מעצבן, לא עושה כלום, גונב קרדיטים!

spaysi8

New member
מעצבן, לא עושה כלום, גונב קרדיטים!

אוף!
אז, יש לנו פרוייקט ענקי בשיעור ה-כ-י חשוב בתואר (סטודיו אדריכלי), אנחנו שתי בנות ובן.
הבחור, עסוק בלהיות פילוסוף, לחפור לכולם על הכל ולא להתעסק בתכלס, לא עשה הרבה (אנחנו באמת עשינו את הרוב), ועוד דואג להפיץ לכולם (מרצים, אסיסיטנטיות, סטודנטים) שאנחנו אלו שלא עושות כלום.
כיתה א' ממש!
עכשיו, אנחנו ממש לא נרד לרמה שלו, והמרצים ממש לא ירצו לשמוע את החפירות האלו גם ככה,
אבל הוא כבר קיבל ציון יותר טוב מאיתנו סמסטר שעבר ואני ממש לא רוצה שיקבל שוב (יותר נכון שיקח) את הקרדיט על כל מה שעשינו ועוד יוציא אותנו רע מול כולם!
נמאס לי שכל יום נגש אלי סטודנט אחר ושואל למה אני והבחורה השניה לא עושות כלום, ואני כל פעם צריכה להגן על עצמי ולהגיד שזה ממש לא נכון אלא להיפך..
הוא מכניס אותנו למצב מעצבן, אם היה משאיר הכל בינינו אז היינו מתמודדות עם זה שהוא מציק, אבל עכשיו הוא מוריד אותנו גם לרמה של גנון כי מן הסתם אני צריכה להגן על הציון שלי איכשהו...
אין לי מושג מה לעשות! וההגשה עוד שבוע וחצי :(

לתפוס איתו "דיבור" באיזה סמטה אפלה

spaysi8

New member
זה עבודת שליש

היא תגמר בפסח.. עד אז אין לי ברירה.. זה פרוייקט מתמשך כזה.
זו פעם ראשונה ואחרונה שאעבוד איתו.

rasmus girl1

New member
פשוט לקח להבא,

אין ממש מה לעשות, זה קורה בד"כ בשנה א' ואז כבר יודעים מי ה 'עלוקות' ועם מי עדיף לא לעבוד.

קרה לי גם בשנה א' שהייתה עבודה להגשה עד 4 בקבוצה, היינו קבוצה של 3 חברות ומישהי שלא היה לה עם מי לעשות ביקשה מאיתנו, הסכמנו, קבענו איתה 3 פעמים והיא לא הגיעה, אמרנו לה לקחת ספרים מהספריה והיא לא לקחה, התקשרנו אליה שבועיים לפני ההגשה עוד פעם, הבאנו לה שוב את החלק שלה והסברנו לה שוב מתי זה צריך להיות מוכן, 4 ימים לפני שוב התקשרנו אליה, אמרה 'כן כן' ויום לפני ההגשה אני התקשרתי אליה (כי אני הדפסתי את זה) רק בשביל לשמוע אותה משקרת בקולי קולות "מה? אמרתם לי שבוע הבא בכלל.. זה מה שהבנתי..." וככה יצא שעד 23:00 בלילה ישבתי ועשיתי את החלק שלה, אבל מה? את הדף חוויה אישית (דף סיכום בו כל אחד מחברי הקבוצה מספר איך היה לו לעשות את העבודה) כן עשתה, ומה כתבה בו? שהיא דחפה לעשיית העבודה, שבזכותה נפגשנו (!) ושהיא ישבה על חומרים והייתה מבין הבולטות שעשו את העבודה ובקיצור כתבה במילים יפות שהיא זו שעשתה את רוב העבודה
.

סמסטר אח"כ, גם שנה א', אותה טעות, רק שאותה בחורה הודתה שלא הספיקה לעשות דבר ושהיו לה כמה בעיות בבית (עלק) ובלאק אואט ועוד חרטות ושלחה דף שכמעט כולו קופי פייסט מהמאמרים של המרצה ורק הוסיפה כמה מילים כמו 'וכמו כן'
, גם על שלה הייתי צריכה לשבת לילה לפני ולעשות..

מאז אני לא מסכימה לצרף אף אחד שאני לא מכירה, או לעשות שוב עם הסטודנטים האלו, וכל סמסטר יש את העלוקות ששואלים, כרגע אני בסמסטר ב' בשנה ג', השנה יש לי 4 עבודות לעשות ואני לא מתכוונת לתת לאף אחד אחר לא יקבל קרדיט עליהם.

מה שכן, מסכימה שאין יותר מרגיז מעבודה בצוות, גם אם אני עושה עם חברה שאני סומכת עליה, זה עדיין כאב ראש ועדיף לבד בקצב שלך.

