מעצבן....

Mr Ka

New member
מעצבן....

אתם באמצע אימון, מדוושים להנאתכם, מרגישים את העומס ברגליים ואת הדופק בשמיים, נהנים מהמוזיקה ומהקצב, נהנים מהאווירה השוררת בחדר... מה יכול להעיק עליכם באותו הרגע
מה יכול להרוס לכם את האימון

דברים ש../images/Emo4.gif

-כשקשה לי מידי......
-כשהמדווש לצידי שכח לשים דאורדורנט... -מחשבות על לחצי היום יום. דברים שצריך להשאיר מחוץ למכון כושר... -עוד משהו מעצבן זה שאני רואה אנשים שעושים דברים אחרים לגמרי ממה שאמורים לעשות באותו הרגע.

shiri 80

New member
כלום פרט לאיזה פדל שחלילה מתנתק

ואין עוד זוג אופניים פנוי בחדר ואצלנו במכון זה קורה מידי פעם .לדוגמא היום .מזלה של הבחורה שהיה עוד זוג אופניים פנוי ...

ennicka

New member
אני...

וזה קורה לפעמים... דברים יומיומיים שמעיקים עלי במשך היום ולא מצליחים לעזוב באימון, עוצמת עיינים מקשיבה למוזיקה ולא מצליחה להתמסר לה ולזרוק את הטרדות הללו הצידה. הרבה פעמים מצליחה, אבל יש ימים.... כמו למשל באותו אימון בחג שבסופו חייך אלי המדריך את החיוך המקסים שלו ושאל אותי למה אני נראת כל כך טרודה... מצד שני, לרוב אני באה איתן, אבל איך שמתחילה המוזיקה, הזעה מתחילה לרדת, הגוף מתחיל לעבוד והאנדורפינים להשתחרר....כל השאר נשכך

Mr Ka

New member
לא פייר שאני לא אגיב נכון../images/Emo35.gif

אז ככה, עוד לפני השיעור לבוא ולחפש, יותר נכון לדוג, את האופניים עם ה SPD. יש לנו רק 5 זוגות שכאלו. בתוך האימון עצמו ישנם כמה דברים: - הריח של מי שנמצא מסביב לך. אנשים, קצת דיאודורנט לא יזיק. אולי אפילו מקלחת טובה לפני האימון. - דיבורים של המדוושים. היום ממש אחרי מספר דקות של שיעור, המדריך הפסיק את המוזיקה, וחשבתי לרגע שאני נמצא בתוך לול. ממש ככה. - חוסר הבנה בספינינג. לא שאני מומחה לזה (יש לנו כבר מומחה לכלום כאן הרי), אבל אנשים שחושבים שעל האופניים רוקדים במהלך האימון קצת מפריע לי. - רמקולים / מערכת דפוקה. גם אצלכם קורה שבזמן שהמדריך/ה מדבר/ת שומעים רעשים כאילו הוא נמצא ליד מטוס בואינג שמחמם מנועים
אוף זה מוציא אותי מדעתי. במיוחד כשאני יחסית קרוב לרמקול (טוב, אין יותרמדי מקום לתמרון בבחירת המקום. ארבעה רמקולים גדולים מקיפים אותנו כל השיעור). - הפולאר. היום, כמדי אימון, מפעיל את השעון הרחק מכולם על מנת שלא יהיו בעיות קריאה (מסכן הפולאר, לא סיים כיתה א' בהצלחה), עולה על האופניים, מתחיל את האימון כ- 10 דקות לפני כולםו ונהנה מהדיווש. רואה את הדופק בצורה סבבית ונהנה. מעלה עומס, מגביר קצב פידול שוב מגניב מבט לשעון, והדופק... לא עולה.. אמרתי סבבה. האימונים מתחילים להראות אותות טובים. שוב מגניב מבט אחרי שהעומס כבר בשמיים, ושומו שמיים, הדופק לא זז. רק אז גיליתי שהשעון נתקע אחרי 27 דקות. אוף
והיה אימון מעולה
אז זהו, אלו מקצת הדברים שמעצבנים....

P u s s i c a t

New member
טוף

אין הרבה דברים שיכולים להרוס לי אימון אם הוא טוב. אבל אלה שיכולים - גומרים אותו... מעל הכל - ריח. אם זיעה... אם תוצרי לוואי של צ'ולנעט בצהריים... אם מישהו תוקע גרעפס וחושב שזה שלא שומעים מבטל גם את הריח...
מזגן שהפסיק לעבוד. מדריך (חצוף) שנוגע לי בציוד (של האופניים כמובן...) כל השאר יכול להרגיז קצת (דיבורים. אנשים שעוזבים באמצע או רחמנא לצלן עונים לנייד... ) אבל לא להרוס. ריח, ותנאים סביבתיים אחרים יכולים בהחלט להרוס גם את האימון הכי טוב בעולם. וכמובן - מבחינה אישית. מכה מהברז שגורמת לכאבים בלתי נסבלים (קרה פעם אחת) הרגשה פיזית לא טובה משום מקום. סה"כ אין הרבה דברים מסתבר. כי כל הרשומים נדירים ביותר (למזלי)

Tami661

New member
להעיק עליי באמצע האימון? וואווו...

