מעניינת אותי דעתכם

אני אוכל בשר שניזון מהצומח בלבד

לי בא

New member
נורא בא לי להגיד משהו

אך לאור איך שהפוסט הזה מתקדם אני אשמור לעצמי.
אבל אתה כמו תמיד מצחיק אותי.
דני אל תעלם

מבחינתי תאמינו באבנים רק אל תזרקו אותם עלי

מוקדש לכם תמהונים הזוים.. שלובשים שחור .. תשימו גם טלאי צהוב זה יחדד את המסר..

לי בא

New member
זו הסיבה

השימוש באלימות מילולית והתנהגותית כלפי מי שלא חושב כמוהם.
קראי אתה דוגמא שכתבתי למעלה. הם גם טורחים לטעון שזה בשם אנו נימוס. יש לי עוד סיפור או שניים בסגנון הזה.
לא יכולה לקבל מצב בו אנשים שמוחים נגד זכויות של קבוצה אחת, אבל פוגעים בזכויות של אחרים.

לי בא

New member
ומוסיפה

אני לא בעד התעללות בבעלי חיים, מסכימה שצריך לשחוט אחרת, אבל לא חושבת שצריך להפסיק לאכול בשר. יכול להיות שהייתי תומכת במאבק שלהם לו היה עובד אחרת. לו היו מכבדים את הבחירה שלי. עלי לא עובדת ההפחדה של אנונימוס וכל המטיפים לטבעונות למיניהם.

היי לי בא

את מציגה את הפעילות של חלק מאוד קטן. אנונימוס מונה אלפי אנשים, בינהם תומכים,מתנדבים ופעילים.
ראיתי שאת מחוברת לכדור רגל. שגם שם לדעתי אפשר לראות קבוצה קטנה של אנשים שלא עומדת בקנה אחד עם שאר האנשים. באנונימוס אנחנו נגד אלימות אבל יש את המעטים יחסית שלצערי איננו יכולים לשלוט בהם שכן אלימים
אנחנו כן מעודדים טבעונות ובזה שאנו מעודדים לטבעונות אנחנו שומרים גם על הבריאות שלך. אנחנו כן "חופרים" ועושים פעולות הסברה.
זה לא קורה כדי להציק לך, הרבה מאוד אנשים ש"הטפנו" להם על זה היום טבעוניים, הם לא היו מודעים למה שהם אוכלים, היום הם פעילים בארגונים כאלה ואחרים. את לא מוכרחה לאכול תזונה טבעונית - אני אישית ממליצה לך ולו רק בגלל הפן הבריאותי.

יש לי שאלה ותהיי כנה עפ עצמך כשאת עונה , 1. את אוהבת בעלי חיים?
2. רם היית מקבלת ממני פרה וסכין, היית שוחטת אותה?

לי בא

New member
את באמת רוצה תשובות כנות?!

אני אוהבת כל אדם באשר הוא, מי שמכיר אותי, בעולם האמיתי ולא הוירטואלי, יודע את זה. אני מכבדת את הבחירות של האחרים ודוגלת באיש באמונתו יחיה. ברגע שאת באה ומנסה להכריח אותי לעשות משהו שלא נראה לי נכון (בכל הקשר שהוא) גם באמתלה של בריאות, הפסדת אותי. בטח ובטח אם את פועלת באלימות
אם נתת דוגמא של כדורגל, אכן יש אוהדים אלימים, וזה באמת מעציב אותי, וכן זו המחלה שגורמת להרבה נשים וילדים לא ללכת לאיצטדיונים בארץ ולהנות מכדורגל. כל שבאותה הקבלה, האלימות של קומץ פוגעת ולא משרתת את האינטרסים שלשמם אתם פועלים.
אני אוהבת בע״ח, לא מסכימה עם דרך השחיטה שלהם, ולא מסכימה שלאכול בשר מוביל למחלות. הכל במידה. רק במידה.
אתם רוצים להצליח במאבק שלכם, תשתמשו בהסברה ולכבד את הזולת. למלא לי את הפייסבוק בתמונות של אנשים מגועלים בדם, להכנס לי לצלחת, לזרוק לי אבנים ולסכן את חיי, להתווכח איתי בצורה שמנסה להכניס לי ולא עניינית (כמו ההתנהלות מול קולעת), מפספסת אותי ועוד רבים שכמותי.
את לא מכירה אותי, אבל מאוד קל לגייס אותי להפגנות בעד משהו, אני מתומכי זכויות האדם, הזרים והמיעוטים בישראל, יכולתם לגייס אותי להגנה על בע״ח אם הייתם פונים להגיון שלי, אם לא הייתם משתלחים בי בכל פינה, אם לא הייתם מתערבים במה אני אוכלת. מי שרוצה להיות צמחוני או טובעוני מצפונית, אני מכבדת את בחירתו ותומכת בו מאוד, אבל לא יכולה להשלים עם דרך הפעולה.
בעניין השאלה שלך, אני גם לא הורגת שפיריות או גוקים שנכנסים אלי הביתה ומגעילים אותי. אני פשוט פותחת חלון או מרימה אותם ומוציאה אותם החוצה. עניתי לך?!

