מעצר בית

NaRkoTika

New member
מעצר בית

קיבלתי עונש מעצר בית ל5 ימים האם הייתי צריך לקבל טופס כלשהוא המסביר לי מה מגבלותיי? והאם נערכים ביקורי בית מצד המשטרה לוודאות שאני בביתי ?

NaRkoTika

New member
יש לציין שחומרת העבירה קטנה

וזו עבירה ראשונה והיה לי תיק נקי ובגלל זה שחררו אותי ל5 ימים מעצר בית אני חש ברע כעת וחושב לסוע למיון לבדיקה מה יקרה אם יבואו לבקר אותי ולא אהיה בביתי? אשמח לתשובה מהירה כי זו התלבטות האם הם יתחשבו במצבי. תודה

תשובה

בהנחה ומדובר במעצר בית לחמישה ימים אני מניח שמדובר במעצר ימים. אם מדובר במשהו דחוף אז או שתזמין רופא הביתה/אמבולנס או שתיסע ישירות למיון ולפני כן תיצור קשר עם העו"ד שיצור קשר עם המשטרה לעדכן. מעצר בית כשמו כן הוא: אסור לך לצאת מהבית. לגבי יתר המגבלות הכל אמור להיות רשום לך בפרוטוקול הדיון.

NaRkoTika

New member
תודה כבר לא רלוונטי אבל

ליתר דיוק של הפרטים הייתי מעוכב אפילו לא הייתי צריך לקחת טביעת אצבעות והחוקר במקום שלח אותי ל5 הימים האלה בלי עורכי דין ובלאגן ושאלה נוספת במקרה כזה ששולחים למעצר בית כביכול לא אמור להיות לי חתום איזה ערב?

תשובה

"בלי עורכי דין ובלאגן" ולקחת חמישה ימי מעצר בית? החוקר ששיחרר אותך החתים אותך על ערבות עצמית ואם הוא רצה גם ערב צד ג' אז הוא היה אמור לבקש ממך להביא מישהו שיחתום.

למעלה