מובן שיש...
כשזו שמדוושת לצידי עונה לשיחה ב
(ותמיד, משום מה, זה "זו" ולא "זה"
)
ריח, ריח ושוב ריח... בעעעעעעעעע!!! זה הורג אותי! משנה לי את ההרכב הכימי של התאים במוח
פטפטת שגובלת בהעדר נימוס אלמנטרי מעבר לטימטום שבלנסות לשמוע אחד/ת את השני/ה
כמו ששירי ציינה (אבל אצלי במכון זה לא קרה
) - רגל מתנתקת מהפדל
זהו מזל שזה לא קורה לעיתים קרובות

Mr Ka

New member
לגבי הטלפון...

אצלנו במכון זה היה "הוא" שדיבר בטלפון.... והמדריכה העירה לו ולא עזר כלום. הוא המשיך בשלו.... וחבל

Tami661

New member
אז הוא בטח ../images/Emo34.gif...ושדובי לא יאכל

אותי עכשיו

אהה?! _()**&$#!*^$#../images/Emo46.gif

סליחה ?????
תמי מותק שלי.. לא סיפרתי כאן עדיין... עיקר הפרנסה שלי בא מנהיגה ב"דן" ואת לא רוצה לדעת מה יחס הפוסטמות שמזבלות במח בטלפון לאומת אחוז ה-
אחיותי האוחצ'יות הריקניות שעושות את זה כשהן עולות לאוטובוס למשל וצריכות לשלם ולתקשר עם הנהג... ואגב אם כבר מדברים על מעצבן.. הכי מטיס לי ת'טילים למח כשנכנס לי מתאמן/ת לשעור מתקדם ומסתבר שזה השעור הראשון שלו,ושמעולם לא ראה אופני ספינינג בחייו וגם נכנס דקה אחרי שהשעור התחיל. והוא מתעקש להשאר, מעכב את כל הכיתה, אני מסביר לו שיהיה לו קצת קשה לעמוד בקצב של הכיתה ושיעשה מה שהוא יכול, שיקשיב לגוף ולא ננסה לעשות מעבר ליכולת שלו, ושאם הוא מרגיש שקצת קשה לו,זה בסדר להאט קצב ולשחרר עומס , סתם לשבת על עומס ממש נמוך ולערבב בפדלים . אבל.... הוא יעשה דווקא מה שבראש שלו, ינסה להיות אבו עלי ודווקא לעשות מה שקשה ובמנחים לא נכונים ובקצב המטורף של המתקדמים, יעלה עומס עד שאני אראה את הורידים ברקות שלו מנופחים בגודל של רגל, כשהוא יבין שזה קשה עיו הוא יפסיק לפדל בבת אחת , לא לפני ששחרר את העומס, ואז הוא מקבל ת'פדל בצד האחורי של הרגל וגם בגלל המאמץ והפסקת הפידול , חומצת החלב שמשפריצה לו מכל הכיוונים תגרום לו לכל השרירים להתפס, לקוצר נשימה, לבחילה וחצי עילפון... וכששנים סוחבים אותו החוצה מהכיתה ומושיבים אותו בצד, אחרי חצי שעה שהוא חוזר לעצמו הוא או היא יפלטו משפט מטופש כזה כמו... "הספק יפה היה לי שם בפנים" או " לא מבין מה הראש בספינינג הזה.. לא בשבילי, סתם קריעת תחת ולא נהנתי" זה בדיוק השלב שבא לי לצעוק אאאאההההההההההה@!()**@!$^%^*^)(%&#^$....

Mr Ka

New member
נצל"ש

מישהו רוצה להכין לנו איזו שתייה טובה לפני אימון
אם כן... כנסו לכאן

הזאהיר

New member
הכל כל כל .....

כל מה שרשמתם נכון...... אבל, אם יצא למישהוא פעם לסבול הל ריח כפפות ספוגות זיעה ששכחו אותם בתיק?!

Mr Ka

New member
ריח טוב או רע../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif

את האמת, יצא לי לשכוח מגן זיעה ככה פעם אחת. לא נעים בכלל...

הזאהיר

New member
גרוע מכך../images/Emo123.gif

אני מדברת על כפפות רגילות של ה 40 ש"ח לכפות הידיים, שהתאמנו איתם, וכנראה שכחו אותם במקום אטום, לבשו אותם שוב..... (מבלי לכבסם) ומזיעים איתם בשיעור צחנה בלתי תאמן.... כמו ריח של גרביים במצב קשה

Tami661

New member
שכחות בתיק?../images/Emo12.gifולמה לא השאירו בכוונה

למשל?
שלושה תיקים כאלו יש לי בבית בכל אחד מהם: כפפות איגרוף, מגיני אשכים ומגיני רגליים... באקסטרא שימוש... אני פשוט סוגרת את התיקים יותר חזק, כשיגיעו לאימון... שהמאמן שלהם יחנק

למעלה