פשוט לקח להבא,
אין ממש מה לעשות, זה קורה בד"כ בשנה א' ואז כבר יודעים מי ה 'עלוקות' ועם מי עדיף לא לעבוד.
קרה לי גם בשנה א' שהייתה עבודה להגשה עד 4 בקבוצה, היינו קבוצה של 3 חברות ומישהי שלא היה לה עם מי לעשות ביקשה מאיתנו, הסכמנו, קבענו איתה 3 פעמים והיא לא הגיעה, אמרנו לה לקחת ספרים מהספריה והיא לא לקחה, התקשרנו אליה שבועיים לפני ההגשה עוד פעם, הבאנו לה שוב את החלק שלה והסברנו לה שוב מתי זה צריך להיות מוכן, 4 ימים לפני שוב התקשרנו אליה, אמרה 'כן כן' ויום לפני ההגשה אני התקשרתי אליה (כי אני הדפסתי את זה) רק בשביל לשמוע אותה משקרת בקולי קולות "מה? אמרתם לי שבוע הבא בכלל.. זה מה שהבנתי..." וככה יצא שעד 23:00 בלילה ישבתי ועשיתי את החלק שלה, אבל מה? את הדף חוויה אישית (דף סיכום בו כל אחד מחברי הקבוצה מספר איך היה לו לעשות את העבודה) כן עשתה, ומה כתבה בו? שהיא דחפה לעשיית העבודה, שבזכותה נפגשנו (!) ושהיא ישבה על חומרים והייתה מבין הבולטות שעשו את העבודה ובקיצור כתבה במילים יפות שהיא זו שעשתה את רוב העבודה
.
סמסטר אח"כ, גם שנה א', אותה טעות, רק שאותה בחורה הודתה שלא הספיקה לעשות דבר ושהיו לה כמה בעיות בבית (עלק) ובלאק אואט ועוד חרטות ושלחה דף שכמעט כולו קופי פייסט מהמאמרים של המרצה ורק הוסיפה כמה מילים כמו 'וכמו כן'
, גם על שלה הייתי צריכה לשבת לילה לפני ולעשות..
מאז אני לא מסכימה לצרף אף אחד שאני לא מכירה, או לעשות שוב עם הסטודנטים האלו, וכל סמסטר יש את העלוקות ששואלים, כרגע אני בסמסטר ב' בשנה ג', השנה יש לי 4 עבודות לעשות ואני לא מתכוונת לתת לאף אחד אחר לא יקבל קרדיט עליהם.
מה שכן, מסכימה שאין יותר מרגיז מעבודה בצוות, גם אם אני עושה עם חברה שאני סומכת עליה, זה עדיין כאב ראש ועדיף לבד בקצב שלך.