מעניין

לפי מה אתה מחשיב אותם

רק הנגינה או גם סגנון השיר, כתיבת השיר... אם ג'ימי פייג' ינגן את יונתן הקטן וגורט ינגן משהו אחר אז ברור שקורט יראה לי הרבה יותר מוכשר דרך אגב נאי חושב שיונתן הקטן זה אחד השירים הכי טובים ומצליחים שקיימים בישראל

One Echoe

New member
זה לא לחן ישראלי מקורי.

וג'ימי הנדריקס הוא אחד הגיטריסטים הכי מרגשים שיש.

לא ידעתי (לגבי יונתן הקטן)

למרות שלא אמרתי בהודעה שזה שיר ישראלי אלא רק שיר מצליח בישראל מישהו אבל יודע מאיפה השיר יונתן הקטן ולמה הוא כל כך מזכיר את השפן הקטן? זה ששכח לסגור הדלת

NIR Y

New member
../images/Emo45.gif מעניין הקטע עם המורה שלך../images/Emo13.gif

ואני לא יודע כלום. אני ממש לא מבין למה קורט קוביין גיטריסט טוב, הוא בלי ספק כותב שירים טוב אפילו מצויין, אבל לפי דעתי הוא בטוח לא נכנס ב50 הכי טובים וכנראה שגם לא ב100 מבחנתי.

NIR Y

New member
אממ

אני לא יודע איך הוא מלחין את השירים שלו, יכו להיות שעם הוא היה מנגן על פסנתר או שהוא היה בסיסת היו יוצאים לו אותם שירים, לא ? כך שאני לא רואה קשר בין השניים.

FuryUri

New member
כותב שירים זה לא גיטריסט...

כותב שירים זה אחד שכותב שירים= מלחין ומילים. גיטריסט= ניגון על גיטרה... אתה יכול להזיות זוועה על גיטרה ולחבר שיר מדהים (למשל- באסים טובים, תופים טובים וכמה אקורדים פשוטים כל השיר... יכול לצאת מעולה) ולכן!!! כותב שירים לא מועיד גיטריסט טוב... מה? עם תופיסט/באסיסט/קלידן כותב שירים זה אומר שהוא גיטריסט טוב? לא...

גאוניות

זה לא אומר משהו טוב מושלם או מצויין זה אומר לקחת משהו פשוט וקליל ולהפיק ממנו את הדבר הכי טוב שאפשר להשתמש במעט אמצעים (תווים) ועדיין להגיע למשהו טוב

One Echoe

New member
הגיטריסט של ראמונז הוא אחד

האהובים עלי. לא ברור למה

למעלה