תנועה זו מכונה במחתרת - "הנחשול". זה עוזר כמה שאפשר...לצערנו יש הרבה שלא יודעים לשלוט ביציאות גופם וכן לא יודעים מה עושים עם דאודורנט.... אבל מתגברים...ממציאים שיטות! יום קסום
האמת אין הרבה דברים שיכולים לעצבן אותי בפעמיים בשבוע שאני הכי מחכה להם.... אבל... מעצבן אותי לשמוע שירים שאני לא אוהב, או שירים שמתנגנים יותר מדיי זמן (המדריך אוהב ל"חרוש" על שירים הרבה זמן) כאילו כמה כבר אפשר לשמוע את אותו שיר כל פעם באותו תזמון של השיעור? זה מתחיל לעצבן בשלב מסויים לא? מעצבן אותי שכשאני בא אני פתאום רואה שנהיה נורא-נורא צפוף איפה שאני יושב ואני צריך לזוז אחרת אני אחנק... מעצבן שהמזגן לא עובד ואז נהיה נורא חם... מעצבן אותי כשיש לו"ז צפוף ויש לי התלבטות אם ללכת או לא ללכת.. ועוד יותר מעצבנת אותי המחשבה שאני יודע שיגיע היום שאני לא אוכל לעשות יותר ספינינג (עקב גיוס לצבא) וזה יהיה נורא מבאס בשבילי להתנתק פתאום מהמכון כושר ומהספינינג...
אין להם סבלנות לחכות שהשיעור יגמר. בקנטרי הרצליה הספינינג הוא ליד משחקית הילדים, אנחנו משאירים את הילדים ונכנסים לשיעור. לפחות ילד אחד בוכה ומפריע לאמא שלו להנות עד הסוף.