מעצבן, לא עושה כלום, גונב קרדיטים!

הדבר היחיד שיש לי לומר לך זה ש .. תלמדי מכל הסיפור לקח אחד חשוב - ככה זה בחיים האמתיים שם בחוץ ..
באיזה שהו שלב בחיים שלך יהיה מצב שאת תפתחי את התחת ומישהו אחר ייהנה מהקרדיט .. החוכמה היא לעשות בכל אופן את שלך על הצד הטוב ביותר ולהיות אופטימית שמישהו בכ"ז יבין את זה אפילו אם הוא לא יראה את זה בפומבי ..
כדוגמא אישית אני יכול להביא את הבוס (החרא
) שלי שיעדיף לעבור עינוי סיני לפני שהוא יציין בפומבי שאני (או לצורך העיניין כל אחד מהעובדים שלו) אחד העובדים הטובים ביותר שיש לו אבל ככה בשושו הוא אמר לי לא מזמן (בסוף דצמבר כשטיקטקתי לו ספירת מלאי בפחות משלושה ימים במקום בשבוע וחצי) שהוא באמת מעריך את המאמץ שלי ונתן לי בונוס (שני שיאי גיניס אישיים שלו נשברו באותה השניה
)

spaysi8

New member
כן אבללל

אני לא סבלנית. בא לי לקבל את ההערכה הזו כבר!

אני כ"כ חסר סבלנות שאי אפשר לתאר במילים ולקח לי "רק" 16 שנים וטיפה לשמוע מהבוס שלי סוף סוף שהוא מעריך אותי ככה שאני יכול להגיד שחוץ מהעובדה שהדמעות עמדו בגרוני (פיזית ולא רק מילולית כי באמת שהשתנקתי מהניסיון לחנוק את הבכי
) זה השתלם את כל ה"לחכות" שהיה כרוך בעניין

OhadB3i

New member
עם כמה שזה מציק - להתעלם

דברים כאלה בסופו של דבר חוזרים לאותו אדם כמו בומרנג ישר בפרצוף, מניסיונות העבר :)

Any991

New member
מבין אותך

אמנם לא בדיוק המקרה שלי כי אצלי זה משהו שונה קצת.
אנו עושים עבודה מאוד גדולה בקורס מסוים ויש חלוקה של העבודה-כל אחד מקבל פרק ותמיד
יש מישהו שעושה ברגע האחרון וגם אז הוא עושה טובה בכלל שהוא עושה את החלק שלו.
וזה מעצבן נורא, איך אפשר להתקדם ככה

Any991

New member
בסופו של דבר

אנחנו מגיעים למצב כזה שהעבודה נעשית ואז יוצא שאנחנו משקיעים יותר זמן
בחלק היחסי בעבודה-זה מעצבן באותו רגע וזה מרגיז אבל בסוף הכל מוכן.
בגלל זה זה אולי לא כל כך המקרה שלך אבל צריך לקחת בחשבון שאם אנו רוצים שעבודה מסוימת תצליח
אז אנחנו נגיע לזה בעצמינו גם אם העבודה קבוצתית ויש בה חוליה "יותר חלשה".
דבר שני, מה זה הגנון הזה, את רוצה להגיד לי שהוא פשוט אומר לאחרים שהוא עושה את החלק העיקרי בעבודות
וסתם מכפיש את שמך? אחרים באמת "קונים" את זה?
אני חושב שאת ביחד עם חברה שלך צריכות להיות המובילות כאן ופשוטו כמשמעו-לא לשים עליו-אם העבודה חשובה
לכן אז תדאגו להבהיר לו במעשים או גם בדיבורים, שהוא בכלל לא פונקציה כאן-אם הוא רוצה שיעזור, לא רוצה אז לא צריך ושיישב
בשקט-סליחה על הביטוי אבל הוא היחיד שמחרבן לעצמו על הראש והדבר היחיד שעושים איתו זה עבודה וזהו-אתן לעצמכן בצד המשקיע.

gingerie23

New member
זאת הסיבה למה

אני שונאתתתת פשוט שונאתתתת לעשות עבודות עם עוד אנשים.
אם את עושה לבד את יודעת שהבאת את ה-100% שלך, מזל שרוב התואר שלי לא הייתי צריכה להגיש תרגילים/ עבודות בזוגות. אני ממש לא מבינה את הקטע של להכריח סטודנטים להגיש ש.ב. בזוגות, פשוט עצלנות של המרצים/מתרגלים! או אולי קמצנות של המוסד.

אני מתארת לעצמי שבגלל שזה פרוייקט בלתי אפשר לעשות את זה לבד, במיוחד שכבר התחלת בקבוצה. אולי פשוט תדברו איתו?, תאיימו עליו שתעיפו אותו מהקבוצה אם הוא לא יזיז את עצמו?

spaysi8

New member
תודה לאל נגמר החלק של הקבוצות

והסיבה אצלנו היא לא מתוך עצלות אלא כי זה מאוד חשוב לתואר שלנו

למעלה