מעצור דיסק וחופש בגלגל

lopoko

New member
לא כזה מוזר..אני דבר ראשון קניתי

את ה2006..לפני חצי שנה...ודבר שני הם באו עם שימאנו מכניים ואני שידרגתי להידראוליים...שד"א השידרוג הזה עלה לי 1000 ש"ח..ואם אנחנו כבר בעיניין הזה..יכול להיות שעבדו עליי?

גם שלי 2006!!

אגב שלי מכניים אבל שקלתי להחליף להידראולי ובחנות רצו רק 800 ש"ח כולל התקנה אז זה עדיין מוזר......

bikingstudent

New member
תלוי בדאור

ישנו ברקס דרור "535" שעולה בערך 800-900 שקל לזוג לא כולל רוטורים ויש דאור אני חושב "525" שעולה מעל ה1000 לזוג לא כולל רוטורים עבדו עליך או לא ? לדעתי גישה ויחס עולים על המחיר של המוצר.. (כמובן בלי להגזים) השרות לדעתך היה טוב ? חווית הרכישה הייתה טובה ? עם ענית על שני הנ"ל ב-"כן" אז לדעתי לא עבדו עליך

lopoko

New member
קיבלתי על האופניים מכניים של שימאנו

ואין לי מושג איזה דגם...ביקשתי להחליף להידראולים ואמרו לי ששידרוג ל535 יעלה 1000(שידרוג זה אומר שהרוטורים נשארו על האופניים והחליפו רק את המעצור עצמו ולקחו את המכני שהחלפתי) ומשכו אותי ובסופו של דבר אמרו שלא היה אז שמו לי את ה555(בטענה שהוא יותר טוב..). וד"א עניתי על שניהם לא..השירות היה חרא, בלשון המעטה, משכו אותי חודש ויותר עד שרכבתי על האופניים שעליהם שילמתי.... וחווית הרכישה הייתה גרועה מאוד, ואני מצטער שקניתי שם. המוכרים ראו שאני חדש בכל התחום וקפצו על זה, מכרו לי שילדה של 2004 שעמדה בחנות, במחיר של 2006. גם לאחר שאמרתי להם להחליף לי אחרי שגיליתי הם עדיין הכחישו שהשילדה 2004...בסופו של דבר קיבלתי רק שילדה של 2006 ומכלולים או של 2005 או של 2004...אבל לא היה לי כבר כוח להילחם איתם יותר. ובקשר לשדרוג של המעצורים אין לי מושג אם עבדו עליי. אני יודע שאת האופניים הבאים אני לא אקנה שם.

אאהההההה

אני קניתי במצמן רחובות והיה אחלה שירות...... אולי זה בגלל ש "שיחקתי אותה" מבין גדול למרות שאני לא מבין כלום אבל עשיתי "שיעורי בית" שאלתי חבר על הכל ובאתי מוכן..... המוכר חשב שאי אפשר לעבוד עליי...

למעלה