מעצבים וזוכים בתפוז
אנשים

חחח גם נכון..../images/Emo6.gif

נו יש גבוהים חתיכים..אבל זה מבאס לראות חתיכים שיותר נמוכים ממך..
כמו שלומי בראל למשל

Alarma

New member
אוי שלומי הזה באמת גמד, הם כולם שם גמדים שימו

לב. מוזר מ אוד :) ומצד שני צביקה הדר ממש גבוה. נראה לי היחידי בגובה נורמלי היה נדב כהן

Alarma

New member
ליד גמדים כולם נפילים :)

דניאל בגובה נורמלי לא? נראה לי שמי שהיה שם באמת גבוה היה נדב כהן או שהוא סתם היה מגודל

sap141

New member
חח הייתי מסתדרת איתו בכל גובהה!

אני נראה לי בקושי 160 או אולי קצת יותר....(אני עדיין קטנה תעזבו אותי בשקט!) אבל ג'ארד כזה מהמם חח בגלל הגובה שלו אני כל הזמן אוהבת להגיד שהוא כזה !!רםם וחסוןן!מה שנכוןן אבל זה בכל זאת נחמד

sap141

New member
ווואווו נכון

גם לטום וולינג יש פנים מדהימותת הידעתן שהוא בן איזה 30?! ונשוי?! הוא נראה ממש צעירר

Alarma

New member
האמת נראה 30, ההבדל בין 29 ל30 זה כלום ו29

נראים צעירים (מהכרותי עם כמה) אז ברור ש 30 :) זה סתם נשמע זקן עוד 5 שנים אני 30!! שיט ג'נסן 29, אוטוטו 30 טום נשוי!??!!? דייי..איזה צחוקים, למישהי מוכרת?

וואי לא ידעתי שהוא נשוי..

וואי מיטל איזה זקיינה את!
חחחח סתם חמודה..30 זה לא מבוגר... גאד אני לא מאמינה שג'נס הולך להיות בן 30 במרץ!! איזה חמוד זה שג'ארד ג'נס וטום כולם חברים
אה וגם מייקל רוזנבאום הפסייכו הזה..

Alarma

New member
מייקל בן 35!! :) זה בכלל טירוף!

וכן מסתבר שטום נשוי כבר 5 שנים כתוב ב IMDB SPOUSE עם שם לא מוכר. וכן, אני זקנה בוו הוווווו היי לפחות אני וג'ארד באותו גיל..ואני לא רחוקה מגילו של ג'נסן..כולה 4 שנים...:) לא שזה מעודד אותי! כאילו יש לי סיכוי בכלל למרות שהם יוצאים עם בחורות בטווח גילאים שלי באמת רק שאני בארץ הלא נכונה בתעשייה הלא נכונה ב..ה-כ-ל הלא נכון! :) ושוב..בווו הוווווווו הלכתי לבכות בפינה.

sap141

New member
ייייייאאוו

רציני אני כבר לא מבינה איך זה שבנאדם יוצא כל כך יפה!! חח רק תספרי לנו על כמה שהוא פוטוגני פשוט מדהים!!!

mayu101

New member
איזה חוצפניות!!!

הם נמרחות עליו.. יאק..כאילו לא יאק חסססס וחליליליה כאילו הבנתן לא?!

darklighter

New member
הוא יצא מאוד חמוד בתמונה הראשונה../images/Emo190.gif

הקישור לתמונה השנייה לא עובד לי...

למעלה