לא פייר שאני לא אגיב נכון../images/Emo35.gif
אז ככה, עוד לפני השיעור לבוא ולחפש, יותר נכון לדוג, את האופניים עם ה SPD. יש לנו רק 5 זוגות שכאלו. בתוך האימון עצמו ישנם כמה דברים: -
הריח של מי שנמצא מסביב לך. אנשים, קצת דיאודורנט לא יזיק. אולי אפילו מקלחת טובה לפני האימון. -
דיבורים של המדוושים. היום ממש אחרי מספר דקות של שיעור, המדריך הפסיק את המוזיקה, וחשבתי לרגע שאני נמצא בתוך לול. ממש ככה. -
חוסר הבנה בספינינג. לא שאני מומחה לזה (יש לנו כבר מומחה לכלום כאן הרי), אבל אנשים שחושבים שעל האופניים רוקדים במהלך האימון קצת מפריע לי. -
רמקולים / מערכת דפוקה. גם אצלכם קורה שבזמן שהמדריך/ה מדבר/ת שומעים רעשים כאילו הוא נמצא ליד מטוס בואינג שמחמם מנועים
אוף זה מוציא אותי מדעתי. במיוחד כשאני יחסית קרוב לרמקול (טוב, אין יותרמדי מקום לתמרון בבחירת המקום. ארבעה רמקולים גדולים מקיפים אותנו כל השיעור). -
הפולאר. היום, כמדי אימון, מפעיל את השעון הרחק מכולם על מנת שלא יהיו בעיות קריאה (מסכן הפולאר, לא סיים כיתה א' בהצלחה), עולה על האופניים, מתחיל את האימון כ- 10 דקות לפני כולםו ונהנה מהדיווש. רואה את הדופק בצורה סבבית ונהנה. מעלה עומס, מגביר קצב פידול שוב מגניב מבט לשעון, והדופק... לא עולה.. אמרתי סבבה. האימונים מתחילים להראות אותות טובים. שוב מגניב מבט אחרי שהעומס כבר בשמיים, ושומו שמיים, הדופק לא זז. רק אז גיליתי שהשעון נתקע אחרי 27 דקות. אוף
והיה אימון מעולה
אז זהו, אלו מקצת הדברים שמעצבנים....