מעצבים סטיקר וזוכים ב-
אנשים

מעצבים סטיקר וזוכים ב-../images/Emo43.gif אנשים

רוצים לזכות בזוג כרטיסים לסרט המחליפים? היכנסו לפורום מדע בדיוני ופנטזיה, תנו דרור לדמיון, ספרו לנו איזו מטלה מעיקה הייתם רוצים שמחליף יבצע עבורכם ואולי תהיו בין הזוכים! הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=161&MessageId=133708521
תחרות אופניים בעיר יוצאת לדרך! עיריית תל אביב יפו ו-
אנשים מזמינים אתכם לעצב סטיקרים מיוחדים בנושא חווית הרכיבה על אופניים בעיר. הסטיקרים המיוחדים ביותר יזכו את המעצבים בפרסים יקרי ערך, מתנת עיריית תל-אביב יפו ו-
אנשים! http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=2891
רוצים לדעת מי זכה ב 75,000 ש"ח? הכנסו למתחם תחרות 8mm וצפו בסרטונים המקוריים והמרשימים אשר זכו בפרס. כמו כן, נפתחה ההרשמה למחזורי אוקטובר בבית הספר JCS לאפטר ותלת. אנו מציעים 25% הנחה למשתתפי התחרות וכ-10% הנחה לגולשי תפוז. אז יאללה, למה אתה מחכים? הכנסו למתחם ותראו מה זה סרטונים איכותיים: http://www.flix.co.il/tapuz/8mm/
פורום צלילה מתגייס לאיתור משפחה, אשר איבדה באילת מצלמה ובתוכה שלל תמונות של המשפחה. התמונות פורסמו בפורום. אולי אתם תוכלו לעזור באיתור המשפחה? http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=216&MessageId=133923924

t r e c o o l

New member
לוס אנג'לס טים על האלבום של אדם!!

Adam Lambert, self-titled (Noel Vasquez / Getty Images) I'm glad I'm not Adam Lambert -- so many expectations hang on the glitter-kissed shoulders of last season's "American Idol" breakout star. He's promising a cornucopia of styles from rock to dance to pop on this debut album, but one thing's for sure: with collaborators such as Max Martin, Ryan Tedder and Linda Perry, it should sound like gold. Also coming in November: debuts from Lambert's "Idol" pals Kris Allen and Allison Iraheta. RCA, Nov. 24 מכאן
http://www.latimes.com/entertainmen...-music-preview-2009-pg,0,2300845.photogallery ומזאת אומרת kissed shoulders ?? זה ביטוי אמריקאי כזה או הזה מתיחס לדריק?? פשוט מחיק שהם מתיחסים לזה כאן!

mish56

New member
הכוונה היא...

שהרבה מונח על הכתפיים שלו....וכתפיים תרתי משמע קשה ממש לתרגם,כתפיים כאליו זוהרות(כאשר הוא שר עם KISS ושם על הכתפיים את הדבר הזה שהיה נוצץ ומרשים)....אוף מה יהיה???הלוואי שידליפו קטע קטנטן לפחות להרגיע את העצבים הרגישים

הוא עובד עם מקס מרטין? לא ידעתי ../images/Emo2.gif

וואו הוא ממש שיחק אותה אם הוא התחבר אליו. הוא אחראי על הרבה להיטים של קלי קלארקסון ועוד רבים וטובים...

InbarKiii

New member
חחח אוי אהבתי שבחרו רק את הטויט שלו ../images/Emo3.gif

למרות שעוד מספיק אנשים מוכרים כתבו על זה חח

heart1soul

New member
חדשות מגניבות!!!!!!

לקוח מ ONTD_AI Adam News elephant1212 post Today, 8:50 AM adam is going to be personally managed by simon fuller ....inside info elephant1212 post Today, 9:15 AM my uncle works for 19 in LA...that is how i found out about the RS cover a couple months ago...i have no idea about kris and alison, i only ask about adam lol....but i know someone yesterday like heard "strut" becuz their uncle or cousin or something works for usa today and it was kind of sketchy details if it was true or not, but im not lying bc i have no reason to. also adam is getting treated very well so dont worry about silence at the moment. he said to prepare for an "adam storm" in a couple of weeks whatever that means, im guessing alot of promotion? ill have to ask him exactly what adam is doing as far as promotion goes elephant1212 post Today, 9:28 AM well since fuller is managing him, im sure that helps alot, probably helping him more ala cook and carrie and whoever else he manages....i know adam is going to be on ellen too but im not sure of the exact date, and something with seacrest...like a drop by the studio or something? again, not for sure, but ill ask around!! elephant1212 post Today, 9:44 AM no idea if Adam is premiering his single on seacrests show! all he said was something with Ryan היא אמורה להיות אמינה כי הם אומרים שהיא זו שהדליפה את כל הנושא של שער ברולינג סטון וכנראה באמת יש לה קשרים מה שאומר שאנחנו יכולים להתכונן לסערת אדם עוד מעט!!!!!! ואדם הולך להופיע אצל אלן!!!!! וסיימון פולר מנהל אותו אישית?

t r e c o o l

New member
ואוו! אבל אני לא מתלהבת בקשר לסימון פולר

אני רוצה שהוא יתנתק כבר מאידול!! יוווו אני מתרגשת!

heart1soul

New member
זה דבר טוב לסיימון פולר יש המון המון קשרים

הוא יכול לדחוף אותו להיות כוכב בינלאומי.. מה שמגיע לו להיות:)

יאייייייייייי איזה כיף שהוא יהיה אצל אלן

כבר חיכיתי לזה כל כך הרבה זמן זה יהיה פשוט גדול!!! סערת אדם!! איזה כיףף סוף סוף קצת חדשות D:

mish56

New member
אלן חולה עליו

אוי בטח איזה צחוקים יהיו שם....בטח תקפוץ עליו משמחה
ואגב סיימון פולר אני דוקא כן חושבת שזה טוב בשביל אדם הוא מאוד נחשב ואין קשר לאיידול..יאללה שיגיע כבר...

כןןן חח היא תקפוץ עליו את זה אני רוצה לראות!

חח גם אותה הוא יהפוך לסטרייטית
כן אדם כזה מצחיק וגם היא חח זה יהיה מעולה!! סיימון פולר מאוד נחשב גם אני חושבת שזה טוב שהוא עובד איתו ממש עובדים איתו הטופ שבטופ איזה כיף סובבים את BB אנשים טובים :)

MIDNIGHT SKY

New member
I'm ready for adam storm

וואו מה שהיא כותבת גורם לי עוד יותר להתחרפן! כי אני כבר לא יכולה לחכות לאלבום!! האלבום נראה מבטיח. אדם ואלן..ביחד בתכנית ..סופסוף !!! כ"כ חיכיתי לזה !

mish56

New member
READY TO MOVE YOUR ASSES

אוי כמה אהבתי...ואוי כמה ישבנים יזוזו...

למעלה