מעצבן

מעצבן../images/Emo46.gif

עיזבו את זה שרע לי בצבא, ואני חושב שלא כל אחד מתאים לצבא(ואני בחלק שלא מתאים למקום הזה, כי הוא גורם לי דכאון ומחשבות אובדניות) אבל ממזמן לא רציתי לתת למישהו מכה על הראש כמו לפאגסלי מהכתה שלי בטירונות. פאגסלי, זה הכינוי שלו, כי הוא דומה לדמות ממשפחת אדאמס. כינוי שאני המצאתי ורק אני משתמש בו
. עכשיו, לפני כמה ימים בארוחת הצהריים הוא סיפר על זה שהוא הלך למועדון מסוים בחיפה ופתאום הוא קולט שם את כל המוזרים האלה ויותר גרוע, את דנה אינטורנשיונל ה"בן זונה". "המקום פעם היה נורמלי, מה קרה להם?" ועוד כל מיני משפטים יצאו מהפה של פאגסלי שדומה לדמות בסרט ספק איימה ספק קומדיה. אני יושב לידו באותה ארוחת צהריים ומת לתת לו מכה על הראש, טיפש. פשוט טיפש. אני תקוע בכתה של אנשים דתיים ששמעו יותר מידי את הרב אמנון יצחק והבנאדם היחיד שם חוץ ממני שלא מאמין באלוהים הוא סתם הומופוב שקרוב לודאי יש לו *** קטן. מעצ'בן

FreakOnALeash

New member
נשמע אדם דוחה ומגעיל

ביותר ממובן אחד. אולי הוא אחד שאןמר דברים נבזיים כדי להרגיש 'מקובל'. בכל מקרה, חבל שיצא לך לפגוש אטתו

לא יודע

זה מן עיוות מחשבתי של צ.ה.ל שהם חושבים שכל אחד כמעט צריך רובה ביד. נו באמת.

DarlingAdam

New member
אתה לא יכול להגיד לו,

"תפסיק להיות אידיוט"? אני שואל ברצינות, אין לי מושג מה אפשר ואי אפשר להגיד לאנשים בצבא.

נדמה לי שבשלב שהוא אמר

שהוא לא יודע מה זה "דגניה" קראתי לו טיפש והוא נעלב. לא נראה לי שהוא הבין שבכלליות הוא טיפש, לא רק בגלל שהוא לא יודע שדגניה זה הקיבוץ הראשון בארץ.

גיל494

New member
חבל על העצבים שלך

יש המון אנשים בורים/טיפשים/צרי אופקים/ מפגרים בעולם... אבל זה לא סיבה להתעצבן. STAY COOL! איפה אתה עכשיו? באיזה מסלול אתה? (אם לא אכפת לך שאני שואל...)

אורי 0

New member
לך לקב"ן!

צה"ל יסתדר עם חייל אחד פחות. (ואם לא יסתדר -עוד יותר טוב
)

גיל494

New member
אני לא מסכים איתך

נניח שתכנס לקולנוע, ושם מישהו יזרוק לך איזה הערה @$*%^#@... היית יוצא מהסרט בגלל זה? לברוח זה קל. תנסה להתמודד. דווקא בצבא (כי הצבא זה ממש מיקרו-קוסמוס של עם ישראל - לטובה ולרעה). לסיום - תהיה חזק ותתמודד עם כל מה שבא (מהערות ועד מסעות). להתחמק מהצבא זה שטויות, אבל זה לא ישפר את מצבך כהוא-זה!

לי נראה קב"ן

רק מסגרת כמו הצבא תפגיש באופן כזה כופה בין שרימפי לבין אנשים כאלה. ומי אמר שכולנו צריכים לחוות על בשרינו את המיקרו-קוסמוס של החברה כאן? לחלק זה פשוט לא מתאים.

גיל494

New member
אבל

האנשים האלו קיימים בכל מקום אם נרצה או לא. וניפגש בהם בכל מקום (אם נרצה ואם לא)... וכמו שנאמר : "you can run but you can't hide"

כפי שאמרתי

נכון, יש מסגרות אחרות, שבהם צריך להסתדר עם מי ש"נפל" עלינו, כמו עבודה ולימודים. אבל לא באופן הכופה והאינטנסיבי של הצבא. מוסכם?

גיל494

New member
לא. לא מוסכם

אבל זה גם בסדר. כל אחד בדעתו הוא... let's leave it at that... OK?

אני לא רוצה לצאת מהצבא

בגלל הומופוביה. אלא כי רע לי שם, כי המקום גורם לי למחשבות אובדניות ולדכאונות. שנים לא הייתי במצב כזה. משום מה כשאני בבית אני מצליח קצת להרגע, אבל אני יודע שכשאחזור שוב לא יהיה קל. אני מעוניין לעשות שירות לאומי, לתרום באמת...כי חשוב לי לתרום, פשוט, כנראה שאני לא מסוגל לעשות את זה בדרך צבאית, כי הבריאות הנפשית שלי חשובה לי.

barak001

New member
שחרור

אני מסכים איתך לגמרי בזה שהצבא לא מתאים לכל אדם. בצבא בד"כ לא מתחשבים בצרכיו של האדם הבודד וזה גורם לאנשים מסויימים לקשיים עצומים. אני חושב שאתה חייב להשתחרר מהמסגרת בכל דרך שהיא כדי לא לחוות את אותו סבל מתמשך במשך 3 שנים. אני בטוח שאם תתעקש מספיק ישחררו אותך. שיהיה בהצלחה.

אורי 0

New member
לי היה אינטרס לא-רלוונטי

שקשור למה שאני חושב בדברים אחרים. אולי גם לליטל... אבל אתה צודק - דיכאון ורובה זה שילוב לא בריא במיוחד. וכאן אולי אתה ממש צריך לספר את זה לקב"ן, בדיוק כמו שכדאי שאם יש לך דיזנטריה או נקע תספר את זה לרופא, לפי פקודות הצבא
ולתפארת מדינת ישראל.

גם לי היה את אותו אינטרס

רק שבמקרה שלי האינטרס של הצבא להעיף אותי היה עוד יותר בהול מהפציפיזם שלי...

למעלה