מענין אותי לדעת איך זה להיות בחורה יפה?

Sunshine Smiles

New member
היופי הוא מלכות זמנית.

בתור מישהי שמקבלת הרבה מחמאות ,ונגדיר את זה כך שמבחינת כמויות של תשומת לב מגברים אין לי מחסור בכלל,
אני חושבת שלכל מצב תמיד יהיו חסרונות ויתרונות, ככה הם החיים.
את יכולה לנסות ולטפח את עצמך יותר ולהשקיע במראה החיצוני שלך לטובת הרגשה עצמית ובטחון עצמי גבוהה, וזה דבר מבורך. ככל שתשדרי את זה יותר ככה זה ישתקף יותר בהתנהגות של גברים כלפיך, כמובן לא בצורה וולגרית ומוגזמת כי אני אישית לא מאמינה בזה.
אבל לא יעזור לך לחשוב איך זה להיות בנעליים של אדם אחר ולהלקות את עצמך.

ובכנות לגמרי, לפעמים זה לא כלכך נעים
אני יכולה להגיד לך שהדבר הראשון שחושבים עלי זה שאני סתם פרצוף יפה, ואז פתאום כשמתחילים לדבר ולהעמיק אנשים מופתעים לגלות שיש קצת מעבר לזה. לפעמים זה קשה עם הרושם הראשוני הזה, במיוחד שאני
אישית לא מייחסת למראה החיצוני שלי משקל קריטי בחיים שלי ובהתפתחות האישית שלי כאדם.
יופי הוא בונוס, בסופו של דבר זה נעלם ודועך, וכל מה שנשאר זה האדם שאתה.

זה עוזר המון :) אבל לפעמים פוגע

ברחוב אני מנסה מאוד להתעלם ממבטים , קורה שגברים עומדים ובוהים בך שעה ..
-קרה לי פעם אחת שהייתי באוטובוס ומישהו ניגש אלי עם פתק כדי להכיר אותי
- קרו מצבים שהייתי בפאב יושבת והברמן היה מזמין אותי לשתות כשלידיי יושבות חברות וחברים
- קרו מצבים שהייתי עם חברות ומישהו אמר ליד כל החברות שלי שאני הכי יפה מבין כולן , וזה גרם למצבי קנאות מול חברות שלי
- קרו מצבים שבצבא בנים היו אומרים לי דברים בפנים
-קרו מצבים שהייתי יוצאת עם חברים וכדי לעזור להם בדברים מסויימים הייתי אומרת להם לעמוד בצד ואז הולכת לבקש בעצמי כדי לקבל משהו בשבילם ( כי הם לא היו מצליחים להשיג )
-פעם עבדתי בעבודה שהיה איתי חבר בצוות שקינא לי ממש , הבנתי את זה בדיעבד שאמרתי על מישהו שנראה טוב ואחכ אותו חבר לצוות היה מתייחס אליו מגעיל ומעליל עליו עלילות שווא
-בנות - לא כולן אוהבות אותי , יצא מצב שהייתי ידידה של מישהו והייתה לבחור ידידה אחרת שהיא ממש קינאה בידידות שלנו ( למרות שהם היו ידידים וגם אני והוא )
אני יכולה לספר עוד ועוד אבל אני לוקחת הכל בפרופורציות , אני יודעת שאני נראית טוב , . אז הבנות תמיד יאמרו דברים לא לעניין

כיום אני עם בן זוג אז כל שאר הדברים לא רלוונטים בעניי

זה עניין של טעם אישי, וזה לא רק פרצוף

יש בנות שאומרים להן שהן יפות, כמו רב הבנות בתחרות מלכת היופי, אבל זה רק בגלל שהן גבוהות ורזות.
אז מתחילים איתן בגלל הנתונים האלה, ואז הן משתכנעות שהן יפות. תכל'ס, חצי מהן לא הייתי מעבירה עם הפרצוף שלהן (מה קוראים לזה: "גוף פצצה ופרצוף אחרי הפצצה", "גוף סקסי ופרצוף רקסי").
ויש בנות שהן יפיפיות, אבל סובלות מעודף משקל ולא משדרות שהן מרגישות סקסיות ושלמות עם עצמן, ואז לא שורקים להן ברחוב, אבל זה לא אומר שהן לא יפות. יש כמה שהן מהממות בעיניי. העובדה שלא מתחילים איתן לא אמורה לגרום להן להרגיש פחות יפות. הרבה פעמים תשדורת של בטחון מוסיפה המון למה שקולטים מסביב.

וכמו שאשתו של אחד מנשיאי מדינת ישראל (לא זוכרת מי. אולי אופירה נבון ז"ל) אמרה: "אין היא שהיא לא יפה. יש אישה שהיא לא מטופחת". כך שגם מי שלא מרשה לעצמה להסתובב בלי איפור, יכולה להיראות מושכת ויפה.

וכמובן, שזה עניין של טעם אישי. לא כל אחד התחיל איתי, ויש כאלה שאמרו שהם לא היו מתחילים איתי, כי הם מעדיפים כהות. זה בטח לא מה שיגרום לי לבטל את דעתם של אחרים שכן חשבו שאני יפה.

קודם כל הבחורה צריכה לחשוב שהיא יפה!

וזאת לא קלישאה!!

תיראי, אם יש בחורה שהיא מהממת אבל היא לא מרגישה טוב עם עצמה, אז זה שמסתכלים זה מחמיא והכל אבל השאלה החשובה היא זה איך היא מרגישה עם עצמה.

אני יכולה להעיד על עצמי שבעיניי אני יפה, כן כן, אני חושבת שאני יפה, למרות שלא יזיק לי לרדת במשקל קצת, אני מרגישה ממש טוב עם עצמי, למרות כמה קילוגרמים עודפים. אז נכון, אני לא מסובבת ראשים כמו שבנות אחרות פה אמרו, אבל אני פשוט מרגישה מעולה!! וזה מעניק לי המון ביטחון! וזה מה שחשוב.

וזאת גם העצה שלי בשבילך, תנסי להרגיש טוב עם עצמך, זה מה שיהפוך אותך ליפה!! את לא צריכה אישור ממבטים שאת מקבלת ותכלס, אם מישהי לא מרגישה טוב עם עצמה או לא מאמינה שהיא יפה והביטחון העצמי שלה לוקה בחסר גם אלף מבטים לא יעזרו.
ואת יודעת מה, גם טיפוח ובגדים יפים זה משהו שמוסיף לתחושה הטובה וגם משפר את המראה.

בהצלחה!!

אני חושבת שאישה יפה זה מושג דיי מסובך...

אישה יפה לדעתי זהלא רק הנתונים הפיזיים,זה כולל גם איך מימד של טיפוח ומימד של בטחון עצמי.
לדעתי אישה יפה היא רזה א-ב-ל אני מכירה הרבה נשים מלאות שהן יפות לדעתי(לא פחות מרזות) בגלל שהן מתלבשות יפה, מטופחות ומלאות בטחון עצמי.
לדעתי נתונים של טיפוח ובטחון יגרמו גם חמישהי שלא עם שיער בלונדיני,רזה, גבוהה ופנים סימטריות להיות מושכת.

לא ראיתי אותך ואני גם לא הייתי שופטת אותך אם הייתי רואה אותך אבל אני בטוחה שאם קצת טיפוח וקצת בטחון גם את תחשבי לאישה יפה :)

ועוד דבר....עם השנים היופי נעלם עם הזמן(קמטים שומן וכו..) ומה שנשאר ומה שבאמת חשוב זה האופי...סליחה על הקיציות אבל לדעתי זה מה שחשוב באמת....

למעלה