שרימפיניון
New member
מעצבן../images/Emo46.gif
עיזבו את זה שרע לי בצבא, ואני חושב שלא כל אחד מתאים לצבא(ואני בחלק שלא מתאים למקום הזה, כי הוא גורם לי דכאון ומחשבות אובדניות) אבל ממזמן לא רציתי לתת למישהו מכה על הראש כמו לפאגסלי מהכתה שלי בטירונות. פאגסלי, זה הכינוי שלו, כי הוא דומה לדמות ממשפחת אדאמס. כינוי שאני המצאתי ורק אני משתמש בו
. עכשיו, לפני כמה ימים בארוחת הצהריים הוא סיפר על זה שהוא הלך למועדון מסוים בחיפה ופתאום הוא קולט שם את כל המוזרים האלה ויותר גרוע, את דנה אינטורנשיונל ה"בן זונה". "המקום פעם היה נורמלי, מה קרה להם?" ועוד כל מיני משפטים יצאו מהפה של פאגסלי שדומה לדמות בסרט ספק איימה ספק קומדיה. אני יושב לידו באותה ארוחת צהריים ומת לתת לו מכה על הראש, טיפש. פשוט טיפש. אני תקוע בכתה של אנשים דתיים ששמעו יותר מידי את הרב אמנון יצחק והבנאדם היחיד שם חוץ ממני שלא מאמין באלוהים הוא סתם הומופוב שקרוב לודאי יש לו *** קטן. מעצ'בן
עיזבו את זה שרע לי בצבא, ואני חושב שלא כל אחד מתאים לצבא(ואני בחלק שלא מתאים למקום הזה, כי הוא גורם לי דכאון ומחשבות אובדניות) אבל ממזמן לא רציתי לתת למישהו מכה על הראש כמו לפאגסלי מהכתה שלי בטירונות. פאגסלי, זה הכינוי שלו, כי הוא דומה לדמות ממשפחת אדאמס. כינוי שאני המצאתי ורק אני משתמש בו