CtrlAltDele

New member
אל דאגה

לרב מנחים יודעים בזמן ההגשות מי עשה מה וכמה
בפרזנטציה סה"כ צריך לדבר ולהסביר.

תני קצת יותר קרדיט למנחים שלך, הם לא כאלה מטומטמים..

(כמו שכאילו לא הבנתי ש12 סטודנטים לא הגיעו אלי לשיעור כי לא עבדו , זה סתם במקרה שכולם חולים)

rasmus girl1

New member
זה לא משנה,

בעבודות משותפות הציון גם משותף, אי אפשר לתת למישהו ציון X ולאחר ציון Y..
אלא אם גם אצל ספייסי במכללה הנוהג קצת שונה..

CtrlAltDele

New member
בתור מה את אומרת לי את זה?

בתור זו שנותנת את הציונים או ... ?

"אבל הוא כבר קיבל ציון יותר טוב מאיתנו סמסטר שעבר" ציטוט שלה

כנראה שלא הבנת שאני חלק מסגל הוראה בחוג לא שונה משלה.

rasmus girl1

New member
מה העצבים?

בתור סטודנטית שכשאצלנו העבודות בשותף כך גם הציונים, כל חברי הקבוצה מקבלים את אותו הציון, אני לא צריכה להיות מרצה בשביל לדעת את זה, הכל מופיע בסילבוס והמרצים מציינים זאת.
מעבר לזה, כתבתי בהסתייגות 'אלא אם גם אצלה.. ' גם אצלה הכוונה כמו שאתה נוהג לתת ציונים.. לא בכל המוסדות לימוד נהוג לתת ציונים שונים כמו שלא בכל מוסדות הלימוד לא נהוג לתת את אותו הציון, אין צורך להתעצבן.

spaysi8

New member
הם לא מטומטמים אבל-

הבחור ממש טוב ברוב המקצועות והוא פילוסוף כזה אז תכלס מה שהם רואים ממנו זה שהוא כן עושה ומדבר ויוזם- פשוט בפועל הוא רק מתפלסף במקום בתכלס לגשת לעבודה ולעשות משהו..

Track 12

New member
תלמדי ממנו

אין דרך אחרת.
תעשי כמוהו.

היה אצלנו מישהו בעבודה שלא עבד, לא עשה כלום, כל היום היה בחוץ, עישן ודיבר בפלאפון. המנהלים עשו שיחות איתו מיליון פעם והוא שם ***.
אבל מה? הוא ליקק למנכל כמו שאף אחד אחר לא יודע ללקק.
הוא עשה המון בלאגן, כולנו חשבנו שיפטרו אותו. ובסוף? הוא קודם, הקים מחלקה מסוימת משל עצמו, והתעסק רק במה שהוא אוהב.

מעורר השראה.

אותי זה הגעיל, הבחיל... ואני בנאדם ישר, אחראי, ומתאמצת כדי להגיע למטרה שלי.
אבל בתכלס?
עורר בי השראה. כנראה שלא צריך שום דבר מעבר למיומנות ליקוק.

spaysi8

New member
לא מתכוונת להיות ככה בחיים

לא אכפת לי אם אשאר עם חרא ציונים בגלל שלא ליקקתי.

הולכת למרצה ואומרת לו אם אפשר לעשות לבד!!

כמובן שהוא יגיד לך לא , ואת תגידי שזה לא הגיוני שהציון מתחלק ואת עושה הכל לבד , ואת מרגישה שמנצלים אותך
בכל מקרה את עושה עבודה לשניים

או שהמקרה השני ללכת לבחור ולומר לו שאם הוא לא יזיז את התחת את הולכת לרשום רק את עצמך על העבודה

מה אתם בכיתה א??? ממה אתם מפחדים בדיוק??

spaysi8

New member
המרצים שונאים את זה

הם גם הדגישו לא לבוא אליהם עם דברים כאלה כי זה מעצבן.

aשרון

New member
היי.......

את והחברה שלך באותו ראש ובאותה הרגשה לגביו, נכון?,
תתפסו עם הבחור דיבור כמה שיותר מהר, תגידו לו שאתן יודעות מה הוא עושה, תדרשו ממנו להסביר לכן למה הוא עושה את זה, ומה הוא מתכוון להרוויח מזה?, ושיפסיק.

אם זה לא יעזור, אולי אתן יכולות לערב את ראש החוג שלכן ולספר לו בדיוק מה קורה ואיך אתן מרגישות .

לא אופתע אם זו מכללת כנרת אגב.

spaysi8

New member
חחחח ממש לא מכללת כנרת

עשינו איתו שיחה.
עכשיו יותר רגוע אבל תכלס מחר אנחנו נפגשות בלעדיו לעבוד כי בכל מקרה אנחנו עושות הכל לבד והוא רוצה לחזור הבייתה (למה, לי ולה אין בית?)
בע.

למעלה