ההודעה הזאת אבל בגלל מה ש rshilkrot כתב ובגלל שlucid dreamer ביקש ממני באיסיקיו להגיב אז הנה אני מגיב. טוב, האמת היא שלא ממש הבנתי את ההודעה וקשה לי להגיב עליה מבחינה פיזיקאלית (בגלל זה לא רציתי לענות) אבל מה שאני כן יודע זה כך 1) כמו ש rshilkrot ציין, מה שנשקיע, אנחנו נראה (ואפילו פחות מזה) אז זה לא ממש ראלי. 2) אני לא בטוח אבל אם אני לא טועה זכוכית שהיא שקופה מצד אחד ומראתית מצד שני תהיה בעל חוסם קרינה גבוה מאד (אני לא יודע אם זה תמיד נכון אבל נראה לי), מה שאומר שרוב האור שקיים שם בפנים לא ייצא החוצה 3) את 2 קל מאד לתקן, במקום מראה פשוט נשים זכוכית רגילה ואז זה יהיה בעל חוסם קרינה נמוך. בגלל הצורה המעגלית, רוב הקרניים ישברו כמה פעמים לפני שהן יוצאות מהכדור 4) למה לעזאזל יהיה לנו אור אינסופי? זה מה שלא הבנתי מההודעה? מה שיהיה לנו זה מנורה! :)

srullli

New member
אור אינסופי

- הוא פשוט התכוון שכל פיפס קטן של מראה "יקבל" את קרניי האור ויחזיר הלאה אל הפיפס no. שתיים ..... וכן הלאה... אבל העיניין הוא באמת ש"חוזק" התאורה שתתקבל תהייה פשוט בדיוק כמו זו של אלומת-האור שתילכד.... ( <=מה שרועי דיבר על אנרגיה) זה פשוט יהיה האור של האלומה רק בצורה של כדור כל הרעיון הזה דומה למקרה שבו למשל נשים את הלחי את חלק קטן מהפנים בצד מראה אחת, ונסתכל על עצמינו (בתורה מתוחכמת
) מבעד למראה נוספת (למי שהבין למה התכוונתי...) - אנחנו נראה את עצמינו ללא סוף, אבל כמובן אם נזוז מהמראה גם ההשתקפות תיעלם.....

srullli

New member
רדסטורם

תבחר נושא להסבר : א. הרעיון של fog - מה הכוונה במה שהוא רשם שם / למה הוא התכוון ב. איך שרועי הסביר את דעתו על הרעיון/ או ההסבר של תומר/ או ההסבר שלי ג. הדוגמה (הלא ממש ברורה - זה ידוע....) שלי לגבי 2 מראות שאנחנו מסתכלים בעדן. :)

חובשת

New member
עד כמה שהבנתי, רעיון ממש חמוד...

אבל האור לא יהיה אור ניצחי מכיון שברגע שלא תהיה האנרגיה הראשונית לא תהיה לך שאר האנרגיה ולכן זה לא נצחי, כמו שהזכרת את הזמן של תנועת האור- כך שבשלב מסוים, זה יפסק (למרות שזה נשמע ממש הגיוני שהאור יחזיר את עצמו למראות, ולא נראית סיבה מסוימת שזה יפסק) יש אתר "חלון לפיסיקה" שאני ממליצה עליו בחום!!! מפרסמים שם חידות בערך כל שבוע (רובן דורשות היגיון וידע בסיסי ביותר בפיסיקה) BE HAPPY

חובשת

New member
כמובן שצריך לחשוב על:

איך אתה מתכוון להכניס את האור לכדור סגור? ואם כבר- סמוך על האור שהוא כבר יצא לפני שתספיק לסגור את הכדור... וכמובן- סוג המראות (קעורה, קמורה, ישרה) BE HAPPY

למעלה