בונבון. יאללה שיהיה חומר חדש לראיין אותו עליו
N nini18 New member 24/9/09 #61 חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif איזו בת אלף חחחח כל הראיון היא רק מחכה לגעת בו ושהוא יחבק אותה חחחחחחח אני לא יודעת עד כמה היא מקשיבה למה שהוא אומר חחחחח שונאת אותה גם אני רוצה ככה חיבוקים חח אבל אני לא משחררת לעולם.
חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif איזו בת אלף חחחח כל הראיון היא רק מחכה לגעת בו ושהוא יחבק אותה חחחחחחח אני לא יודעת עד כמה היא מקשיבה למה שהוא אומר חחחחח שונאת אותה גם אני רוצה ככה חיבוקים חח אבל אני לא משחררת לעולם.
R Rider on a storm New member 24/9/09 #63 lucky bitch! גם ריחרח לה את הצוואר וגם קיבלה נשיקה ושני חיבוקים!!
R Rider on a storm New member 24/9/09 #46 מדהים../images/Emo99.gif מהמם יפיוף מתוקי חתיך סקסי מושלםםםם
R Rider on a storm New member 24/9/09 #44 כתבה חדשה על האלבום ב-MTV http://newsroom.mtv.com/2009/09/23/adam-lambert-album-update/ ממש מחמיאים לו
כתבה חדשה על האלבום ב-MTV http://newsroom.mtv.com/2009/09/23/adam-lambert-album-update/ ממש מחמיאים לו
T t r e c o o l New member 24/9/09 #47 ג'ם קנטיאלו../images/Emo47.gif כיף לקרוא! תודה../images/Emo140.gif
H heart1soul New member 24/9/09 #48 כיף לקרוא כתבות כאלה, אבל אני רוצה לשמוע קטע מהמוזיקה של אדם לא אכפת לי מה סינגל, פסקול לא יודעת מה.. אני חייבת חייבת לדעת לאיזה כיוון הוא הולך!!!!!!
כיף לקרוא כתבות כאלה, אבל אני רוצה לשמוע קטע מהמוזיקה של אדם לא אכפת לי מה סינגל, פסקול לא יודעת מה.. אני חייבת חייבת לדעת לאיזה כיוון הוא הולך!!!!!!
M MIDNIGHT SKY New member 24/9/09 #49 אני אסתפק אפילו ב10 שניות ואקשיב לזה בלופים !! קשה לחכות !! אני לא אצליח לחכות 20 יום !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בנתיים מקשיבה לאלבום החדש של פראמור ביטיוב..
אני אסתפק אפילו ב10 שניות ואקשיב לזה בלופים !! קשה לחכות !! אני לא אצליח לחכות 20 יום !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בנתיים מקשיבה לאלבום החדש של פראמור ביטיוב..
M MIDNIGHT SKY New member 24/9/09 #53 זה מה שאני שואלת כל הזמן אין מישהו שידליף את טיים 4 מירקלס?! עצוב....הם מענים אותנו ! הם כ"כ סודיים בקשר לאלבום שלו..
זה מה שאני שואלת כל הזמן אין מישהו שידליף את טיים 4 מירקלס?! עצוב....הם מענים אותנו ! הם כ"כ סודיים בקשר לאלבום שלו..
T t r e c o o l New member 24/9/09 #56 אבל הסרט יוצא עוד חודשיים..../images/Emo122.gif שמישו יהיה גבר וידליף כבר!!
R Rider on a storm New member 24/9/09 #59 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אני מקווה שידיליפו לפחות קצת לפני הסרט.. הם חייבים!!! והפפארצי האלה מאכזבים כל יום מחדש..
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אני מקווה שידיליפו לפחות קצת לפני הסרט.. הם חייבים!!! והפפארצי האלה מאכזבים כל יום מחדש..