שלום לך

ענית לי בצורה חלקית, לא הבנתי את אחת התשובות שלך ואשמח להסבר
אמרת שאת אוהבת בע"ח, מעניין אותי להבין איך אפשר לאהוב משהו, ולהיות שותף בפגיעה בדבר הזה בו זמנית?

ואת לא הורגת גוקים ושפיריות - אבל נותנת למישהו אחר לעשות עבורך את העבודה השחורה של לשחוט פרות,כבשים,תרנגולות ועוד רבים...למה? לא ממקום של להכניס לך אלא באמת מעניין אותי למה את לא עושה את זה בשביל עצמך אבל שאחרים עושים את זה עבורך זה בסדר?

קראתי את הדיון שלך עם קולעת, ואני יכולה במקום מסוים להבין את התגובות הכועסות שלה בשבילה זה מקום מאוד רגיש,את הדברים שאמרת היית יכולה להגיד עם טיפה יותר רגישות, וגם קולעעת יכלה לדבר בצורה יוצר מכבדת

אמרת נכון שבכדור רגל יש את האנשים האלימים. אבל הם אלה שפוגעים בכלל. אותו דבר בארגונים לזב"ח.

התמונות בפייסבוק מפריעות לך? משמע המציאות מפריעה לך. כי התמונות זה המציאות. וכן המיצגי דם הם כואבים וקשים. מסכימה. ואם את לא רוצה להחשף לזה אז אל. תסיר המפייסבוק מי שלא מתאים לך הפרסומים שלו.
עד עכשיו הדרך שלנו עובדת יופי. לא הדרך של המעטים האלימים אלא הדרך של הרוב הלא אלים.

חשוב לי שתביני את הנקודה, לא מכריחים אותך!!!!!!!! חושפים את האוכלוסיה למה שקורה, את לא רוצה תתנתקי מזה, אבל אנחנו עד היום ראינו שזה משרת את המטרות שלנו, ומצטרפים המונים לקהילה שלנו.
ומילים שהם יכולים לאכול הכללללללללל גם בלי מזון מהחי. (למעט ביצים שלהם אין תחליף טוב)

אני מרגישה שאת די אטמת את עצמך לכל מה שקשור לזה, ואנחנו זורקות דיבורים לאויר ללא כל תוצאה ךלא כל הבנה ואני מקווה שיהיה לך רק בהצלחה.

לי בא

New member
תראי זה כמו

דיבור על פוליטיקה. אני לא אשכנע אותך ואת לא תשכנעי אותי.
יש לי הרבה מה להגיב על התגובות ואז זה לא יגמר.
בואי נסכים שאנחנו לא מסכימות, אני באמת ובתמים מאחלת לך להמשיך להלחם על האמונות שלך, כי זה מה שעושה אותנו בני אדם וגורם לחיים להיות מעניינים.
רק לסיום אני לא מוחקת את חברי הפייסבוק שלי שמחזיקים בדעות הפוכות משלי, גם פוליטיות, ומעלים תמונות וסטטוסים מזעזעים בעיני, מתוך האמונה באיש באמונתו יחיה. זה לא מפחיד אותי ולא משנה את היחסים שלי איתם.
מה אני אגיד לך, מקווה שתמשיכי לכתוב כאן ולא נכנסת רק לתת קונטרה לפוסט שפתחה קולעת. בהצלחה במאבק שלך.

שאלה לי אלייך

התחברתיי מאד לדברים ד"א

הכינוי שלך מאיפה הגיע?
בגלל הכלבים הנטושים שנרצחים? כאילו מהמקום שלהם.?

לא חושבת שצריך לערבב שואה בתוך העניין...

יש מקום לדקת דומיה ולטקס לזכר בעלי חיים אם רוצים לארגן כזה.

אבל תשאירו את שואה צחוץ לעניין, פליייייז!

המנותק1

New member
היי קולעת

אני בדעה שלך שבעלי החיים עוברים שואה. אין דרך אחרת לתאר את הזוועות האלה. אז מהות המייצג שעשיתם מבורכת כמובן בעיניי.
אבל זה בטח לא תזמון שמשרת טוב את המטרה. יש כאן אלמנט של הקבלה בין בני אדם לאנשים, ומה לעשות שערכם של אנשים גבוה מזה של בעלי חיים ככלל. הניסיון להשוות בין השואה להתעללות בבעלי החיים, סביר שיצור אנטגוניזם, ובזה יש משום פספוס הפואנטה של העניין בעיניי.

ד"א, את מופיעה בתמונה הזה? :)

למעלה