את באמת רוצה תשובות כנות?!
אני אוהבת כל אדם באשר הוא, מי שמכיר אותי, בעולם האמיתי ולא הוירטואלי, יודע את זה. אני מכבדת את הבחירות של האחרים ודוגלת באיש באמונתו יחיה. ברגע שאת באה ומנסה להכריח אותי לעשות משהו שלא נראה לי נכון (בכל הקשר שהוא) גם באמתלה של בריאות, הפסדת אותי. בטח ובטח אם את פועלת באלימות
אם נתת דוגמא של כדורגל, אכן יש אוהדים אלימים, וזה באמת מעציב אותי, וכן זו המחלה שגורמת להרבה נשים וילדים לא ללכת לאיצטדיונים בארץ ולהנות מכדורגל. כל שבאותה הקבלה, האלימות של קומץ פוגעת ולא משרתת את האינטרסים שלשמם אתם פועלים.
אני אוהבת בע״ח, לא מסכימה עם דרך השחיטה שלהם, ולא מסכימה שלאכול בשר מוביל למחלות. הכל במידה. רק במידה.
אתם רוצים להצליח במאבק שלכם, תשתמשו בהסברה ולכבד את הזולת. למלא לי את הפייסבוק בתמונות של אנשים מגועלים בדם, להכנס לי לצלחת, לזרוק לי אבנים ולסכן את חיי, להתווכח איתי בצורה שמנסה להכניס לי ולא עניינית (כמו ההתנהלות מול קולעת), מפספסת אותי ועוד רבים שכמותי.
את לא מכירה אותי, אבל מאוד קל לגייס אותי להפגנות בעד משהו, אני מתומכי זכויות האדם, הזרים והמיעוטים בישראל, יכולתם לגייס אותי להגנה על בע״ח אם הייתם פונים להגיון שלי, אם לא הייתם משתלחים בי בכל פינה, אם לא הייתם מתערבים במה אני אוכלת. מי שרוצה להיות צמחוני או טובעוני מצפונית, אני מכבדת את בחירתו ותומכת בו מאוד, אבל לא יכולה להשלים עם דרך הפעולה.
בעניין השאלה שלך, אני גם לא הורגת שפיריות או גוקים שנכנסים אלי הביתה ומגעילים אותי. אני פשוט פותחת חלון או מרימה אותם ומוציאה אותם החוצה. עניתי לך?!