מעצבן

ליטל ו

New member
אורי,

אני אעריך אם תפסיק לכתוב תאוריות (או מסקנות, עקיצות, כינויים וכו') בקשר אלי. זה לא נעים לי. אתה לא מכיר אותי.

יו איפה

New member
לא יודעת איך אבל עשיתי את כל השירות

3 שנים כמו כל בן מסכן.... סבלתי מספיק מהאטימות והחוסר 'ארגון' של המסגרת הצבאית ניסיתי להעזר בלי סוף בקבני"ם לא ידעתי מה לומר להם והם לא הצליחו להוציא את זה ממני מה שכן עשיתי באותן 3 שנים היה לפחות לא 'לחכות' עם החיים שלי ואפשר להגיד שברגע שיצאתי מהצבא ידעתי מה קורה איתי ואני שמחה שזה קרה ככה מה שאני אומרת בקיצור שזה תלוי איפה אתה נמצא ועם מי או מול מי אתה משרת יש מקומות שתרגיש שנכנסים לך למעיים ויש מקומות שיתנו לך פשוט להיות הייתי מוכנה לצאת מהצבא (באמצע) עם כל מה שזה אומר אבל זה לא קרה בסוף, מה שבטוח 'הבריאות הנפשית' שלי במצב טוב בעיקר כי לא מתווסף אליה הקושי של המסגרת הצבאית. מה שעשיתי בעיקר היה לא להישאר במצב מתמשך שבו הרגשתי רע, תפקידים שונים תורניות שונות וכל מיני נסיעות ששברו את השגרה והעבירו לי את הזמן וגם את השבזה.... שמחה שגמרתי עם זה משוחררת וחופשיה.... (חחחחחח)

Freeda

New member
It can be even more difficult

To a "male" officer commanding a camp to wait late at night till almost everybody was asleep to sneak to the shower room in full uniform lock it carefully, undress-shower-wipe-dress before anyone sees ... "he" got breasts Smiles Freeda

אני בנח"ל

תומכ"ל(ג'ובניקים, טירונות 02) במקום טירונות של 4 חודשים קרבית...בגלל בעיות ת"ש. ואני חושב לצאת מהצבא, כי רע לי שם.

ליטל ו

New member
:(

זה פיכסה :( <חיבוק> אהבתי שאתה ממציא כינויים פרטיים בינך לבינך :) גם אני עושה את זה לפעמים :) ואולי תצא מהצבא, אם רע לך שם?

../images/Emo51.gif

וזה מה שאני מנסה לעשות. אמא שלי אמרה לי היום שהם יתמכו בי אם אלך על זה, יכול להיות שהיא הבינה מאתמול שאני לא ממציא ושבאמת רע לי שם או יכול להיות שהיא מנסה לעשות לי רגשות אשם. מקווה לטוב, בכל זאת.

ליטל ו

New member
סבבה, בהצלחה.

אם נראה לך שזה יעזור, מבחינת מידע שאתה זקוק לו או משהו, אני מכירה כל מני אנשים שיצאו, ואולי יהיה להם אותו - בקיצור שלח לי מסר אם אתה צריך משהו.

קלארנס

New member
YAAAY

אני יצאתי על 21.. או אולי על 24? [24 זה אומר שעשויים להחזיר אותי?!] בכל מקרה, בכל פעם שאני נזכרת בזה, נהיה לי משב רוח בשיער וטוב על הנשמה ונראה לי שמה ששרימפ כתבת כאן, כדאי לדבר עם קב"נ/ית. אין אפילו צורך בשקרים והגזמות, סביר מאד שישפרו לך תנאים וינסו להתאים לך מסגרת יותר מתאימה [בין אם זה טו לוז דה גאן, בסיס אחר, תפקיד אחר, שירות לאומי]. אם לא, לך לקב"ן אחר. אל תוותר ותדאג לעצמך לפני הכל.

ליטל ו

New member
ואני על מצפון.

בפעם האחרונה שעברתי בתל השומר היה שומם ומישהו השמיע בפול ווליום דיויד בואי :) זיכרון שמיאח :)

למעלה